Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás (lánc, fogaskoszorú, hajtómű, monoblokk)

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
18262 hozzászólás a témában

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Ez így van Gyõr alkatrészileg egy s*ar..
Szerintem neten nézz és rendelj az a tuti!

Mindezt csak azért nem értem mert általában a nagykerekhez beérkezett rendelést 1-2 napon belül kiszállítják...
Vagy minden bolt iszonyat csóró és nem tudja átvenni, vagy szarik bele...

ha nem lennék egyetemista biztos csinálnék egy általam átgondoltnak vélt boltot...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Halihó!

Tudnátok nekem segíteni abban , hogy mi a különbség a korábbi integrált XT hajtókar (FC-M760) középcsapágya és a 2008 as Deore szintû FC-M543 hajtókar középcsapágya között. Elõbbire CF , utóbbira FG van írva , ez vajon mit jelent ? Lehet e bármelyik csapágyat bármelyik karral használni ? Ha nem muszáj , nem szerelném ki a csapágyat , csak a kart cserélném.

Az a gyártási szériát jelöli. Lehet.

A sebesség mindent megold.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 hozzászólás

igen láttam hogy van 36os acél, egy picit jobban örülnék a 38nak...
Gyõrben marha nehézkes a beszerzés... végigjártam az összes kompetens boltot... senkinek sincs....

Druszám, eladod esetleg nekem? posta elhozza pár petákért...(új/használt?)

Ez így van Gyõr alkatrészileg egy s*ar..
Szerintem neten nézz és rendelj az a tuti!

uszabi

uszabi

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Halihó!

Tudnátok nekem segíteni abban , hogy mi a különbség a korábbi integrált XT hajtókar (FC-M760) középcsapágya és a 2008 as Deore szintû FC-M543 hajtókar középcsapágya között. Elõbbire CF , utóbbira FG van írva , ez vajon mit jelent ? Lehet e bármelyik csapágyat bármelyik karral használni ? Ha nem muszáj , nem szerelném ki a csapágyat , csak a kart cserélném.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

36os alu vagy acél shimano kapható. Nekem van itthon egy 36os acél.

Bocsi, asszem sokszor küldtem el a privit... csak nem látom a kimenõ üzeneteim közt...

ha még sem kaptad volna meg, akkor jelezz!

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Kapható 38as váltós acél shimano középtányér is, csak igényel némi utánajárást vagy szerencsét a beszerzése.

a nagykernél már biztos hogy nincsen belõle, talán valahol valamely mûhely mélyén bújik...

De ha valaki tud róla ne habozzon szólni :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Gyõrben marha nehézkes a beszerzés... végigjártam az összes kompetens boltot... senkinek sincs....

Kapható 38as váltós acél shimano középtányér is, csak igényel némi utánajárást vagy szerencsét a beszerzése.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mekit nem ismételgetném, az általa belinkelt oldalon van ez is.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Engem speciel 36-38 fogas lánctányér érdekelne mtb-re és 104es lyukkörrel kell rendelkezzen, és legyen rajta váltáskönnyítés is...

itthon szinte semmi normálisat nem lehet kapni, csak eszméletlen drágán, agy dh/ss kiszerelésben... olyan 5e forintot szánnék rá, az elfogadható!

Ha valaki tud ilyet és rendelésre készülne valamilyen forrásból akkor ne hagyjon már ki belõle légyszíves!

köszi

A sebesség mindent megold.

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

A Specialité-t ajánlom, minden fogszámra van egész jó áron lánctányéruk, 3-4 nap alatt berendelhetõ németektõl.

Engem speciel 36-38 fogas lánctányér érdekelne mtb-re és 104es lyukkörrel kell rendelkezzen, és legyen rajta váltáskönnyítés is...

itthon szinte semmi normálisat nem lehet kapni, csak eszméletlen drágán, agy dh/ss kiszerelésben... olyan 5e forintot szánnék rá, az elfogadható!

Ha valaki tud ilyet és rendelésre készülne valamilyen forrásból akkor ne hagyjon már ki belõle légyszíves!

köszi

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Errõl írnál 1-2 szót bõvebben, hol lelhetõek ezek fel ? Kerestem de nem találom ezt a "Specialité" lánckerekeket.

Google a barátod. Egyébként meg: http://www.starbike....ilter_submit=GO

További keresgélést ezek után rád bízom.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás

A Specialité-t ajánlom, minden fogszámra van egész jó áron lánctányéruk, 3-4 nap alatt berendelhetõ németektõl.

Errõl írnál 1-2 szót bõvebben, hol lelhetõek ezek fel ? Kerestem de nem találom ezt a "Specialité" lánckerekeket.
Marci

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.169 hozzászólás
2*9-es rendszerhez keresek lánckereket. 34-es fogszámút. hol, merre találok ilyet? (alu kellene)

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.688 hozzászólás

néztem most apróban x9-es hosszú kanalas hátsó váltót.nekem az megfelelõ lesz-e a montimra,vagy felejtõs?9es sorral lenne használva,azt még megmondom õszintén nem néztem,vagy attól függne?

Mivel ez egy montis alkatrész, jó lesz. 9es sorral tudod használni de az a legfontosabb, hogy Sram váltókarod legyen, ne Shimano.
Marci

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Úgy tûnik nem lett semmi baja, a slickgumi meg jól vizsgázott:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
vannak abban a bringaba epitve tomitesek, szoval masfel ora eso semmit nem fog neki artani.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

bardocz

bardocz

törzsvendég

• fórumtag
  • 464 hozzászólás
Ha csepergõ esõben kinthagyom a bringát valahol 1.5 órára kb, akkor lehet valami baja? Most itt pesten alig esik, csak szemerkél, ez talán nem vészes.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy kazettás agyhoz lehet-e 7-es országuti kiosztású fogaskoszorút kapni valahol? Zoggie-t láttam, de azzal vannak fenntartásaim, bár ez csak elõítélet az ára meg a neve alapján.

A mostani montis soron van 11-13-15...., de olyat szeretnék ami 11-12-13-14...