gyaci: szeretném felhívni a figyelmedet az

Vigyázz gyaci, mert mély vízbe léptél!
A lánc nyúlását mérõ mûszer azt mutatja, hogy a patentok mennyit koptak, ezáltal növekszik meg a lánc szemtávolsága!
Ezt remélem nem gondoltad komolyan!
1 - Tépõzáras a cipõm!![]()
2 - Még nem hallottam olyan cipõfûzõrõl, aminek akkora súlya lett volna, hogy a mozgásától visszhangozna az erdõ!
nem mondom hogy ez a problémád, de nekem volt olyan, hogy a cipõfûzõm végén levõ mûanyag izé hozzáütõdött a vázhoz és napokig nem jöttem rá, hogy az kattog. néha kattogott, néha meg nem.
(tudom, láma vagyok....)
akkor maradjunk abban, hogy a lanc kopik!
ha a menetek es csatlakozo feluletek rendben vannak akkor a csapagy.
uj rendszeru sima no tengely hosszabbitasanak otletevel kacerkodtam, de eleg paras.
de elvileg megoldhato.
nem mondom hogy ez a problémád, de nekem volt olyan, hogy a cipõfûzõm végén levõ mûanyag izé hozzáütõdött a vázhoz és napokig nem jöttem rá, hogy az kattog. néha kattogott, néha meg nem.
(tudom, láma vagyok....)
de, nyúlik. van mérõeszköz a nyúlásának méréséhez is.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Szerintem az rá van húzva rendesen.
![]()
De azóta volt már vázcsere, monocsere. Egyedül a Stylo és a pedál maradt. a Stylon a lánckerék csavarjait is meghúztam már. És még mindig kattog!:hair:
a csapagy meg akar halodni
valoszinuleg van vmi a csapagyban amin idonknet at kell verekedni a golyoknak.
lanc nem nyulik, hanem kopik
A 99-es lánc tökéletes lett volna az XT váltóval is.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
NE ÍGY! NE ÍGY!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.