akkor má inkább bdiszkontról 26,5 ért.....Apróban árul egy arc Hone-t 25ért, újonnan, én is tõle vettem. Az fekete, nem pedig elcseszett szürke mint az LX. Keress rá szerintem, megéri.
de on
akkor má inkább bdiszkontról 26,5 ért.....Apróban árul egy arc Hone-t 25ért, újonnan, én is tõle vettem. Az fekete, nem pedig elcseszett szürke mint az LX. Keress rá szerintem, megéri.
tigris, hol kapni 25ért ht2es lxet? (priviben)
nem eléggé....de ha a rf-t elgyaktad, akkor minimum ht2-es lx ben gondolkodjál szerintem...de az még egy másfél 10es a 10edhez képest.......Szerintetek egy Truvativ Blaze hajtómû mennyire szívos?
Láma mód ON:
A csináld magad mozgalom keretein belül elérkeztem az elsõ "modern" lánccserémhez. Ez még persze pikk-pakk rendben, a gond az, hogy az újonnan felpakolt HG-73-as lánc úgy áll a gépen, mint tehénen a melltartó, tehát kicsit bõõõ... A "hagyományos" láncoknál ezt szemkivétellel megoldotta az ember, mibõl azt deriváltam, hogy jelen helyzetben is ez vezethet el az üdvösséghez... Azonban a HG-n egy kicsit gyanús, hogy nem tudok szemet kivenni. (Ennek 2 oka lehet, esetleg összeadódva: egyrészt a szerszámhiány (láncbontó van, a bontószemet szét is tolja szépen), másrészt a tapasztalat hiánya). A rendszer természetesen 9-es, a váltón ennyit nem lehet állítani.
A kérdés tehát: hogy tudom lerövidíteni ha le tudom, illetve egyáltalán le kell-e, vagy csak valamit elcsesztem? (Sramot akartam venni, de mivel vidéken szakadt, így is a szomszéd városba kellett átmenjek 9-es láncért, szal örülök, hogy egyáltalán volt. De ha lehet, azért ezt most elhasználnám.)