Jelentkezz be Regisztrálj
Villapark Vértes Maraton | Várgesztes
Írta 2011. október 10. - 13:19
Köszi.
Írta 2011. október 10. - 11:29
Külön köszönet a családi futamért, mostanában abban "utazunk".
Tetszett nagyon, hogy a gyerekek mind kupát is kaptak és szép számban jelen voltak.
Az ebéd porcelán tányérból asztal melett meleg helységben felejthetetlen volt szintén.
(A pályajelölést illetõen egy aprócska észrevételem lenne, ahol a K+ elágazott Kozma után, ott hiányoltam valami jelet. Szegény eltévedt fiúcska kereste ott az utat, elkeseredve. Egyébként mindenhol volt jel ahol kellett, nem tévedtünk el de a bizonytalanságot megszüntetné egy földre fújt nyíl is, ami talán addig kibírja amíg kell.)
Még egyszer köszönjük, jövõre remélem újra részt vehetünk
Írta 2011. október 10. - 11:19
Szeretném én is megköszönni, ezt a remek rendezvényt nektek!
Látszott, hogy nagyon oda tettétek magatokat!
A Singlespeed-esek jövõre is jönnek! :- )))
Üdv: Grig
Írta 2011. október 10. - 10:17
Írta 2011. október 10. - 10:15
Köszönjük mindenkinek a részvételt! Ti is nagyok vagytok, hogy eljöttetek és teljesítettétek a verseny távját (távjait).
Sokat tanultunk tegnap nap és az egész héten szintúgy. Az észrevételeket nyugtáztuk, a problémákat javítani fogjuk és remélem jövõre még színesebben tudjuk megrendezni a II. Vértes Maratont.
A "vega" figyelmen kívül maradt, ezt is javítani fogjuk a jövõben. Viszont a sütibõl maradt elég sok az alsó szinten a nevezési helységben.
Mégegyszer köszönjük mindenkinek a részvételt és a véleményt. A dobogósoknak és minden teljesítõnek gratulálunk!
üdv Baros Bálint
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. október 10. - 09:56
nagyon profi a honlapod és jók a képek is.
Nincs valami kedvezmény?
nekem jó a paypal
Köszi. Nektek, helyieknek a szokásos, csak add meg a rajtszámod.
Írta 2011. október 10. - 09:51
nagyon profi a honlapod és jók a képek is.A hosszút feltöltöttem (663 fotó). A Gesztes utáni hosszú emelkedö végén készültek. A többi holnap.
[SystemSport WEBshop]
Nincs valami kedvezmény?
nekem jó a paypal
Írta 2011. október 10. - 09:45
Írta 2011. október 10. - 08:20
Írta 2011. október 10. - 06:42
A pálya megfelelõ hosszúságú, technikájú, minõségû (köszönet a kis esõnek elõzõ nap) volt, a jelölés hibátlan! A rendezés rendben, az idõ kicsit hideg, de még pont a határon. Szóval szuper nap volt, abszolút érdemes volt részt venni és remélem ezzel hagyományt is teremtettünk!
Egyetlen egy kis szösszenet - de ez majdnem minden versenyt jellemez: gondolhatnának a rendezõk a vegákra is...
Írta 2011. október 09. - 23:12
[SystemSport WEBshop]
Írta 2011. október 09. - 22:59
Ha tudjatok, adjatok at a dicsero szavakat a tobbi szervezonek is, nagyon jo kis rendezvenyt sikerult teto ala hozni, erdemes volt ott lenni.
Írta 2011. október 09. - 21:51
Írta 2011. október 09. - 21:36
Mi is köszönjük a szervezést, jól fotózható verseny volt!
Feltöltöttem a képeimet (447db), innen elérhetõk: Nutrixxion.hu
A rövidtávról a Villaparkba érkezés elõtt 300m-el készült kép.
A hosszúsokról ugyan itt, és a 2. kör végén, bejáratnál lévõ visszafordító elõtt.
Jani
Írta 2011. október 09. - 21:11
Eredménylistát akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Parancsoljatok!
villaparkvrtesmaratoneredmnylistk.zip letöltés :: FileFeltolto.hu
Írta 2011. október 09. - 21:04
És köszi a fotósoknak is - kis családunk minden tagjáról találtunk jó képeket.
Írta 2011. október 09. - 20:47
Írta 2011. október 09. - 20:04
Írta 2011. október 09. - 19:40
Hatalmas köszönet azoknak a személyeknek akik ezt a versenyt létrehozták. Már nagyon régen meg kellett volna rendezni, mert a Gerecse-Vértes mindig kimaradt a mountain bike versenyek közül. Ez egy hiány pótló rendezvény volt.
Köszönjük BuZso és Balu a pályát, köszi "Feri 'bá" a munkát, csak remélni merem, hogy az elsõ nem, az utolsó volt. A kisebb hibákat ki lehet, és ki kell küszöbölni. Így végén mindenki elégedett lehet majd, de szerintem nagyon sokan (nagyobb többségében) voltunk akiknek ez a verseny, már így is jó volt.
Remélem jövõre újra száguldhatunk a Vértesben.
Írta 2011. október 09. - 19:38
Rólatok, Értetek, Nektek!
https://picasaweb.go...gCO-m_pes_PvrHw
sziasztok montisok !
jó kis verseny volt. én is elkezdtem töltögetni fel a képeket. Nem lett mind szzuper jó. De szerintem aki megtalálja magát rajta az örülni fog.Mint mindig nyugodtan lehet hozzászólni a képekhez.
lesz még több is érdemes este vagy holnap újra megnézni.
https://picasaweb.go...rkMontiverseny#
Ahoj Népek!
Itt is akad egy kicsi képhalmaz.
Csak nyomkodtam a gombot a gépen és ez lett belõle...
KATT IDE.............
Köszönjük mindenkinek a Képeket! Nagyon jók lettek!
A kedvencem ez a kép lett!
https://picasaweb.go...494909997473346