Ezek a TKTK-s képek, a maradék képek a fb-on szerintem a hegyibringás képek.
Jelentkezz be Regisztrálj
Gerecse Maraton | Tarján
Posted 2013. July 24. - 18:20
Ezek a TKTK-s képek, a maradék képek a fb-on szerintem a hegyibringás képek.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. July 24. - 17:42
és mi a 3 kívánságod ?3 defekt, 3 eltévedés, 30 perc idõveszteség.
De az ért csíptem. Jövök jövõre is. Köszönet a rendezõknek.
Posted 2013. July 24. - 17:41
Van egy olyan megérzésem, hogy a TKTK fb oldalán lévõ képek között vannak hegyibringás képek.
Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Posted 2013. July 24. - 17:07
De az ért csíptem. Jövök jövõre is. Köszönet a rendezõknek.
Posted 2013. July 24. - 16:18
Posted 2013. July 24. - 15:22
Kicsit irigyellek is, hogy a sok gyakorlás miatt már gyorsabban megszereled a defektet, mint én elõveszem a kulacsot.
Valóban azt írtam hogy bizti lesz, és lesz is, mert ugye a képek megvannak. Csak kérdés hogy mikor és hová lesznek feltöltve.
Sajnos az oldal gázosan (nem)mûködik, a fejlesztõje nem igen reagál a javításokat illetõen. Ráadásul sikerült olyan nyelven írnia, amit rajta kívül szerintem csak egy ember ismer, aki fejlesztette anno. Így még az se megy, hogy majd valaki más kijavítja.
A Vértes maraton képei is vért izzadva kerültek fel, azóta úgy látszik újabb probléma is közbeszólt.
Ki lehetne írni hogy "új képek felkerülésének idõpontja bizonytalan", de szerintem ez egy ingyenes szolgáltatásnál alapértelmezett.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2013. July 24. - 15:16
lehet csak azok kapnak defektet akik szeretik ezt az újmagyar nyelvet, én nem szeretem így még nem volt defektemEgyébként, nekem is nagy bánatom az idegen kifejezések megjelenése a Magyar nyelvben, de itt igazán pl. a bullshit és társaira gondolok. Szép nyelvünk azért az idõvel csak csak megújul. Így lett a durrdefekt, lassú defekt... és a többi. És most már létezik az eldefektelés kifejezés is!
Posted 2013. July 24. - 15:07
nekem szerencsére nem volt még verseny közben defektem.másnak már segítettem. jó erõs gumit használok ami nehezebb is.Viszont nem eldefektel, meg kidefektel, meg bedefektel.Minek az EL? Defektel, ez ugyanazt jelenti.teljesen fölösleges mindenhova az EL-t elé biggyeszteni. Mert igen nagy rémségek jönnek ki.Pl. Lenyilatkozik, lekerülni és egyebek.De divat ez mint az ifony.ih spráhe ungárise language
Egyébként, nekem is nagy bánatom az idegen kifejezések megjelenése a Magyar nyelvben, de itt igazán pl. a bullshit és társaira gondolok. Szép nyelvünk azért az idõvel csak csak megújul. Így lett a durrdefekt, lassú defekt... és a többi. És most már létezik az eldefektelés kifejezés is!
Posted 2013. July 24. - 14:26
nekem szerencsére nem volt még verseny közben defektem.másnak már segítettem. jó erõs gumit használok ami nehezebb is.Viszont nem eldefektel, meg kidefektel, meg bedefektel.Minek az EL? Defektel, ez ugyanazt jelenti.teljesen fölösleges mindenhova az EL-t elé biggyeszteni. Mert igen nagy rémségek jönnek ki.Pl. Lenyilatkozik, lekerülni és egyebek.De divat ez mint az ifony.ih spráhe ungárise language
Igen, és bocsánat!
Ez egy szleng, és a korábbi rally-s érából jött velem az eldefektetelés, ahol egyébként az a mondás járja, hogy defektet kapni nem, csak szerezni lehet.
