Köszi.https://picasaweb.go...599716439147810
és tovább
Ezt hogyan csináltad abból a linkbõl?
A sebesség mindent megold.
lényeges +3 oldal fönt van ugyanabban a picasa mappában
Köszi, kíváncsi vagyok rá.
Megelõztek... :/ de azért köszönöm! (ja és gratula a montivázhoz, elképesztõen dögös... )
illetve a shimanók, abból is leginkább az xt. (10-es 0,006mm kopás, hg93-as 0,012, sram pc 1091 0,044 pc991 0,039 mm)
viszont kb messze verték a mezõnyt a shinano láncok a tesztben.
nem tudom, Jani írnak itt 1000 N-t, meg 300 W-t meg lesmi. de ha érdekel majd ste beszkennelem maz egészet
Truvativ GXP Team monoblokk (ajánlott kisker ár 10.180,-Ft) van készleten a forgalmazónál (Biker)
Normál GXP monoblokkot (ami nagyjából 2000 pénzzel olcsóbb) meg a Bikemarket-en és az Ebike-on is találtam.
Hogyan tesztelték ezeket a láncokat?
volt láncteszt a német bike/mountainbike újságban (valaki ugyis tudja melyikben, én elfeledtem)
meglepõ eredménnyel.
nem tudom, hogy a tesztmódszer mennyire "életszagú" de megerõsíti a feltételezésemet: a 10-es láncok többet bírnak mint a kilencesek.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy integrált tengelyes deore hajtómûre kellene majd nekem lassan új tányérkollekció (meg komplet hajtás). Online boltok-nál nem nagyon látok külön, de biztosan tudnak rendelni... az lenne a kérdésem, hogy elõre menyivel számoljak egy garnitúráért? (esetleg ha pontos árat tudtok darabonként...) Esetleg más szettek (márkák) tányérjait rá lehet rakni? Ha igen, mi lehet a jó ár/érték arányú (ismétlem DEORE hajtómû, ne menjünk a NASA költségetés felé...
)
köszi elõre is!
Nah... ma már elkezdett ugrani a láncom a soron masszív rajtolásnál.
Ami azt jelenti, hogy a lánc és a fogsor elment 9100 km-t (brigéciolozás nélkül, benne egy téllel), a 32-es lánctányér és a váltógörgõ 15-vagy 16 ezret. Hétvégén lecserélem az egész hóbelevancot.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy integrált tengelyes deore hajtómûre kellene majd nekem lassan új tányérkollekció (meg komplet hajtás). Online boltok-nál nem nagyon látok külön, de biztosan tudnak rendelni... az lenne a kérdésem, hogy elõre menyivel számoljak egy garnitúráért? (esetleg ha pontos árat tudtok darabonként...) Esetleg más szettek (márkák) tányérjait rá lehet rakni? Ha igen, mi lehet a jó ár/érték arányú (ismétlem DEORE hajtómû, ne menjünk a NASA költségetés felé...
)
köszi elõre is!