Szerintem ez nem kérdés. Az XT sokkal olcsóbb, sokkal könnyebb és jobb a sártûrése is.
Kösz enté, bízom a tanácsaidban, szóval el is dõlt! :cheers:

Szerintem ez nem kérdés. Az XT sokkal olcsóbb, sokkal könnyebb és jobb a sártûrése is.
Szerintem ez nem kérdés. Az XT sokkal olcsóbb, sokkal könnyebb és jobb a sártûrése is.Egyedül a sor az, ahol nem tudok dönteni a 990 és az XT között, annyi biztos, hogy a mostani alap sramnak mennie kell, mert nagyon nehéz, de legalább nem is merev
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Sziasztok!
Pár oldallal elõrébb egy kolléga felttete a következõ kérdést: Mitõl függ, hogy milyen tengelyhosszúságú monoblokkot vegyünk?
Válasz:A váztól és a hajtómûtöl.
Mivel engem is érdekelne ezért valaki legyen szíves kicsit pontosabban elmagyarázni, mivel nagyon kezdõ vagyok a témában és nem tudom értelmezni.
Monoblokk és hajtómû vásárlás elött állok.
A hajtómû már ki van szemelve:Shimano FC-TX70
Egy 70 mm-es csapágyházzal rendelkezõ aluvázas MTB-m van.
Üdv.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960A Connex ára jól felment mostanában. A KMC-ben is van patentszem és kapható is.Hmm. Megfontolandó.
Ezt a Connex-et hol lehet kapni.
Nagyker. Ki forgalmazza?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hmm. Megfontolandó.
Ezt a Connex-et hol lehet kapni.
Nagyker. Ki forgalmazza?
a sram bontható szeme nekem sokszor szakadt, a connex sosem
nekem volt xt sor xt váltó xt vkarok xt lánc /kikapun, cinder cone-on, speecializeden/Nos ez a másik.
Hogy ugorjon-e a shimano váltás.
Csupa jókat irnak a Sram-ról (fõleg a hambi zabálók)
Az még nem is zavar hogy kopog a sh váltó mert van ott láncvillavédõ, hanem inkább azt hogy olyan gyengus szegény. Sárban nokedli.
Mert ugye 9-es fogsorhoz nem árt váltókar sem.
Amin gondolkodtam az az új xtr, vagy a sram 9-es mert akkor abból a váltó is kijönne, nem csak a pöckölõk.
Szóval nemtom mi legyen.
Ez a 4 lánc meg már nekem macerás.
itt az ötlet a mancsomban.rajta van az. 2003as extíár. általában lefele szokott elõjönni ez a hanghatás...
a váltóra gondolok, hogy õ a ludas. elképzelhetõ, hogy a lánc lenne? ha igen, akkor rövidíteni kellene rajta? de akkor nem megy a keresztbeváltás...
thez, valami ötlet?
A sebesség mindent megold.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->