silent clutch a megnevezése
úgy rémlik..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)
Started by
Cybe
, 2003. July 27. 12:04
Posted 2007. October 11. - 18:51

Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. October 11. - 18:47

csáztok
azt akarom kérdezni hogy hátsó kerék agy kétféle van, amelyik katog amikor nem tekered, és van amelyik nem na én a nem katogósnak nemtom a nevét azt hogy híják.
és véletlenül nem tudjátok hogy hogy mûködik mert az enyém meg halt, forog akkor is ha tekerek?
azt akarom kérdezni hogy hátsó kerék agy kétféle van, amelyik katog amikor nem tekered, és van amelyik nem na én a nem katogósnak nemtom a nevét azt hogy híják.
és véletlenül nem tudjátok hogy hogy mûködik mert az enyém meg halt, forog akkor is ha tekerek?
Posted 2007. October 10. - 22:23

Pro Bike Gear: várom/vájuk tapasztalataidat! 
én is könnyen meglehet h 08 as XT kart fogok venni majd
karácsonyi ajándéknak is szép lenne
tekerj addig vele sokat és addig kiderül h h birják a tányérjai

én is könnyen meglehet h 08 as XT kart fogok venni majd

karácsonyi ajándéknak is szép lenne

tekerj addig vele sokat és addig kiderül h h birják a tányérjai

Posted 2007. October 10. - 17:16

az nem írta, mihez képest... és mivel Tigger ill. utánam írta közvetlenül , emiatt elég félreérthetõ...
edit:1 és emiatt lehetett az XT-re gondolni
edit:2 a megszólítást én is túlzásnak éreztem..
edit:1 és emiatt lehetett az XT-re gondolni
edit:2 a megszólítást én is túlzásnak éreztem..

Posted 2007. October 10. - 17:14

http://weightweenies...ect.php?id=1557
szted?
ne kelljen linkelnem a gyp.-be...
Kela!
Ki mondta Neked, hogy elõzõleg is XT volt a bringáján?
Think again!
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!!

Posted 2007. October 10. - 17:12

Posted 2007. October 10. - 17:06

Posted 2007. October 10. - 16:59

Posted 2007. October 10. - 16:54

gratÉLJEN!!!
Megvan a 2008- as XT HAJTÓMÛVEM!!! Összesen 863g, minden tartozékával együtt... Egyszerûen gyönyõrû... Bõvebb tapasztalom még nincs, de majd az idõ múltán lesz a www.maratoncross.gportal.hu- n..., de képek már vannak...
Üdv,
tehát akkor pont 2 grammal könnyebb mint a "régi"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. October 10. - 16:19

ÉLJEN!!!
Megvan a 2008- as XT HAJTÓMÛVEM!!! Összesen 863g, minden tartozékával együtt... Egyszerûen gyönyõrû... Bõvebb tapasztalom még nincs, de majd az idõ múltán lesz a www.maratoncross.gportal.hu- n..., de képek már vannak...
Üdv,
Üdv,
Posted 2007. October 09. - 17:09

Sziasztok!
Tud nekem valaki infót adni arról, hogy a Mongoose Crossway 250 2004-es modelljében milyen monoblokk található?
köszi
Tud nekem valaki infót adni arról, hogy a Mongoose Crossway 250 2004-es modelljében milyen monoblokk található?
köszi
Posted 2007. October 06. - 18:44

hello!
nekem altrix acél bmx hajtókarom van (nem az ami a pedál felé vékonyodik, hanem az a bumszli nagy...), montis középrésszel, és acél bmx lánctányérral ez így asszem 23-ból jött ki
szerintem bírja a gyûrõdést, bár én nem használom minden nap csak hétvégén fogasozásra vagy dörtre...
egyszer a hegyen egy kanyarban nekiszálltam egy fának, és a lánctányér behajlott annyira hogy nem tudtam tekerni mer beleért volna a vázbva, kiegyenesítettem, és még mindig használom, a középcsapágy nyekereg csak néha a portól...
nekem altrix acél bmx hajtókarom van (nem az ami a pedál felé vékonyodik, hanem az a bumszli nagy...), montis középrésszel, és acél bmx lánctányérral ez így asszem 23-ból jött ki
szerintem bírja a gyûrõdést, bár én nem használom minden nap csak hétvégén fogasozásra vagy dörtre...
egyszer a hegyen egy kanyarban nekiszálltam egy fának, és a lánctányér behajlott annyira hogy nem tudtam tekerni mer beleért volna a vázbva, kiegyenesítettem, és még mindig használom, a középcsapágy nyekereg csak néha a portól...
Posted 2007. October 06. - 08:05

Hogy halt meg amugy?
Egy Ruktiont már láttam meghalni, bár az kicsit más volt(hegyrõl lefele, haver elõttem ment és elkapta a téglafalat:), pedálnál kettétört a kar..)
BMX-es karban gondolkodnék, azok tuti bírják, biztos van amit lehet kapni nem bmx-es középrésszel..csak sajna lehet nem 15k..
http://www.velvartbm...shop/frames.php
itt van jó pár fajta, nézegettem énis, és nem vágom h árban benne van e a középrész vagy nincs:/
Egy Ruktiont már láttam meghalni, bár az kicsit más volt(hegyrõl lefele, haver elõttem ment és elkapta a téglafalat:), pedálnál kettétört a kar..)
BMX-es karban gondolkodnék, azok tuti bírják, biztos van amit lehet kapni nem bmx-es középrésszel..csak sajna lehet nem 15k..
http://www.velvartbm...shop/frames.php
itt van jó pár fajta, nézegettem énis, és nem vágom h árban benne van e a középrész vagy nincs:/
Posted 2007. October 05. - 23:31

Posted 2007. October 05. - 23:18

ha 360 akat ugrálsz meg ilyenek akkor én inkább hone-t ajánlanék mint deore. lehet h birná a deore is de azért az nem erre lett kitalálva! ha meg van rá keret akkor meg 1értelmü h saint

Posted 2007. October 05. - 22:14

Hát nem találom ott ahol gondoltam, majd megnézem boltban mennyiért tudnak hozni.
Közben ráakadtam erre : Nox Cycles Fly Arms
Duuurva!!!
Közben ráakadtam erre : Nox Cycles Fly Arms
Duuurva!!!
Posted 2007. October 05. - 22:08

Posted 2007. October 05. - 22:06

Posted 2007. October 05. - 22:05

Deore? Remélem poénnak szántad.
Eddig egy truva ruktion volt howitzerrel...
Használtat nem.
Azért kössz, srácok!

Használtat nem.
Azért kössz, srácok!
Posted 2007. October 05. - 22:05

arra gondoltam:) miért lenne poén? integrált... sztem annyira nem ropi... és nemis üreges,,Az új integrált deore 14k-ért nem hiszem, hogy gyenge.