Jelentkezz be Regisztrálj
Gerecse Maraton | Tarján
Írta 2012. július 14. - 20:25
A pálya szintrajza a Gerecse Maraton | Facebook -on megtekinthetõ
A középtáv szintje 27km-ig értendõ!!!
Üdv,
Buzso
Írta 2012. július 13. - 10:46
Szia Buzsó!
Akkor jellegre nagyon hasonló lesz a Vértes Maratonhoz?
Hello Henger,
Igen, hasonló lesz:)))
Írta 2012. július 12. - 22:10
Akkor jellegre nagyon hasonló lesz a Vértes Maratonhoz?
Race, no Rest!
Írta 2012. július 12. - 20:53
A pálya végleges adatai!!!
Rövid táv (gyerek verseny): 10km - 200m szint
1. kör: 26km - 600m szint
2. kör: 37km - 1000m szint
A középtáv az 1.körbõl, a hosszú táv az 1. és a 2.körbõl tevõdik össze. A gyerek pálya felmegy az 1.kör murvás emelkedõjén, majd rátér a kör aszfaltos végébe.
Az 1.kör mindenki által teljesíthetõ "akadályokat" tartalmaz, a 2.kör már fizikálisan és technikailag is felkészültebb "ridert" igényel:)
Szintrajzot holnapra ígérünk!!!
Hajrá,
Buzso
Írta 2012. július 11. - 11:27
Ez azért különösen logikus, mert ha van track, akkor arra megyek, amerre az erdészet szerint kevesebb kárt okozok (nyilván erre adnak versenyútvonal-engedélyt), míg ha nincs track, akkor arra megyek, amerre jólesik, akár - szándékomon kívül - valóban érzékeny helyeket érintve. Annyi eszük sincs, mint egy marék lepkének...
Ezzel teljes mértékben egyet értek. Mindenkinek könnyebb lenne. Sokan GPS-el mennek a versenyen, így az eltévedés esélyét is minimalizálni lehetne.
Sajnos a szabályokat be kell tartanunk, mert õk a "fõnökök", tõlük függ, hogy jövõre is rendezhetünk-e versenyt, stb...
Írta 2012. július 11. - 10:33
Track természetesen itt sem lesz, mint a VM-en, mert szigorúan védett területen halad, és az erdõben pedig TILOS biciklizni:(:(
Ez azért különösen logikus, mert ha van track, akkor arra megyek, amerre az erdészet szerint kevesebb kárt okozok (nyilván erre adnak versenyútvonal-engedélyt), míg ha nincs track, akkor arra megyek, amerre jólesik, akár - szándékomon kívül - valóban érzékeny helyeket érintve. Annyi eszük sincs, mint egy marék lepkének...
Írta 2012. július 11. - 10:32
Ja, hogy jelölni is csak egy nappal elõtte. Milyen kedvesek!Igen, nem is keveset.
De csak elõzõ napi pályajelölésre és a verseny napjára adnak engedélyt.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 11. - 09:23
De a hatóságnak tejelni kell a használatért, nem?
Igen, nem is keveset.
De csak elõzõ napi pályajelölésre és a verseny napjára adnak engedélyt.
Írta 2012. július 11. - 07:52
De a hatóságnak tejelni kell a használatért, nem?Track természetesen itt sem lesz, mint a VM-en, mert szigorúan védett területen halad, és az erdõben pedig TILOS biciklizni:(:(
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2012. július 11. - 06:08
Írta 2012. július 10. - 23:47
Írta 2012. július 10. - 22:52
Zsír!
Apropó.Ha Emilben nevezek én és a párom nevében , akkor mit írjak a Mail-be?Név , Születési dátum , Anyja neve , Táv , Korcsoport?+ persze utaljam el a pénzt a megadott számlaszámra , közleményben ugyanezekkel?
Így van, ebben a sorrendben:)
Az normális hogy a hegyibringa.hu-n neveztem. A rendszer egybõl felismert, kiírta nevem, csapatom, születési év, ez tök jó.
De nem kérdezte meg melyik távon szeretnék indulni.
Jeleztem a hegyibringának
Track természetesen itt sem lesz, mint a VM-en, mert szigorúan védett területen halad, és az erdõben pedig TILOS biciklizni:(:(inkább hosszabb emelkedõ mint sok meredek és rövid :-D
ha lesz Track akkor lehet pályát nézünk mi is
Írta 2012. július 10. - 15:34
De nem kérdezte meg melyik távon szeretnék indulni.
Írta 2012. július 10. - 10:23
Laminálom a nyilakat ezerrel és szereztem kb.2-2,5km szalagot megcsináljuk egyértelmûre amennyire csak tudjuk!
Zsír!
Apropó.Ha Emilben nevezek én és a párom nevében , akkor mit írjak a Mail-be?Név , Születési dátum , Anyja neve , Táv , Korcsoport?+ persze utaljam el a pénzt a megadott számlaszámra , közleményben ugyanezekkel?
Írta 2012. július 09. - 22:06
Technikás meredek emelkedõk, lejtõk, "hosszabb" emelkedõk földúton,murván. Igazi ösvényes részek.
Lesznek tempós szint-utak is uh. lehet majd meccselni!
Megvan a második kör trackje de még leegyeztetem az illetékessel szerintem rendben lesz.
Holnap bejárjuk Buzsóval ha minden igaz.
inkább hosszabb emelkedõ mint sok meredek és rövid :-D
ha lesz Track akkor lehet pályát nézünk mi is
Írta 2012. július 09. - 11:01
Hmmm... nyammTechnikás meredek emelkedõk, lejtõk, "hosszabb" emelkedõk földúton,murván. Igazi ösvényes részek.
Írta 2012. július 09. - 10:15
Ezt a szenvedõs részt kifejtenéd? Mire számíthatunk?
Technikás meredek emelkedõk, lejtõk, "hosszabb" emelkedõk földúton,murván. Igazi ösvényes részek.
Megvan a második kör trackje de még leegyeztetem az illetékessel szerintem rendben lesz.
Holnap bejárjuk Buzsóval ha minden igaz.
Írta 2012. július 07. - 22:09
Ennek örülök! Azért remélem nem csak a célban vársz meg.
Ha a Vértes Maratont veszem alapul, akkor a második kör tényleg nehezebb lehet, de bõven nem teljesíthetetlen.
Áh, örülhetek ha a porod még nem oszlik el mire a távolból követni tudlak :-)
Írta 2012. július 07. - 21:04
Ha a Vértes Maratont veszem alapul, akkor a második kör tényleg nehezebb lehet, de bõven nem teljesíthetetlen.
Race, no Rest!