Posted 2013. July 24. - 14:06
A kerékpáros nyelvben a lekerülés egy létezõ szó. A lenyilatkozik az tényleg szörnyû. Hova le?nekem szerencsére nem volt még verseny közben defektem.másnak már segítettem. jó erõs gumit használok ami nehezebb is.Viszont nem eldefektel, meg kidefektel, meg bedefektel.Minek az EL? Defektel, ez ugyanazt jelenti.teljesen fölösleges mindenhova az EL-t elé biggyeszteni. Mert igen nagy rémségek jönnek ki.Pl. Lenyilatkozik, lekerülni és egyebek.De divat ez mint az ifony.ih spráhe ungárise language
Posted 2013. July 24. - 13:37
nekem szerencsére nem volt még verseny közben defektem.másnak már segítettem. jó erõs gumit használok ami nehezebb is.Viszont nem eldefektel, meg kidefektel, meg bedefektel.Minek az EL? Defektel, ez ugyanazt jelenti.teljesen fölösleges mindenhova az EL-t elé biggyeszteni. Mert igen nagy rémségek jönnek ki.Pl. Lenyilatkozik, lekerülni és egyebek.De divat ez mint az ifony.ih spráhe ungárise languageNekem ha defektem van , megcsinálom
Posted 2013. July 24. - 13:20
Szilárd az elsõ köves felfelén eldefektelt, BuZsónak meg valóban a nyerge törött szanaszét!
Nekem ha defektem van , megcsinálom
Posted 2013. July 24. - 09:39
azt vettem észre hogy nem mûködik az oldal és nincsenek képek. nincs ezzel semmi baj csak írja oda hogy srácok ne várjatok tõlem képeket, mert protku meg család meg tróger.Egyrészt nem mûködik rendesen az oldal, mert (már bocsánat) de minden informatikus tróger (ez sajnos tapasztalat)!
Másrészt Petinek van rendes munkája, családja.
Harmadrészt (mivel a fotó letöltés ingyenes a HB.-nõ) Szuvenyír nyihaha, nye kukucs protku! (tartja a mondás)
Tudod megszokták , várják mert látják a versenyeken itt-ott.Írta is párszor Alex hogy bizti lesz.Annak örülök, hogy van rendes munkája és családja.
Posted 2013. July 23. - 23:36
még nem nyilatkozott, de Szilárd sem
Szilárd az elsõ köves felfelén eldefektelt, BuZsónak meg valóban a nyerge törött szanaszét!
Posted 2013. July 23. - 23:34
ennyit már nem illik késni a képfeltöltéssel
Egyrészt nem mûködik rendesen az oldal, mert (már bocsánat) de minden informatikus tróger (ez sajnos tapasztalat)!
Másrészt Petinek van rendes munkája, családja.
Harmadrészt (mivel a fotó letöltés ingyenes a HB.-nõ) Szuvenyír nyihaha, nye kukucs protku! (tartja a mondás)
Posted 2013. July 23. - 23:10
ennyit már nem illik késni a képfeltöltésselBuzsónak lefittyedt a nyerge, azért tolta vissza a bringát.
A képek folyamatosan kerülnek fel, ahogy Danó Peti ráér. Most hogy lement a Drótszamár, gondolom egyre több az esély
Posted 2013. July 23. - 22:09
Mi lett a váltóddal? Utólag is gratula a helyezésért. Délután biztos ami biztos alapon elmentem a balesetire egy röntgenért, láttam is a hölgyet aki elesett, de addigra már rendbe rakták.Hát, ahogy korábban is írtam van még bõven tartalék a Gerecsében. Nem is értem, vagy csak nem akarom megérteni, hogy a Gerecse-oldal miért maradt ki eddig is az útvonalból. Azért érdemes lenne a TKTK-oknak elgondolkodni a Nagy Gerecse (638m) pályába való beépítésén. Van út arra bõven. Ha Agostyánból indulok a Szász Völgyön át fel a Gerecsére, a 16 kilométer alatt össze szokott jönni cca. 600m szint emelkedés
Szóval csak azt akarom mondani, hogy brutális hosszú kört lehetne csinálni, és a rövid körnek sem kellene Csabdi fele bócorogni a dózerutakon....
Posted 2013. July 23. - 21:29
Kommentár nélkül (0:47):
Gerecse XCM 2013 - YouTube
Azt hiszem Dini adja vissza legjobban és objektívan a történteket
Akivel nem történt semmi, az nem is volt ott! - Gerecse Maraton 2013.
Posted 2013. July 23. - 19:53
A beszámolóm: Márkus Jani kerékpáros blogja: Gerecse Maraton és Gerecse Trail - 2013.07.20-21.
Sajnálom, legközelebb dudálj!
Race, no Rest!
Posted 2013. July 23. - 17:21
A képek folyamatosan kerülnek fel, ahogy Danó Peti ráér. Most hogy lement a Drótszamár, gondolom egyre több az esélyA hegyibirngás képekrõl tud valaki valamit? Fel lesznek töltve a honlapra? Még a piknikes képeket sem találom.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_