Privi ment. Az egyedüli biztos méret a csapágyház átmérõje, ami 68mm. Úgy tudom ez az egyik legelterjedtebb méret, de a 73mm-es is gyakori.
Küldj már egy képet a 68mm ÁTMÉRÕjû középcsapágyadról.
Szerintem szélességet akartál írni, nem?
Privi ment. Az egyedüli biztos méret a csapágyház átmérõje, ami 68mm. Úgy tudom ez az egyik legelterjedtebb méret, de a 73mm-es is gyakori.
RAUH-Welt
B E G R I F F
sziasztok
egy ilyen típusú monoblokk zárócsavart mivel nyit meg az ember fia?
http://ebike.hu/term...gyszogteng/443/
Körmöskulcs-féleségnek nézem, de a körmössel nem seikerült. Gyanítom valami célszerszám kéne. Milyen
közi
A csapágyház szélességét kell megmérned, illetve a tengely hosszúságát.
De én is szolnoki vagyok, írj privit, aztán segítek.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Hali!
Egy átlagos problémám lenne, recsegést hallok a hajtómû felõl[...]
RAUH-Welt
B E G R I F F
Köszi a választ, kipróbáltam a tipped a hétvégén. Tetéztem azzal, hogy a Look helyett feltettem egy PD-M540-et, az plusz pár mm-et rádobott, de így se az igazi, 20 km után már nem esett jól tekerni, másnap meg a lépcsõn járás... Egyszóval ez nem jött be.:-(
Tegnap viszont mentem egy 30-ast a montival, ugyanazzal a pedállal, csak épp a HT2-es LX karokkal, és tünetmentes. Csak ez ugye nem 2x3mm plusz egy kicsivel szélesebb, hanem vagy 3,5 centivel... Úgy tûnik, valakinek a terpeszben tekerés gáz, nekem meg a "normál" távolság. Nem mondom, hogy emiatt kezdõdött, és egy orvosnak mutatást megér majd, de a végeredmény, hogy jelenleg csak a montit tudom használni, ha másnap lábra akarok állni.
Így asszem csak túrázóként leszek jelen a Tour de Pelson, és a montival kocogok majd valamelyik groupettoban, és élvezem a tájat...
Nem mondtam egy szóval se, hogy rossz. Csupán tény közöltem. Egyébként árban (ha nem nagy név van rajta) az általad linkelt cikk árkategóriájában futnak.Akkor esetleg te milyet ajánlanál?De ne csillagászati összegben:D
Nem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketmanNem estem el, csak így szoktam
leszállni:rocketmanKöszi a választ, kipróbáltam a tipped a hétvégén. Tetéztem azzal, hogy a Look helyett feltettem egy PD-M540-et, az plusz pár mm-et rádobott, de így se az igazi, 20 km után már nem esett jól tekerni, másnap meg a lépcsõn járás... Egyszóval ez nem jött be.:-(
Tegnap viszont mentem egy 30-ast a montival, ugyanazzal a pedállal, csak épp a HT2-es LX karokkal, és tünetmentes. Csak ez ugye nem 2x3mm plusz egy kicsivel szélesebb, hanem vagy 3,5 centivel... Úgy tûnik, valakinek a terpeszben tekerés gáz, nekem meg a "normál" távolság. Nem mondom, hogy emiatt kezdõdött, és egy orvosnak mutatást megér majd, de a végeredmény, hogy jelenleg csak a montit tudom használni, ha másnap lábra akarok állni.
Így asszem csak túrázóként leszek jelen a Tour de Pelson, és a montival kocogok majd valamelyik groupettoban, és élvezem a tájat...
Ha elolvastad, amit linkeltem, láthatod, hogy 3-3 mm alátétet használ, csak ismételni tudom megam, ha egy profinál jó, biztos nálad is jó lehet. Ezenkívûl nem tudom, milyen pedálod van, nekem Time, és ott ha meg van cserélve a két stopli, növelhetõ ill. csökkenthetõ a távolság.