lancra
Weldtite TF2 Extreme (Wet) (Karbantartás | Ápolás | Olaj) | Kerékpár Webshop
mashova
Weldtite TF2 teflonos 450ml (Karbantartás | Ápolás | Olaj) | Kerékpár Webshop
egyszerre írtunk...
Lehet én vagyok nagyon bizalmatlan.... de a mai világban már azt is el tudom képzelni, hogy bemegy a bringás a drága bringával, elõkapják a köszörült láncnyúlás mérõt a "szaki" és már be is esik minden láncba... A vevõ pedig hû ha, nehogy tönkre menjen a hajtómû, sor stb. Lehet tévedek és nem szeretnék véletlenül se általánosítani, vannak nagyon jó boltok, hozzá értõ szervizesek, de minden elképzelhetõ.
Castrol Chain Spray OR lánc kenõ spray
Fehér lánckenõolaj motorkerékpárok meghajtóláncaihoz
A Castrol Chain Spray OR elsõsorban motorkerékpárok számára fejlesztett lánckenõ spray propán-/bután hajtógázzal.
Tulajdonságai
Jó tömítõképessége miatt a Chain Spray OR az összes O-gyûrûs láncnál jól alkalmazható. A tömítéseket megóvja a repedezéstõl és a duzzadástól. Jó terülõképessége és tapadási tulajdonságai optimális védelmet biztosítanak a láncnak, még nagyon külsõséges körülmények között is.
A titán-dioxid miatti fehér színe jól láthatóvá teszi az olajat, így segíti elkerülni a lánc túlkenését. A teljesen szintetikus formulázás biztosította kenéstechnikai tulajdonságait minden esetben megtartja.
Alkalmazási terület
A Chain Spray OR minden általános motorkerékpár láncnál alkalmazható akár O-gyûrûs, akár anélküli. A spray felhordása után kb. 15 perc pihentetést javasolunk a teljes tapadás kialakulása érdekében.
Én ezt használom szerintem nagyon szuper!
Takaritása nem egyszerû !
Egy jó lánctisztitó spry vagy egy féktisztitó csodákra képes!
En ugy tudom,hogy a wd40 kerékpárok tisztítására, zsírtalanítására, valamint láncok, váltók, fogaskerekek és egyéb mozgó alkatrészek kenésére alkalmazhato.
En iden is wd40-el kentem a lancot,valtot,mindent a jarganyomon,es a 2.000 km-es turamon(Romania,Bulgaria,Gorogorszag kb 45kg-os csomaggal) ebbol kb 1400 km-t
hegyekben tekertem es semmivel semmi bajom nem volt!!!
Termeszetesen a lanc megnyult de szerintem ez nem a kenes hibaja.
Jelzem,a legolcsobb shimano hg30-as koszoruval es a hozza valo legolcsobb shimano lanccal mentem.
kicsit draganak tartom a kimondott kenoolajokat...
Kellemes unnepeket mindenkinek
En ugy tudom,hogy a wd40 kerékpárok tisztítására, zsírtalanítására, valamint láncok, váltók, fogaskerekek és egyéb mozgó alkatrészek kenésére alkalmazhato.
En iden is wd40-el kentem a lancot,valtot,mindent a jarganyomon,es a 2.000 km-es turamon(Romania,Bulgaria,Gorogorszag kb 45kg-os csomaggal) ebbol kb 1400 km-t
hegyekben tekertem es semmivel semmi bajom nem volt!!!
Termeszetesen a lanc megnyult de szerintem ez nem a kenes hibaja.
Jelzem,a legolcsobb shimano hg30-as koszoruval es a hozza valo legolcsobb shimano lanccal mentem.
kicsit draganak tartom a kimondott kenoolajokat...
Kellemes unnepeket mindenkinek
A sebesség mindent megold.
Lehet én vagyok nagyon bizalmatlan.... de a mai világban már azt is el tudom képzelni, hogy bemegy a bringás a drága bringával, elõkapják a köszörült láncnyúlás mérõt a "szaki" és már be is esik minden láncba... A vevõ pedig hû ha, nehogy tönkre menjen a hajtómû, sor stb. Lehet tévedek és nem szeretnék véletlenül se általánosítani, vannak nagyon jó boltok, hozzá értõ szervizesek, de minden elképzelhetõ.
(bocsi, külföldröl 1 hotelbol irok nem magyar billentyüzeten)
Ez valoban egy valläsi kerdes, ki miben hisz ! :-)))
Olcso Sram läncot hasznälok, de egyszerre többet. Nyuläst soha nem figyeltem, nem mertem, 500-600 km-enkent lecserelem a läncot es elrakom. Uj länc, 5-600km, csere. Ezt kb 4-6 länccal csinälom vetesforgoban. Ha nagyon dzsuväs, magasnyomäsuval lemosom a läncot+fogsort+h.müvet - ebböl eddig soha nem volt baja a bringämnak, gyönyörüen tisztit 1 perc alatt 1 szäzasert. Regebben en is Brigecioloztam, semmivel nem tartott toväbb a läncom.
Mtb-n hasznalom, az eddigi rekordom joval 20ezer km feletti futäs a hajtäsläncban. De a haveroknak teljes Deore rendszeren 3 läncos forgoval is böven 10ezer km fölötti a teljesitmenyük.
Én patentszemet használok a 10-es Ultegra lánchoz, ezt: KMC MissingLink patenszem-pár (10s.) (Hajtás | Lánc | Patentszem) | Kerékpár Webshop
Nem olcsó, de több lánchoz is felhasználható, nem kell a lánccal eldobni. (Meg ez az ár 2 párat jelent.)
(bocsi, külföldröl 1 hotelbol irok nem magyar billentyüzeten)
Mtb-n hasznalom, az eddigi rekordom joval 20ezer km feletti futäs a hajtäsläncban. De a haveroknak teljes Deore rendszeren 3 läncos forgoval is böven 10ezer km fölötti a teljesitmenyük.