gyaci
A Duke a Psylo alatt, és a Judy fölött van. Állítólag, bár holnapra tényleg behozom a Bike-ot, abban benne van minden, ez is. 4 féle lesz, C, XC, SL, meg Race.
És a Sramos cikket is megtaláltam, majd begépelem, ha lesz idõm.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Hungary:A Center X
Indította
Jorus
, 2001. szeptember 08. 02:38
Írta 2001. október 16. - 20:46
vendég__*
Írta 2001. október 16. - 11:01
A Duke az titáncuccos már nem?? Vagy titánborítású? Ergo iszonyú megadrága lesz!!
Amúgy szerintem se legyen mérvadó az hogy fél kilóval kevesebb a tömege mint az RS XC-nek. Az XC még jó hogy nehezebb, mivel az acérugós, de a Hungary-A ban csak levegõ van. Szóval nem csoda hogy könnyebb.
A másik dolog meg az, hogy tuttommal az RS a lábakat önti. Öntésnél van egy minimális falvastagság amit nem illõ átlépni, ill. át lehet lépni preciziós öntéssel de akkó már a kurva drága helyett kibiszott drága lesz. A Hungary-A minden porcikája CNC-zet, amivel aztán ollan vékonyka cuccosokat faragnak, amit nem szégyelnek. Aztán meg vagy pakolják bele a drága alu anyagokat, vagy nem. Szerintem nem. Szóval ha már zúzva akarsz vele CC-zni akkor gondold meg azta Hungary-A-t mégeccer! De ha csak szimpla CC, akkor vedd meg.
Amúgy szerintem se legyen mérvadó az hogy fél kilóval kevesebb a tömege mint az RS XC-nek. Az XC még jó hogy nehezebb, mivel az acérugós, de a Hungary-A ban csak levegõ van. Szóval nem csoda hogy könnyebb.
A másik dolog meg az, hogy tuttommal az RS a lábakat önti. Öntésnél van egy minimális falvastagság amit nem illõ átlépni, ill. át lehet lépni preciziós öntéssel de akkó már a kurva drága helyett kibiszott drága lesz. A Hungary-A minden porcikája CNC-zet, amivel aztán ollan vékonyka cuccosokat faragnak, amit nem szégyelnek. Aztán meg vagy pakolják bele a drága alu anyagokat, vagy nem. Szerintem nem. Szóval ha már zúzva akarsz vele CC-zni akkor gondold meg azta Hungary-A-t mégeccer! De ha csak szimpla CC, akkor vedd meg.
Írta 2001. október 16. - 05:51
Ha láttatok amcsi bringás videót, akkor láthattátok, hogy legtöbben Marzocchival mennek (meg magurával). Pedig nekik nem számít annyira a lé. Az állatkodást a könnyû telók nem bírják. Már csak az a kérdés, hol kezdõdik a telónak az állatkodás. :-/
Írta 2001. október 15. - 23:16
Rockshox, Duke XC, az 1,61 kg, és 80 mm. Szerintem ez egész jól hangzik, bár látatlanban nem mondok semmit, mivel még ára sincs... ;D Lehet, hogy kicsit RS párti vagyok, de hát nem tudok mit csinálni magammal ;D . Szóval sajna HungaryA annyira nem tetszik, hogyha ingyen adnák sem raknám be a gépembe (eladnám ;D ).
Írta 2001. október 15. - 23:10
Suntour ULR? Az is ilyen árban van...
Másrészrõl gondolj bele, te 72 kiló vagy, a telódnak meg nem engedsz meg +0,5 kg súlyt??? ;D Szóval nyilván jelent valamit a különbség a RS Judy meg a Hungary:A között, de én inkább RS-t vennék. SÕT ha a helyedben lennék én kivárnám az RS Duke árait.
Másrészrõl gondolj bele, te 72 kiló vagy, a telódnak meg nem engedsz meg +0,5 kg súlyt??? ;D Szóval nyilván jelent valamit a különbség a RS Judy meg a Hungary:A között, de én inkább RS-t vennék. SÕT ha a helyedben lennék én kivárnám az RS Duke árait.
vendég__*
Írta 2001. október 15. - 22:31
Sziasztok!
