Ha kell, kallódik egy vadonás új a sufniban, mert van három hajtómûvem két géphez. Megalkudhatunk rá.Gari sajna nem játszik, nincsen róla számlám, cserébe az árkülönbözetbõl bõven futja egy új középrészre, ha végül kell... De este kiderül, hogy kell-e
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Started by
Cybe
, 2003. July 27. 12:04
Posted 2007. May 28. - 15:33
Posted 2007. May 28. - 15:21
Dave! Neked is rosszalkodik?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. May 28. - 15:20
kala,
én tegnap szétszedtem szilvás után, injekcióztam bele egy adag olvasztott zsírt (hátha használ..), kíváncsi vagyok, hogy fog mûködni holnap...
ptom: tegnap szilvás után lemostam a bringát, és a biztonság kedvéért lepucoltam rendesen az egész meghajtást. van itthon célszerszám és kb. fél óra a szétszedés-lepucolás-zsírozás, ezért nekem megéri lepucolni és kicsit injekciózni, mint hogy vegyek egy új csapágyat...amikor tegnap átpörgettem a láncot meg az egész cuccot itt az utcában egy kis kör alatt, akkor nem rosszalkodott...
én tegnap szétszedtem szilvás után, injekcióztam bele egy adag olvasztott zsírt (hátha használ..), kíváncsi vagyok, hogy fog mûködni holnap...
ptom: tegnap szilvás után lemostam a bringát, és a biztonság kedvéért lepucoltam rendesen az egész meghajtást. van itthon célszerszám és kb. fél óra a szétszedés-lepucolás-zsírozás, ezért nekem megéri lepucolni és kicsit injekciózni, mint hogy vegyek egy új csapágyat...amikor tegnap átpörgettem a láncot meg az egész cuccot itt az utcában egy kis kör alatt, akkor nem rosszalkodott...
Posted 2007. May 28. - 13:28
Gari sajna nem játszik, nincsen róla számlám, cserébe az árkülönbözetbõl bõven futja egy új középrészre, ha végül kell... De este kiderül, hogy kell-e
Posted 2007. May 28. - 13:18
kala!
Lx nekem Buék kupa után teljesen beállt. Gariba kicserélték. Hihetetlen volt számomra
Lx nekem Buék kupa után teljesen beállt. Gariba kicserélték. Hihetetlen volt számomra
White Horse
Posted 2007. May 28. - 10:48
nekem egy éve hibátlan at xt csapágya....sokat kapott már az is,de pl én még nem is nagyon nyúltam hozzá
Posted 2007. May 28. - 07:56
Grr... De ez még csak az elsõ hónapja a dögnek
Igaz, az ISISnél jól védett helyen vannak a csapágyak, de az RF-em 5 éves, túl van számtalan mocsok marcin, és fut jól.
Mindenesetre átdörgöltem a rendszert, és bezsíroztam újra, du. elviszem egy körre, hogy használt-e a megöntözés.
Igaz, az ISISnél jól védett helyen vannak a csapágyak, de az RF-em 5 éves, túl van számtalan mocsok marcin, és fut jól.
Mindenesetre átdörgöltem a rendszert, és bezsíroztam újra, du. elviszem egy körre, hogy használt-e a megöntözés.
Posted 2007. May 28. - 07:50
Az egy dolog, hogy kompatibilis, viszont rendszeresen az elsõ probléma, ami az RF hajtásoknál jelentkezik és sajnos gyakran elég hamar. Szerintem maradj a nagy "S-nél!" Én, ha egyszer elfárad, kipróbálom az Enduro Fork Seals csészéit, mert már az is van nekik.
Mellesleg nálam a Shimano középrésze több mint egy éve hibátlanul üzemel, benne két Szilvás és egy Duna maratonnal, valamint számtalan sáros túrával. A lényeg az odafigyelés takarításnál, és gyakori karbantartás
Mellesleg nálam a Shimano középrésze több mint egy éve hibátlanul üzemel, benne két Szilvás és egy Duna maratonnal, valamint számtalan sáros túrával. A lényeg az odafigyelés takarításnál, és gyakori karbantartás
Posted 2007. May 28. - 07:24
http://www.raceface....am-xtype-bb.htm
"Interchangeable with Shimano’s XTR, XT and Saint BB cups."
