Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
18262 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Rendben, csak már a XIII. kerületben lakom. A futás nem gond hetente 3x4x futok kicsit több mint egy tízest, el a Margitszigetig ott egy kör majd vissza.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
e-bay igen, hát nem, ezért idegesít

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

Szvsz feküdj le aludni vagy menj el futni, nagyon unatkozol.

Mivel ha jól látom te gyáli vagy... Holnap este szívesen beugrok vele megmutatni és ha nincsen igazam akkor elmegyünk futni együtt!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hol van a dátum? Azért a dologhoz hozzá tartozik, hogy taiwanról rendeltem 16 dollárért....

IB
Annyira nem volt olcsó.

A sebesség mindent megold.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Hol van a dátum? Azért a dologhoz hozzá tartozik, hogy taiwanról rendeltem 16 dollárért....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Ki hamisítana láncot?
Szerintem simán lehet kicsit hibás széria (az elcsúszott felirat miatt), a gyártási dátum is benne van. A google talált pár ugyanígy kinézõ hg73-at.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szvsz feküdj le aludni vagy menj el futni, nagyon unatkozol.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Nézd meg az elcsúszott hg 73 feliratokat, a belsõ szem nincsen letörve, csak hg felirat van az oldallapokon, japan felirat nuku, a stipftek se ilyenek az eredetin.... felület kezelés is gyanús stb. stb.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Szóval:

Képhost.com - Képfeltöltés, ingyenes tárhely! Gyors képfeltöltés.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts

:)

Nem hamis az a lánc.

Na fogadunk? :) Pill és teszek képet!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Sziasztok!

Egy körkérdésem lenne Shimano HG-73-as lánctulajokhoz... Milyen feliratokat láttok a láncon? Van egyszer középen a HG széleken CN-HG73 és SHIMANO felirat. De van olyan szem ahol SHIMANO és JAPAN felirat ill. van olyan ahol IB van a HG helyett... Szerintem nekem van egy hamis láncom... Ezért fontos lenne, ki mit lát a sajátján...

Köszi

:)

Nem hamis az a lánc.

verti

verti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,064 posts
Sziasztok!

Egy körkérdésem lenne Shimano HG-73-as lánctulajokhoz... Milyen feliratokat láttok a láncon? Van egyszer középen a HG széleken CN-HG73 és SHIMANO felirat. De van olyan szem ahol SHIMANO és JAPAN felirat ill. van olyan ahol IB van a HG helyett... Szerintem nekem van egy hamis láncom... Ezért fontos lenne, ki mit lát a sajátján...

Köszi

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts

uszoda elé lezárni még mindig húzos egy xt szettes bringát :)

az meg már csak az én "spúrságom" hogy ilyen mindens edzõ bringára max alivio/deore amit raknék

na meg mondjuk az alivio meg deore acél lánctányérja tartósabb is, ellenben vagy harmad/negyed annyiba kerül ha mégis elkopna

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

a Kona vázam mindenképpen hasznosítani szeretném. kell egy mindenes bicaj, ami jó edzeni, és az uszoda elé is lezárhatom ha kell.

uszoda elé lezárni még mindig húzos egy xt szettes bringát :)

az meg már csak az én "spúrságom" hogy ilyen mindens edzõ bringára max alivio/deore amit raknék
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Mindene erõsen túl van árazva.

majd átírom lehet az értékbecslõ topikba. köszi

(nem mûxik a többszörös idézet)

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

ilyen célra én meg csak egy keréxettet vennék a zantembe, amire vmi 1,5-ös maraton supreme-t tennék.

a Kona vázam mindenképpen hasznosítani szeretném. kell egy mindenes bicaj, ami jó edzeni, és az uszoda elé is lezárhatom ha kell.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

ilyen célra én meg csak egy keréxettet vennék a zantembe, amire vmi 1,5-ös maraton supreme-t tennék.

Plusz hátra országúti sort, gondolom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

használtak közül ezt néztem az apróban:
Shimano Deore integrált hajtómû, SLX váltókarok és más « hajtás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

ilyen hajtókarom van nekem is - fekete, Shimano felirattal és jobb állapotban is van.

(off: olcsóbban adom - ha esetleg érdekel)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

igen, ebben igazad van, de annyira necces a használt, nem értek hozzá, nem tudom mit kell figyelni, hogy ne vegyek valami széthajtott szart. ezért gondoltam, hogy akkor legyen új, így legalább a Giant is kap új cuccokat. meg az edzõbringát is szeretném tartósra, egész nyáron azzal fogok tekerni.

használtak közül ezt néztem az apróban:

Shimano Deore integrált hajtómû, SLX váltókarok és más « hajtás « MTB ALKATRÉSZ « Kategóriák tallózása

ez ráadásul itt van helyben. ez így tényleg sokkal kevesebbõl kijönne, már csak villa kéne. mondjuk egy merev.

Mindene erõsen túl van árazva.