Arra is ráfért, de én a "kék négyzetes löszös" utáni fel felére gondoltam. Az nagyon gány.
Természetesen megcsinálom! -nem bakancsos túra lesz.
kb. holnap du.
Arra is ráfért, de én a "kék négyzetes löszös" utáni fel felére gondoltam. Az nagyon gány.
Szõlõs fölötti erdei ösvényt tegnap du. kitakarítottuk. :cool2:
( csak óvatosan lefelé!!! )
Teljesen jogos.
A vége tetszik!
Géza, ne akarj már mindent tudni, akkor hol a meglepetés!
Szia,
Természetesen 21.-e, Szombat!
Hamarosan javítva, köszi az észrevételt!
Buzso
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam egybõl a kérdésedre. Sajnos egyéb elfoglaltságom is van, mint hogy 2percenként olvasgassam a forumot.
Létezik egy olyan gomb, hogy privát üzenet, a telefonszámom is megtalálható a kiírásban. Megbeszélhettük volna, mielõtt lefikázod a dolgokat. Bár csak egy kicsivel van több közöm a pálya kialakításához, mint Neked, talán tudtam volna segíteni...
Jani meg Danó csinál majd szuper képeket.
Nem baj, ha nem jössz, legalább nem tudsz a verseny végén belekötni semmibe.
Nem megyek, csak egy fellángolás volt, nincs kedvem egy titkos pályán találgatni, hogy ki merrõl, hová és mikor fog érkezni.
Majd montimi vagy a kedves felesége csinál rólatok remek 2mb-os képeket, amikbõl mint tudjuk, fantasztikus A/4-es méretet lehet nyomtatni.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Képzeld, az eleje óta olvasom a topikot, de csak arról volt szó, hogy a GPS track-et tilos kiadni, ami birtokában méter pontosan be lehet járni a pályát. A track nem azonos egy elnagyolt pályatérképpel, ahol látszanak a távok, hogy kb. merre megy a pálya, hogy hogyan különülnek el a távok, vannak-e közös szakaszok a célterület közelében. Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.csak egy picit olvastál volna vissza mielõtt ezt megkérdezted volna
Sajna nem, de írj a szervezõknek és biztos megmondják hova állítsd a vakut!
Nem megyek, csak egy fellángolás volt, nincs kedvem egy titkos pályán találgatni, hogy ki merrõl, hová és mikor fog érkezni.Szerintem a Turul-madár fölötti kilátónál lehetnek jó témák.
Helló Zoli,
Szerintem a Turul-madár fölötti kilátónál lehetnek jó témák.
Elõzetes pályatérkép sem lesz?
Hahó
Mentünk ma egy kört (a másodikat), a pályán.
Élményeim, tapasztalatok:
1. a pálya nyomvonala SZUPER
2. esõ után, ill. esõben is tekerhetõ, egy 50 méteres részt leszámítva ( Racing Ralf-al is....)
3. néhány helyen még nagyon sokat kell még dolgozni (takarítani) rajta, mert igen tele van :mad:
4. a kilátó melletti szakadékon CSAK ÓVATOSAN!!!!!,mert szárazon sem egyszerû,
én ma egy kormányon áteséssel, két elcsúszásal konkrétan seggen csúszva abszolváltam
5. ha esni fog bringamosó kell!!!!!
Szóval nagyon jó versenynek nézhetünk elébe, gyertek minél többen a Gerecsébe jövõhéten!
Sajna nem, de írj a szervezõknek és biztos megmondják hova állítsd a vakut!Elõzetes pályatérkép sem lesz?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
csak egy picit olvastál volna vissza mielõtt ezt megkérdezted volnaElõzetes pályatérkép sem lesz?
A Mountainbike Challenge 2012 - Gerecse Maraton oldalon ez az infó van:
Gerecse Maraton
Helyszín: Tarján - Ifjúsági tábor
Idõpont: 2012. július 21.
A helyszíni nevezés a rajtközpontban július 22-én, 8:30 és 10:00 órá között.
Akkor szombat vagy vasárnap??
Jöttem le a baji vadászháztól a keresztezõdésig.Azon a pár száz méteres szakaszon láttam az út felett egy fán sárga szalagot. Az a verseny jelölése?