brigeciolra gondoltam, vagy barmi masra, amit hasznalsz zsirmentesitesre. minden lanctisztitasnak ez az alapja.
szerintem több kárt okoz, mint hasznot
brigeciolra gondoltam, vagy barmi masra, amit hasznalsz zsirmentesitesre. minden lanctisztitasnak ez az alapja.
x havonta, nem rendszeresen
tisztitom amugy is szinte minden bringazasnal, de a belso oldalrol sokkal macerasabb, es nem is er sokat. eddig meg nem bajom a brigeciolos mosassal. ilyenkor nyerne mongy ertelmet pl a parktoolos lanctisztito, de zsiroldoval az is ugyanugy kimos mindent, mint a masik modszer.
de akkor miért akarod rendszeresen szétszedni? tapasztalatom szerint legjobb esetben is csak értelmetlen a brigéciolozás, ill. a shimano sem ajánlja
használj rongyot, fogkefét, meg néha fültisztító pálcát, azzal bõven le lehet szedni a dzsuvát és a csapok alol sem oldod ki a kenést
A futáshoz igazított lánccsere meg egy nyúlásmérõvel megoldható.
vetesforgo? egyszerubb a lancot es a bringat is tisztitani.
barátod a techdocs.shimano.com minden ilyen esetben.Rob lehet ez a 10-es 12-30 tiagra sor kiosztása ?
12,13,14,15,17,19,21,24,27,30
-gugli csak egy forumbejegyzéssel segített ahol ez volt, de írta a srác hogy csak ránézésre tippeli-
kösz
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
From the SRAM 2011 Callections, and from the Rep,
All road and MTB 10spd compoents are all inter changeable for a real mix/match/custum set up.
10spd power lock is directional and can not be opened again, and you need a chain tool to romovel it.
http://en.wikipedia..../Bottom_bracketA BB90 az a pressfit-es shimano nem?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
annak a hive vagyok, hogy legyen homogen a hajtasom (most 10es slx - hg74) - viszont kenyelmi szempontbol szoktam patent szemet hasznalni. tenyleg nem jo a sram powerlink 10es hg74es shimanohoz? illetve csak egyszer lehet megbontani aztan kuka? 9es rendszernel olyan frankon mukodott.
mit lehetne helyette? connex, kmc? melyik megbizhato es tobbszor bonthato shimano 10es rendszerhez?
bar lehet azt csinalom, hogy evente lecserelem a lancot aztan kesz. ugyis ilyen 3-4e kmt megyek kb, de jobban szeretem futashoz kotni.