Most tartok ott, hogy végre összegyûlt a pénz a 2001-es Magellan Crux vázra és egy jobb telóra. Nagyon szemezek egy Hungary A X telóval (1400g), de akinek nincs az szidja, akinek van meg dicséri. 82000Ftért (Probike) ilyen könnyû és szerintem jó villát sehol sem kapni. A Rock Shox XC-je 2Kg, Sl-je pedig (neten láttam) 1,82Kg. Köszike. Ilyen súlyú (persze nem igy mûködõ) Suntourt kapok 25000-ért. Szóval a kérdésem: Miért szidja mindenki a Hungary A X-t? Nekem hobby XC-re kellene, 72 Kg 182cm vagyok? Haveromnak ilyen telója van és sokszor zúztunk már le a HHH-ról (terepen). Eddig semmi baja! Szeghalmi Bálint is ilyet használ (talán nem véletlenül). Köszike a válaszokat!
Most tartok ott, hogy végre összegyûlt a pénz a 2001-es Magellan Crux vázra és egy jobb telóra. Nagyon szemezek egy Hungary A X telóval (1400g), de akinek nincs az szidja, akinek van meg dicséri. 82000Ftért (Probike) ilyen könnyû és szerintem jó villát sehol sem kapni. A Rock Shox XC-je 2Kg, Sl-je pedig (neten láttam) 1,82Kg. Köszike. Ilyen súlyú (persze nem igy mûködõ) Suntourt kapok 25000-ért. Szóval a kérdésem: Miért szidja mindenki a Hungary A X-t? Nekem hobby XC-re kellene, 72 Kg 182cm vagyok? Haveromnak ilyen telója van és sokszor zúztunk már le a HHH-ról (terepen). Eddig semmi baja! Szeghalmi Bálint is ilyet használ (talán nem véletlenül). Köszike a válaszokat!
Írta 2001. október 06. - 12:33
Hát nem, tudom... Szóval Hungary:A-t az emberek vagy dícsérik, vagy szidják..... Szóval nálam már kapásból nem jön be, mert hülyén néz ki. Nem tudom mi vezérelte õket, hogy ilyet készítsenek...
Másrészrõl meg annyira szerintem nem olcsó, egy SrSountour ULR, vagy egy RS Judy XC is elég közel van árban, és simán tudnak annyit mint a Hungary:A. Jó mondjuk ezek rugósak...
Másrészrõl meg annyira szerintem nem olcsó, egy SrSountour ULR, vagy egy RS Judy XC is elég közel van árban, és simán tudnak annyit mint a Hungary:A. Jó mondjuk ezek rugósak...
Írta 2001. október 06. - 02:58
Szeva! Elolvastam 1-2 véleményt szerintem is jó a Hungary-A mert olcsó és könnyû jólo mûködõ de az a baj hogy nem tudok az óriási színválasztékból választani . A magyar szinvonalról meg annyit hogy a cseke még a krukszot is elbassza azzal hogy belebuherál a háccsó agyba hogy olcsóbb legyen (havernak 1 hét alatt szétment). Úgyhogy perbal, yasec OK. Bike-,Magellány nem ok na csõ
Írta 2001. október 02. - 20:56
Tényleg volt szó egy másik szimplavállas Center X-rõl, de nem tudom, hogy lehet-e már kapni. Azé' csinálják, mert a mostaninak a becsúszószára nem birja a gyûrõdést, ahogy itt más többen is mondták. Ez tényleg mehet 120 mm-ig, és a becsúszószára 2 mm-re vastagodott. Hogy ettõl mennyivel lesz erõsebb, a csoda tudja.... És nagy nehezen arra is rájöttek már, hogy nem mindenkinek van olyan kormánycsapágy/váz kombója, hogy ha elfordul a kelleténél egy kicsit jobban a kormány, akkor nem bassza szerteszéjjel a villaváll a vázadat. Szóval emeltek rajta, mostmár van nem egyenes is.
