A kéz és láb fázás nem csak a kesztyûn és a cipõn múlik.
Persze, hogy nem. Rajtam múlik leginkább.
A kéz és láb fázás nem csak a kesztyûn és a cipõn múlik.
A sebesség mindent megold.
kesztyuben szimpla nyarikesztyut hasznalok egy "alakesztyuvel". 30-40 felett hideg, viszont nagyon gyorsan szarad, normal 20-30as temponal siman visszamelegszik a kezem. szerintem mindig az a kulcskerdes, hogy mennyire hatekony az izzadsagelvezetes. mert egy dolog ugy fel oltozni, hogy ne fazzal, de egy masik, hogy egy oras kaptato utan, amikor teliizzattad a cuccot, utana se fagyjal meg benne.
Alura szoktam felvenni jégeralsót,de mindegy mit veszel lényeg hogy kissé bolyhos legyen -2-3 fokba el lehet leni benne 2-3órát lazán.
Csak még azt a kamáslit és kesztyüt nem találták fel amibe a kezem és a lábam ne fagyna le:(
Alura szoktam felvenni jégeralsót,de mindegy mit veszel lényeg hogy kissé bolyhos legyen -2-3 fokba el lehet leni benne 2-3órát lazán.
Csak még azt a kamáslit és kesztyüt nem találták fel amibe a kezem és a lábam ne fagyna le:(
ket tipp: multkor irtam, hogy az euros boltban lehet venni egesz jo terdmelegitot... most, hogy -4 fok sem volt, es 40-50nel eleg durvan huzos volt a menetszel, elkelt volna meg vedelem. azt talaltam ki, hogy van ez a dobozok lezarasara alkalmas ragasztoszalag (gyakran barna szinu), par csikot ra lehet ragasztani a terd feloli oldalra, miutan felhuzza az ember, szelvedelem gyanant. szerintem nem csuszkal el, es nem is szoritja el a labat. amugy mit szoktak meg ilyen esetben hasznalni? folpak?
mas... decas turazokni nagyon bevalt izzadsagelvezetes gyanant. vastag neopren kamaslit hasznalok, de a vastag teniszzokni beleizzadas utan ugyanugy kihul. a turazokni vekonyabb, de kevesbe jellemzo, hogy annyira beleizzadjon az ember, hogy utana hutse a labat.
rarohadna a fejemre nekem baromi fazos a fejem, mar 10 fok felett is sapkat hordok az utcan. ide nem kellett.
rarohadna a fejemre nekem baromi fazos a fejem, mar 10 fok felett is sapkat hordok az utcan. ide nem kellett.
polar nyakmelegito! maradtam a regi cuccnal, csak kiegeszitettem egy nyakmelegitovel, hihetetlen, hogy mennyivel konfortosabb lett az egesz, pedig kb 8 fok volt, es para. szerintem kevesbe fujt alaja a hideg, vagy ilyesmi. nem volt rajtam csapka, de a fulem sem fazott, mert alulrol a nyakmelegito, felulrol a sisak vedte (nem volt menetszel). a multkor pl megizzadt a tarkom es lefele jo szar volt, most az sem fazott
Node komolyra fordítva a szót, ezt nézze meg akit érdekel a téma, most találtam:
Gore Bike Wear Kidney III WINDSTOPPER SO Warmer Only
Ha valaki akar ilyet rendeli szóljon, mert engem is érdekel, és szeretnék rendelni egyet.
Privátban megsúgom, nem reklámozok.
Vagyis, beszélek a boltal, és ha sokat fizetnek bedobom a nevüket,
ha nagyon sokat, kiemeltem írom és nagy betûvel:))