Hmmm? Az Lx miért maradt ki? Remélem, csak véletlen...
"Interchangeable with Shimano’s XTR, XT and Saint BB cups."
Hmmm? Az Lx miért maradt ki? Remélem, csak véletlen...
Posted 2007. May 28. - 06:59
Szilvás?
Ühümm... Itthon lecsutakoltam a gépet, de amennyire volt erõm megnézni, most is recseg-ropog, érzésre meg olyan, mint diót darálni Szóval jön a hajtómû szétszedése és újrazsírozása, ha az sem segít, akkor nem tudom
Posted 2007. May 27. - 23:36
Posted 2007. May 27. - 23:34
A Rácsefácse Xtype monoja (illetve csapágyai) jó(k)? Fõleg a tömítettségük érdekelne.
Szilvás?
Posted 2007. May 27. - 22:58
A Rácsefácse Xtype monoja (illetve csapágyai) jó(k)? Fõleg a tömítettségük érdekelne.
Posted 2007. May 27. - 18:42
Posted 2007. May 27. - 18:17
semmi olyan, ami az effektiv teljesitményt befolyásolná.
azt vedd amelyik jobban tetszik.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. May 27. - 15:55
szinén kivûl nincs különbség
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. May 27. - 15:54
Helló!!
Mondjátok csak nekem, a hone vagy az deore lx a jobb hajtómû??
melyiket érdemesebb bészerezni??
Ugy tudom...a hone az állítrólag ilyen extrémebb felhazsnálásra van...az lx meg cc és enduró.....kitudjamár...nos?? kérnék véleméyneket!
ahoj!
Mondjátok csak nekem, a hone vagy az deore lx a jobb hajtómû??
melyiket érdemesebb bészerezni??
Ugy tudom...a hone az állítrólag ilyen extrémebb felhazsnálásra van...az lx meg cc és enduró.....kitudjamár...nos?? kérnék véleméyneket!
ahoj!
Posted 2007. May 26. - 13:07
Posted 2007. May 26. - 12:47
Köszi a választ!
Egy ilyen 8-as rendszert akarok összerakni:
07 -es alivio hajtókar, sram pc-48 as lánc és egy sram 5.0-ás fogaskeréksor...
ez így megállja a helyét nem?vagy érdemes változtatni vmit rajta?alivio váltóval használom...
Egy ilyen 8-as rendszert akarok összerakni:
07 -es alivio hajtókar, sram pc-48 as lánc és egy sram 5.0-ás fogaskeréksor...
ez így megállja a helyét nem?vagy érdemes változtatni vmit rajta?alivio váltóval használom...
Posted 2007. May 25. - 23:21
Zsolesz 777
nekem olyanom van.
egy 4szöges helyére ment fel, mert azon nem lehetett lánctányért cserélniezért vettem ezt.
nekem teljesen megfelel, az elõzõmhöz képest (talán ty-30volt vagy valami ilyesmi) ég és föld a különbség. merevebb mint az, persze egy lx hajtómûvel nem fogja felvenni a versenyt, nekem 10 rongyot megért monoblockkal együtt..
persze ízlések és pofonok.
nekem olyanom van.
egy 4szöges helyére ment fel, mert azon nem lehetett lánctányért cserélniezért vettem ezt.
nekem teljesen megfelel, az elõzõmhöz képest (talán ty-30volt vagy valami ilyesmi) ég és föld a különbség. merevebb mint az, persze egy lx hajtómûvel nem fogja felvenni a versenyt, nekem 10 rongyot megért monoblockkal együtt..
persze ízlések és pofonok.
"...nem kurva Õ, csak megadatott neki minden pasi..."