Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
Köszi phu , nagy vagy:)Nyugi fiúk, pánikra semmi ok. Az eredményhirdetésre készített lista lett elsõre feltéve. Az utána befutottak, és minden egyéb itt van:
2013 évi eredménylisták
Hamarosan frissül a verseny honlapján is. Akinek most sem jó az eredménye, az szóljon.
Akkor veled találkoztam a végén még dumcsiztunk is kicsit.Aztán mondtam menjél elõre az utolsó susnyás lejtõn.A pálya állapota csak a bringa miatt zavart hétfõn megy a szervizbe, de élveztem, mert rengeteget gyakoroltam, teszteltem. Ilyen terepre bevált a conti x-king, lehetett gyakorolni a csúszkálást, és technikai edzésnek ez tökéletes volt! Saját mérésem szerint 4.43.48-at mértem.
A pálya állapotáról sajnos a rendezõ nem tehet.
Track:
Bikemap - Your bike routes online
Pályán kolbászoló turistacsoportok idén is akadtak, de legalább most nem lejtõzés közben kellett elhessegetni õket az útból.
Azt viszont felháborítónak tartom, hogy 2013-ban még mindig lehet úgy versenyt rendezni, hogy a célban egy (azaz egy) darab slag várja az ezúttal meglehetõsen saras kerékpárokat. Én 1 órát álltam sorban, és miután lemostam a bringát, valaki odajött, hogy van még egy slag eldugva a medencék mögött...
vdavid.én 4:44:50-et mentem. A pálya állapotáról sajnos a rendezõ nem tehet.Én meg egy idõ után nagyon óvatosan csalinkáztam a saras-csúszós úton.Nagyon utálom de most így sikerült.Volt már pár versenyem dagonyában.Ettõl függetlenül jövõre is elmegyek.Te mennyit mentél ha nem titok?
Nyugi fiúk, pánikra semmi ok. Az eredményhirdetésre készített lista lett elsõre feltéve. Az utána befutottak, és minden egyéb itt van:
2013 évi eredménylisták
Hamarosan frissül a verseny honlapján is. Akinek most sem jó az eredménye, az szóljon.
A sebesség mindent megold.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
olyan mintha egy idõ után nem rögzítették volna a beérõket.Nálam is csak az van hogy 1 kör és annak menyi az ideje.Ebbõl nem derül ki hogy én megcsináltam a távot.nem tudom, hogy fogják-e javítani az eredményeket.Én a mért eredményemet megírtam a Ferinek.Meg ezt a problémát.Nálad, gondolom más lehet a probléma.Egyelõre még csak eredményszerûségnek nevezném, mert itt-ott hiányos, pl rajta se vagyok.
Az ominózus helyen kb. 40 cm. magasságban volt egy fekete-fehér nyíl.Talán egy kövön.Arra már nem emlékszem.Az biztos ott volt mert én a végén jöttem.A slag az kettõ volt (azaz kettõ).Ha ekkora a sor akkor én be sem állok.kajálok,eredményhirdetés , süti evés,zuhanyozás azt majd elfogy a sor.Én azon a másikon mostam a bicómat.Egyébként mennyi a topmaraton nevezési díja? Egyébként én is kintre teszem a bicót azt nem csinálok nagy problémát ha nincs mosó. A mosóban hülyét lehet néha kapni mikor 10 percig mos valaki kerékpárt.Fogkefével neki áll a legapróbb maszatot is leszedni.
egyébként meg: Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub
az eredmények
A sebesség mindent megold.
Sziasztok
Nincs valamelyikõtöknek meg a verseny GPS trackje ?
Nagyon megköszönném .
Üdv