Kedves Zsolt!
Közben annyi változott, hogy küldtetek emailt, amiben ki tettetek az edzésprogramból, mert nem egészen azt csináltam amit ti ütemeztetek. Az edzésnaplóba is beírtam, és a válasz emailbe is, hogy a Szilvásmaratonra készülök
már két hónapja, és emiatt a meglévõ programomat nem szerettem volna felrúgni. Viszont a tervezett következõ verseny a Bükk maraton lesz, amire készülve szeretnék a felajánlott ingyenes edzésterv lehetõséggel élni.
A Bükk középtáv emelt 12 hetes tervre pedig jelentkeztem, és 2 hétig vezettem is a naplót. Azért megnézhetnéd.
A lényeg: szeretném a díjmentes programot folytatni.
Elõre iKöszi a lehetõséget, és a válaszod. Ati
Szia Ati!
Ha a Szilvásra készülsz, ami tudtommal most hétvégén lesz, hogy akartad ezt összekombinálni a 12 hetes Bükkel? Ezek a tervek két három szakaszra vannak bontva, feltételezve, hogy mindenki frissen és üdén áll a program rajtjához. A te esetedben 3 hétet a 12-bõl másképp csinálnál, a fent leírtak okán. A terveink lényege, hogy valami rendszert vigyünk azok életébe, akik eddig össze-vissza készültek. A tervek kombinálásából valami egészen más dolog születik, mint amit mi szeretnénk és amit valószínûleg te is szeretnél elérni.
Közel 20 év tapasztalata alapján merem állítani, hogy az össze vissza kavart edzésekbõl sülnek ki a legrosszabb dolgok. Egy következetesen végigvitt rossz edzésterv is többet ér, mint egy következetlenül végrehajtott, csapongó.
Számunkra fontos, hogy aki elkezdi egy tervünket, az próbálja a lehetõségeihez mérten a legprecízebben végigvinni. Ha két hónapja készülsz valamire egy adott program szerint, akkor semmiféleképpen sem okos dolog azt összemixelni valami mással. Az edzéstervek nem igazán mixelhetõk, fõleg nem egy felépített sablon.