Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18261 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez persze nem azt jelenti hogy csak ez a jó, de ezekben mind jobb egy picikét.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ok köszi, így érthetõ.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a lényege a nem szétbarmolódó, stabil tengely rögzítés.
A merevség
Az egyszerüség, és kompatibilitás.
Az elérhetõ, szabvány csapágy MINDENBE.
A nem tönkremenõ tengely

és még sorolható, hogy miért is jobb bármely integrált, mint hagyományos társaik.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nem éppaz volt , hogy a Ht2 valamelyest merevebb , és inkább a súlya miatt választották a legtöbben ezt a rendszert? ebben az esetben nem egy akkora was ist das..

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
nemis tudtam hogy a 08-as deore hajtómû integrált lett o_0 és nemis drága:P:P
http://piacter.bikem...ct=92525&cat=17

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
aha tehát vastagabbak lettek a tányérok :) ez jó jel! igy talán már tartósabb lesz. középtányér is elvileg tartósabb kell h legyen mivel a fogak acélból vannak. ("alatta" karbon)
de még akkor most se tudok/tudunk biztosat a standardságáról, de theznek igaza van ha már xtr-re is megy más akkor logikus h xt is marad hagyományos :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
abból kiindulva h már az xtr is szabvány, én ezt nem mondanám :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nem azt érthetitek félre, hogy a középsõ tányérja mintha az új xtnek is ilyen karbonos lenne?

Perszehogy az, de nem ez a kérdés, hanem, hogy a tányér pozíciója standard-e, vagy erõsen specializált, amitõl tartunk, s egyébként nem lenne meglepõ.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A tányérok vastagabbak lettek, de nem a csavarok alatt, hanem a fogaknál.
A középsõ tányér acél-karbon kombináció.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
nem azt érthetitek félre, hogy a középsõ tányérja mintha az új xtnek is ilyen karbonos lenne?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Utánaolvastam, s nem találtam (elsõ olvasatra) errõl infót, csak annyit, hogy maguk a tányérok vastagabbak lettek. Hmm. Lehet, hogy félreinformáltak.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

Az új XTR-re simán felmennek a tányérok, csak nem lesz olyan szép.

jo az ujra igen de a régire (2006) arra nem :(
pedig szvsz ez az 1ik legszebb hajtókar a világon :)
tudom h csinált hozzá vki tányérszettet vhol láttam anno csak már elfelejtettem h ki és mennyiért... :chin:

08' as XT-vel kapcsolatban: gyanus ez nekem. ha lenne vkinek róla kistányér oldali képe akkor lehet h okosabbak lennénk.
csak azért érdekel mert én is ezen filózók h jövö év elejére ha uj hajtókart veszek lehet h XT-t veszek. viszont ha csak saját xt simánjó tányér megy rá akkor biztos h nem.
ezért örölnék ha vki (pestiek elönyben:p mert ott már kapható) meg tudná nekem mondani h mi is az igazság :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem lepne meg egyébként, a nagy "S" az XTR-nél is ezt csinálta. :)

Az új XTR-re simán felmennek a tányérok, csak nem lesz olyan szép.

...egy 2007-es magellan crater mtb hátsó kereke kapott egy elég erõs felütést, és centírozásra szorul egy kicsit, de érdekes hogy forgó keréknél a hátsó fogaskerek mozgása egy nyolcast ír le, mintha elgörbültek volna a tengelyen.

Ez a menetes agyak jellegzetessége, a használatot nemigen befolyásolja.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

kössz dante igy már világos.
:rocketman kb ezt kéne csinálni azzal aki kitalálta h XT-re is már csak XT szett menjen fel :(

Azért mérget ne vegyél rá, s azt se feledd, hogy még ha így is van, az olcsóbb gyártók úgyis elõrukkolnak majd az XT-standard lánctányérokkal (mint a 2003-as XTR esetében).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Minimális kotyogás teljesen normális.

A sebesség mindent megold.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
hát nincs több gyûrû 1 db van:( de rájöttem hogy hogy tudom bezsírozni a kalapácsok melletti görgõket:)

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
kössz dante igy már világos.
:rocketman kb ezt kéne csinálni azzal aki kitalálta h XT-re is már csak XT szett menjen fel :(

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás
néztem a shimano gyári robbantottját de ottis csak egy gyûrût írnak. amúgy az enyém 06-os 530-as deore. lehet más évjárat a tiéd? de ma még eccer lemegyek szétszedem. addig nemtudok elaludni

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
akkor nem jó helyen turkálsz:D kéne egy robbantott ábra néked hozzá.most nem keresek lusta vagyok.de amilyet én mûtöttem abba három hártyavékony volt észrevehetõ különbséggel.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

vékonyat vegyél ki.3 van benne, elsõ kettõ közül a vékonyabbat!:)

hûha hallod.....
én csak eggyet találtam egy polír színût ami majdem egy sima alátét vastagásgú. utánna meg mintha fix lenne az egész valami feketeség következik