Írtam én is egy rövid beszámolót. Márkus Jani kerékpáros blogja: MTB Piknik - Vértesboglár 2011.06.25.
Kicsit elferdült a váltófül, azt kiegyenesítettem és a felsõ görgõben széttörött a kerámia csúszócsapágy (nem tudom hogyan, valaminek nagyon meg kellett feszítenie ehhez), azt meg kicseréltem.
Igen, kettõt is. Használhatom õket?
"hogy a pálya kerékpárokra veszélyes állapotban van"
Hello Jani! El szoktam olvasni a benyomásaidat a versenyekröl, mert nekem tetszenek. Most is elolvastam, amit belinkeltél. Ezzel a mondattal nem tudok mit kezdeni. Ez a pálya? Hol, miért?
Nincs kitisztítva a pálya, sok a nagyobb fatörmelék rengeteg helyen, amibe beleakadhat a kerék vagy jobb esetben csak feldobálja a kerék a sípcsontomra (tele van sebbel a lábam tegnapról) és az építési törmelékes kanyar Csákányospusztánál, ott szerencsésebb lett volna úgy szalagozni, hogy csak az aszfalton lehessen befordulni. Nem minden versenyen foglalkoznak ezzel, de a jobbakon legalább a rövid és a középtáv pályáját ki szokták takarítani.
Érdekes ez a dolog Jani, nem tudom, mitõl lehet ez, de én nem éreztem gondnak a fatörmeléket. Lehet, hogy megszoktam már edzésen ezeket, és hogy néha mozgatni kell azt az izét a két kezem között
De valóban volt egy hely a Körtvélyesen, ahol lassítani kellett és kerülni a fadarabot. De ha elõre gondolkodsz, akkor ki tudod kerülni, mert volt rá bõven ív!
Igazából MTB piknik volt, ami magában foglalja a "legelõt" is, mint azt Vicces kolléga szokta emlegetni.
Lehet az a baj, hogy sokat edzel idén országúton és sokat tekersz az országútistákkal ... és mindent le akarsz aszfaltoztatni ... Vagy a hintaszék az oka, és átrombolsz mindenen