Hahó!
Él itt még valami?
Bebujt a zördög, hogy 12 kiló alá kéne menni
Mostani cucc amin tudok könnyíteni:
stucni 200g kb., markolat kb 134g, kormány 353g, kcs. 104g, pedál 486g saintnél ha van könyebb nem pici lapos esetleg..bár akad egy xtr spd is, háhtha rászánom magam
Ötlet? Enduró bringára 90 kilóhoz
PL.
Stucni: Syntace megaforce 125g
Markolat: kcnc eva 10g
Kormány: Syntace vector 740mm 208g
Itt kb 350grammot tudsz faragni ami persze nem olcsó, meg nem biztos hogy neked tetszene a markolat mivel nem csavaros és ilyen hab anyagú. Nálam a nyeregből és a csőből ugrott le cserénél 450g, csak feltételezem neked állítható van. Viszont érdemes hajtani régi truva stylo team vagy wcs cuccokat mert azok elég jó súlyban voltak és szerintem alkalmasak enduro felhasználásra is. Én sokat b@szakodtam a könnyítéssel XC bringán, pl. 2 kerék átfűzése -350g belső csere -200g, sok apróságokkal sokat le lehetett faragni, cserébe sűrűn törtek a küllőim és nem is éreztem merevnek a kereket meg sorba jöttek a defektek stb. és itt be is fejeztem a grammozást
Ezzel csak azt akarom mondani hogy -350grammal nem mész sokra, azaz semmit nem fogsz érezni belőle. Enduro bringáknál meg szerintem pont a váz,villa,kerék, amin sokat lehetne dobni, csak hát az már egy majdnem komplett bringa