Jelentkezz be Regisztrálj
edzestervem.hu
Írta 2011. július 08. - 21:11
Írta 2011. július 08. - 14:22
A fiam készül a Mátra középre, de az órája nem mér átlagpulzust, és kalóriát, így nem tudja kitölteni a megfelelõ rovatott.
Ez mennyire probléma, ki fogjátok tenni ha nem tudja ezt vezetni?
Köszi a választ Ati
Írta 2011. július 07. - 09:00
Ma reggel megint néztem, most minden adatom megjelent. Lehet, hogy a mentett adatok késöbb frissülnek? Mondjuk az adott napi edzésbe változatlanul nem tudok belépni, bejelentkezve be vagyok. Arra a részre gondolok, amikor az adott nap le van részletezve, milyen pulzustartományba edzzek. Felhasználónevem boca, a THM 8 hetes edzéstervét végzem, elnézést, ez lemaradt!
Írta 2011. július 06. - 19:13
nem tudom a felhasználóneved, nem tudom milyen edzéstervet végzel.
Így ha segítség kell írd meg.
Lehet, hogy nem jelentkeztél be!
Sziasztok! Nem tudok belépni az edzéseimbe.....nem tudom követni és megnézni a mai edzésem pl. hogy milyen intenzitással kell végezni.
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 06. - 17:11
Írta 2011. július 06. - 15:22
Szia Alfa!
Országútival is mehetsz, de mivel ez egy rövid edzés és ráadásul hegyre kell menni erõsen, így javasolt az a bringa, melyet a versenyen is nyúzni fogsz.
a 20 óra pihenés arról szól, hogy ne sportolj a következõ 20 órában. Magyarul ne azt tedd, hogy este 7-9 közt edzel, majd másnap reggel mész edzeni.
Írta 2011. július 06. - 12:59
Országútival is mehetsz, de mivel ez egy rövid edzés és ráadásul hegyre kell menni erõsen, így javasolt az a bringa, melyet a versenyen is nyúzni fogsz.
a 20 óra pihenés arról szól, hogy ne sportolj a következõ 20 órában. Magyarul ne azt tedd, hogy este 7-9 közt edzel, majd másnap reggel mész edzeni.
Sziasztok!
A holnapi napra a következõ edzésterv van:
Erõs hegyi edzés
Sportág: MTB
Táv: 38 km
Idõ: 01:28
Napszak: Nappal
Helyszín: Hegyes országút
A következõ edzésig legalább 20 órát kell pihenj.
A kérdésem az lenne, hogy tényleg MTB-vel kellene tekernem aszfalton, vagy valamelyik elírás?
Illetve az is érdekelne, hogy a 20 óra pihenés az pontosan hogyan értendõ? (Alvás, vagy csak annyi hogy nem szabad bringára ülni addig?)
Köszi,
Alfa
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 06. - 12:17
A holnapi napra a következõ edzésterv van:
Erõs hegyi edzés
Sportág: MTB
Táv: 38 km
Idõ: 01:28
Napszak: Nappal
Helyszín: Hegyes országút
A következõ edzésig legalább 20 órát kell pihenj.
A kérdésem az lenne, hogy tényleg MTB-vel kellene tekernem aszfalton, vagy valamelyik elírás?
Illetve az is érdekelne, hogy a 20 óra pihenés az pontosan hogyan értendõ? (Alvás, vagy csak annyi hogy nem szabad bringára ülni addig?)
Köszi,
Alfa
Írta 2011. július 06. - 08:40
Köszönöm, megkaptam a tervet, lenne egy másik problémám. Megcsinálom az adott edzéstervet, felviszem az adatokat, és mégsem látszik a kitöltött rész, olyan mintha ha belépek a profilomba egy másik géprõl akkor nem látnám a már megcsinált és kitöltött edzéseim. pl múlt hét szombat nincs meg, és a tegnapi. Ha kitöltöm, akkor sem látom azonnal. Ez normális?
Írta 2011. július 05. - 17:44
Írta 2011. július 04. - 23:04
Frissítettem az e hetedet, a következõket pedig holnap frissítem.
Sziasztok!
Nekem sem frissült a Maros Bike Maraton- Románia 80km
16 hetes edzésterv !
Károlyi Gergõ (karolyik@freemail.hu)
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 04. - 23:03
Mátra Maraton rövid távra jelentkeztem, követem a programot és rögzítem az adatokat is, de nem látom a következõ heteket. Elvileg két hetet kellene még látnom a mostanin felül, nem?
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 04. - 23:02
megoldva, frissítve!
24 órás Zánkán (csapatban) 10hetes. Nem frissül a jövõ hetet nem látom.
Elõre is köszi.
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 04. - 23:01
Jó edzést!
Sziasztok!
Én sem látom a jövõ hetet.
Mátra rövid 16 hetes alap.
eperaerohu@freemail.hu
Eperjesy János
Üdv.:János
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 04. - 23:01
Sziasztok! Szombat-vasárnap kitöltöttem az edzést, de nem látom egyiket sem, sõt kaptam egy figyelmeztetõ e-mailt. THM 8 hetes edzés, emelt. Kérlek segítsetek helyrerakni! Köszönöm!
Vinczeffy Zsolt "Zerge"
EDZESTERVEM.HU
MINDEN LÉPÉSSEL ERÕSEBB
Írta 2011. július 04. - 18:10
A kiválasztott felkészülési idõ: 10 hetes edzésterv
A kiválasztott intenzitás: emelt [heti: 4-5 edzés/ 5-10 óra]
Az edzésterv indulása: 2011. május 16.
vynch@freemail.hu Gur Attila,az edzéstervet kitöltöttem még vasárnap,és elõre jeleztem,hogy nem látszik a jövõ hét,mégis figyelmeztetõ emailt,kaptam.
Írta 2011. július 04. - 17:11
Írta 2011. július 03. - 18:04
Én sem látom a jövõ hetet.
Mátra rövid 16 hetes alap.
eperaerohu@freemail.hu
Eperjesy János
Üdv.:János
Írta 2011. július 02. - 19:36
Ha jobban belemerültél volna a netbe, akkor a fentieket találtad volna.
Az izotóniás ital hordozójának nem kell feltétlenül ragaszkodni a narancsléhez, a lényeg a hozzáadott anyagokban van.
Erre koncentrálj inkább, ha hatásos italt szeretnél készíteni!
Köszönöm a segítséget és az építõ kritikát, igazad van, legközelebb jobban utánajárok a dolgoknak, mielött a segítségeteket kérem, nem akarom rabolni felesleges dolgokkal a drága idõtöket! A narancslé a tudástár példája volt ezért írtam én is, viszont az nem zavarhat be, hogy egyes gyümölcsöknek, és így a belõlük készített sûrítmények cukortartalma más és más?
Írta 2011. július 02. - 19:08
Látom profi módon készülsz, helyes! :-)24 órás Zánkán (csapatban) 10hetes. Nem frissül a jövõ hetet nem látom.
Elõre is köszi.
Én is voltam kint tegnap is, ma is! Holnap meg verseny. :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_