Rule..
Rule..
Írta 2001. október 01. - 22:55
Para:
Nekem ilyen van! (Coil 100) iszonyat atom király mega álat!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jól válsztottál! Ez már tényleg EGY TELESZKÓP! (Csupa negybetõvel! ;D )
Nekem ilyen van! (Coil 100) iszonyat atom király mega álat!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Jól válsztottál! Ez már tényleg EGY TELESZKÓP! (Csupa negybetõvel! ;D )
vendég__*
Írta 2001. október 01. - 22:49
:)Szerintem egy nagyon sirály teló! mindenre nagyon király, egyedül az Agresszív DH-t nem komálja (ha-ha) nekem nagyon bejön mindenli vegyen ilyet!
Írta 2001. szeptember 26. - 18:22
No igen...
Az Én vónék'... ;D
Nékem a 2001es Z3 coil 100ra fáj a... asszem ezt a témát most hagyjuk... szóval fáj a lábam...
ha fáj a lábam, könnyen elbánok vele... ööö
;D
Mért kérded?
cs&h+tsai...
Joghurtnak is tetszik... Paraferee voltam
Az Én vónék'... ;D
Nékem a 2001es Z3 coil 100ra fáj a... asszem ezt a témát most hagyjuk... szóval fáj a lábam...
ha fáj a lábam, könnyen elbánok vele... ööö
;D
Mért kérded?
cs&h+tsai...
Joghurtnak is tetszik... Paraferee voltam
vendég__*
Írta 2001. szeptember 26. - 17:03
Írta 2001. szeptember 26. - 12:41
vendég__*
Írta 2001. szeptember 26. - 11:16
Írta 2001. szeptember 25. - 21:01
A Z3 tulajdonképpen egy bringából lett kiszedve az X-Factorban, persze ujonnan. Akkor azt mondták, most nincs keményebb rugójuk, de majd rendelnek, és ingyen kicserélik. Ennek már jó pár hónapja, és csak mostanra valósult meg a dolog, de dicséretes módon tényleg nem kell ráfizetni.
Írta 2001. szeptember 25. - 20:53
A marzocchi oldalán remek táblázat van ahhoz, melyik tipushoz milyen rugók vannak, milyen a szinük stb. Tudom mert z2 bam-hoz kerestem puhát és ebben a büdös egy világban sehol sincs, csak közepes és kemény mindenhez. Még a garda tóról sem tudtak hozni a marzocchitól...
Szal megyek is enni inkább ;D
a közepes és kemény több boltban is elõfordulhat de õk is malitól szerzik be.
Szal megyek is enni inkább ;D
a közepes és kemény több boltban is elõfordulhat de õk is malitól szerzik be.
vendég__*
Írta 2001. szeptember 25. - 20:01
Paraferee
Sorry hogy közbepofálok, de eccerûbb ha Maliékat kérded a témáról, mert õk forgalmazzák a Marzo-t: mali@mali.hu
Aki válaszolni szokott nagyon rendes, Lacának hívják.
A Kefír se rossz!! ;D
Sorry hogy közbepofálok, de eccerûbb ha Maliékat kérded a témáról, mert õk forgalmazzák a Marzo-t: mali@mali.hu
Aki válaszolni szokott nagyon rendes, Lacának hívják.
A Kefír se rossz!! ;D
Írta 2001. szeptember 25. - 19:34
Hali kiscsango!
Amondó vagy, hogy a gyári Z3as rugó gyengus?
Mi pézbe került a csere?
És hogy követelted a boltban?
"ERÕSEBB RUGÓT!"?
Csak mert 90kiló vagyok, és egy Z3asra szeretnék hamarosan beruházni...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek... Paraferee voltam...
Amondó vagy, hogy a gyári Z3as rugó gyengus?
Mi pézbe került a csere?
És hogy követelted a boltban?
"ERÕSEBB RUGÓT!"?
Csak mert 90kiló vagyok, és egy Z3asra szeretnék hamarosan beruházni...
Csõváz és hátszél...
Joghurt legyen veletek... Paraferee voltam...