70,5-t mértem ebbõl lejön a minimális eltévedés (500m) és kicsit csal az órám, 68-69 körül lehetett a táv.
Én meg 2. lettem volna, mégis 4. lettem. Úgy elõztek meg, hogy se õk, se én nem láttam, még az útbaigazítók sem. Végig azt mondták, hogy 2 ember van elõttem, aztán abból egyet megelõztem, így azt hittem 2. vagyok, de a célban derült ki, hogy valójában már 5-en beértek elõttem... Õket hogy nem látták a szervezõk? Pedig nem tévedtem el a Nagy eltévedést követõen (ahol ott voltak azok is, akik elõttem értek be, egyikkel együtt indultam el onnét, csak õ lemaradt). Õk valahogy ott teremtek a célban
73 km-t mértem, ami nagyjából stimmel 66-ra az eltévedéseket is beleszámolva. És a GPS trackemet összevetve a honlapon látható térképpel is az látszik, hogy jó irányba mentem. Mégis valahogy elém kerültek. Szóval még van mit fejleszteni ezen. Persze ha igazán zavart volna, akkor ott reklamáltam volna, csak gondoltam elmesélem. Amúgy is Fuchs Zolinak kellett volna nyernie, õ volt a leggyorsabb, úgyhogy már azért is lelkiismeret furdalásom volt, hogy elé kerültem (õ ment elsõ helyen a Nagy eltévedésig).
Amúgy én nagyon jól éreztem magam, a frissítõk jók voltak, a nyilak is (ahol voltak) és a tea is nagyon finom volt (a káposztás tésztát viszont nem szeretem).
Es miutan ramszoltal fel is vettem es bocsanatot is kertem ugye? Fontos pont.
sziasztok!
köszönet a szervezõknek, szerintem nagyon jó volt, én nem tévedtem el mivel a hátsó szegmensben értem be, úgyhogy a nyomok segítettek.
viszont felháborított, hogy gyakorlatilag minden itató pontnál ki tudtam dobni egy "zsebnyi" szemetet a "profik" után.
leginkább õket kérdezném, hogy egy teljesítménytúrán miért nem tudják eltenni? az egyik mókust sikerült nyakon csípnem amint szigetelõszalagot tekert le a bringájáról és dobta el. rászóltam, hogy ha már ennyire hátul van nem hiszem, hogy az eredményét befolyásolja, ha zsebre vágja....(ha jól emlékszem zkse mez volt rajta és narancs/fekete merida bringája, sajna a számát nem láttam. ha a zöld-sárga-fehér mez nem zkse, akkor bocsánat tõlük)
ha a lehetõségek adottak, jövõre ismét megyek mind a két rendezvényre, mert tetszettek. a képeket én is várom.
üdv,
olahlali
70,5 km és 1750 szintet mértem de benne voltam a mezõnyben elkövetett bolyongásbanA hosszú távot mérte valaki, hogy mennyi km?
A hosszú távot mérte valaki, hogy mennyi km?
A sebesség mindent megold.