En az ezust szinuvel is pont igy csinalom
sőt, ha nincs vaksötét, még a shimano stifttel is megoldható a dolog s
En az ezust szinuvel is pont igy csinalom
sőt, ha nincs vaksötét, még a shimano stifttel is megoldható a dolog s
Ha tudsz vegyél arany színűt, egyszerűbb vele a lánc olajozása, onnan kezded, és odáig csepegtetsz.
Megpróbálom.
Ha tudsz vegyél arany színűt, egyszerűbb vele a lánc olajozása, onnan kezded, és odáig csepegtetsz.
Megpróbálom.
Én csináltam már ilyet Sram lánccal. Nagyon megszorult az egyik szem, sehogy nem volt az igazi, betettem egy patentszemet és még sokáig működött.
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Van már Shimano patent szem is, akkor az úgy már nem is sufni tuning
Én is használnám még tovább.
Ha csak egy szem nyilt szet es jo a lanc, miert nem raksz be egy kmc patent szemet? Csak kerdes, kicsit sufni tuning, de + x ezer km az meg jopar tekeres, egy probat megerhet.
A HG601 láncom 2800 km után szétnyílt. Szerencsém volt mert nem teljesen, azt vettem észre hogy az első tányéron ugrik a lánc. Még össze tudtam nyomni. Hazaértem vele. Ezt most kukázom. Rakom fel a tartalék HG701-et.
Elkopva nincs a Shimano kopásmérő szerint. Még mehetett volna legalább ennyit.
Mit érdemes venni? Maradjak a Shimano láncoknál vagy váltsak másra?
Mi a legynagyobb különbsêg amit a red vàltó elvàlt?52-34?vagy az nem megy?csak 52-36?https://rover.ebay.c...tm/263693639386
Ez mókás. Adapterrel akár 30 t tányérra is lemehetsz. Tudom hogy működik, már volt ilyenem 130 bcd 50-36. Néha van, hogy doval kiarusit és 0.99 USD indulóarral tudsz licitálni. Vettem pár garnitúra tányért, ilyen 2500 és 4500 közti árakon, aztán ment mind apróra. Egyik sem volt meg 2 nap múlva... amennyiért adtam, nem csoda
Igazad van,36t van rajta,110 bcd van ràírva,de lehet akk inkàbb hàtul kéne 28 fölé
Kábé 4-5 ezer ft egy új 110 es otcsavaros kistanyer. Miért vennél használtat? Az 52-34 óriás ugrás. Kevésbé drasztikus lehet a 36t.
Biztos vagy benne, hogy 110 es a hajtokarod? Ált nincs 52-39 gyárilag azokon, bár tudom, hogy kap az ember külön.
Kábé 4-5 ezer ft egy új 110 es otcsavaros kistanyer. Miért vennél használtat? Az 52-34 óriás ugrás. Kevésbé drasztikus lehet a 36t. Biztos vagy benne, hogy 110 es a hajtokarod? Ált nincs 52-39 gyárilag azokon, bár tudom, hogy kap az ember külön.
Hello!
Nyàron mennék az alpokba,és elöl 39/52es sram red hajtóművem van ez oda nem lesz jó,Kérdezném hogy cserélhető-e 34-es tànyérra a kistànyér,a vàltó elvàltja a 52-34et?Hol tudnék 110mm es lyukkörrel rendelkező hasznàlt tànyért venni
11-50 MX80-at használok slx váltóval és xt lánccal. Működik, de nem tökéletes, ahogy a review-ból is kiderül. Veszi az 50-et simán, de középtájon lefelé kicsit gondolkodik, vissza kell vennem a terhelésből. Egész lent viszont van hogy kettőt vált lefelé, de korrigálja magát. Maga az 1x elv bejött, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, főleg úgy, hogy a váltás 3x10-ről 1x11-re 100 ezer fölött volt. Mai eszemmel már kivárnám a shimano 1x12-t.
szak módosította - 2018. május 06. - 11:41
singletrackworld.com/2018/04/exclusive-new-1x12-drivetrain-from-sunrace/
12-es Sunrace valto, ami mukodik 11-es Shimanoval is? Bar a 12-es Eagle is jol mukodik 11-es valtokarral es sorral: singletrackworld.com/2018/02/need-more-range-on-your-1x11-drivetrain-we-review-the-enormous-11-50t-mx80-cassette-from-sunrace/
Szepen osszelopkodtak a sramtol es shimanotol a hatsovaltot, amit inkabb vicces, mint hogy bannam, bar a rugoero allitas kar, hogy kimaradt. Az ara is kisse sok lett, remelem, hogy lesz alu valtozat is. Az is tetszik, hogy lemasoltak a shimano dual release valtokart, igy eleg csak nagyujjal nyomogatni, es hogy haromfele rogzitesu a bilincs.
kazetta meg lánc van itthon is majd egy éve.
váltókarból viszont valószínű csak 1félét hoznak európai piacra
blash módosította - 2018. május 05. - 14:37
Tigger, ezek között a színükön kívül van érdemi eltérés? pl tartósabb a fekete azért mert fekete, pl?
https://bikelogistic...-fogaskereksor/
Köszi!
tudzommal és a tapasztalatok szerint nincs
Tigger, ezek között a színükön kívül van érdemi eltérés? pl tartósabb a fekete azért mert fekete, pl?
https://bikelogistic...-fogaskereksor/
Köszi!