Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.
Írta 2008. augusztus 25. - 10:39

Az eredmények már megtekinthetõk a web oldalunk-on!!
www.dynamo-maraton.atw.hu odalon!!!
Mindenkinek Gratula!!!
Találtunk a verseny helyszínén egy VDO típusú km órát!!!!
Akinek hiányzik az kérem hívjon a 06-20-326-6578.as számon!!!
Szervezõk!
Írta 2008. augusztus 25. - 10:25

Nekem is nagyon tetszett a verseny, tényleg nagykirály volt, DE
már tudom, h TI, kedves fórumozók, minden verseny elõtt azt írjátok ide, h ááá, az elején egy kis emelkedõ, onnan nagytányér..bakker!
erre én betegség, zsinórban 2 esküvõ és 3 legénybúcsú után elindulok az 55-ösön..
és olyan a pálya, hogy az elsõ 20 km-en még vígan elvoltam, de aztán jöttek a technikásabb részek, és a végén már az életemért küzdöttem..
ráadásul
50.3 km-nél kanyarban (ahol már tényleg az utolsókat rúgtam) ült egy rendezõ meg a haverja, és odakiabálták, hogy még egy km emelkedõ, onnan végig lejt. hát az az egy km volt vagy kettõ, a végiglejtben meg 3 emelkedõ (egyiken toltam is) és egy halálfej is akadt..
akkorott igen mérges lettem ezért, de amikor meghallottam a szpíkert, már vigyorgott a szám
btw a szpíker
kislõdi topikban ellene szóltam, de most tényleg halál jófej volt, és még egy szar poént sem nyomott
sõt, mintha az átlagosnál jobb zenék is szóltak volna
naszóval köszi mindenkinek, kiváló kis vasárnap volt ez!
Ja-ja, jó volt... többet nem lesz

Ha valaki készített fényképeket és esetleg megosztaná, az ne habozzon... Kösz.
Írta 2008. augusztus 25. - 10:02

már tudom, h TI, kedves fórumozók, minden verseny elõtt azt írjátok ide, h ááá, az elején egy kis emelkedõ, onnan nagytányér..

erre én betegség, zsinórban 2 esküvõ és 3 legénybúcsú után elindulok az 55-ösön..
és olyan a pálya, hogy az elsõ 20 km-en még vígan elvoltam, de aztán jöttek a technikásabb részek, és a végén már az életemért küzdöttem..

ráadásul
50.3 km-nél kanyarban (ahol már tényleg az utolsókat rúgtam) ült egy rendezõ meg a haverja, és odakiabálták, hogy még egy km emelkedõ, onnan végig lejt. hát az az egy km volt vagy kettõ, a végiglejtben meg 3 emelkedõ (egyiken toltam is) és egy halálfej is akadt..
akkorott igen mérges lettem ezért, de amikor meghallottam a szpíkert, már vigyorgott a szám

btw a szpíker
kislõdi topikban ellene szóltam, de most tényleg halál jófej volt, és még egy szar poént sem nyomott

sõt, mintha az átlagosnál jobb zenék is szóltak volna
naszóval köszi mindenkinek, kiváló kis vasárnap volt ez!
Írta 2008. augusztus 24. - 23:06

Nagyon sajnálom, hogy az ilyen kisebb létszámú versenyekre nincs igény kis hazánkban...
A pálya szalagozás rendben volt egy helyen sikerült elkevernem a nyilak és a nyomok tévesztettek meg egy kicsit, de visszaszaladtam és ment minden rendben. A kaja és minden más nagyon rendben volt, hangulatos, kellemes kis verseny volt nagyon nagy kár érte...
Grat. a szervezõknek!!!
Írta 2008. augusztus 24. - 21:57

Írta 2008. augusztus 24. - 20:48

Mégegyszer köszönjük a gratulációt a csapat nevében!
Mindenkinek köszönjük aki eljött a szemerkélõ esõ ellenére!!
Csak NEKTEK lekes bringásoknak csináltuk ezt a sorozatot!
Eredmények lehet ma este felkerülne a web oldalunkra!
www.dynamo-maraton.atw.hu oldalon!!
Elküldtem a velo.hu -ra is!
Mindenkinek jó pihenést és További gazdag tekerést!
Jövõre MEGLEPETÉS!!!!
Sziasztok!!
A csapat szervezõ gárdái és
magam Léránt Balázs fõszervezõ!!!
Mindenkinek további jó hátszelet az idényre!!!
Írta 2008. augusztus 24. - 20:08

Kint voltunk a pályán és este 8 után kezdett el esni az esõ, de nem olyan állat módjára csak úgy finoman. Egyébként a pályán 10 cm por állt, és ez az esõ külön jót tesz a talajnak!!!
Az idõjós ezt írta:
Vasárnap hajnalban még esik az esõ. De már délelõtt kisüt a Nap. A déli, kora délutáni órákban erõs északnyugati szél fúj. Az eddiginél jelentõsen hûvösebb idõ lesz.
info: www.eumet.hu
Verseny után diós és mákos tészta lesz a versenyzõknek.
Emelett lesz büfé, ahol gulyás levest és különféle húsokat lehet majd vásárolni, no persze sört is!!
Várunk Minden lelkes bringást!!!
A szervezõk
Köszönjük a versenyt Balázs, az elmúlt négy évben ez az egyik kedvenc versenyem volt (mindig nagyon vártam már hogy jöjjön), pedig jópár maratonon megfordultam életemben. Nagyon tetszett a családias hangulat, a szép környék, a példás pályakijelölés és lelkes szervezés, és kár hogy nem lesz többet...
Szomorú hogy egyre több verseny szûnik meg (lásd még a Pannon maraton sorozat is) mert az embereket csak a T-Mobil érdekli... pedig jókat montizni nem csak a Pilisben és a Bükkben lehet!!! Szomorú a támogatók érdektelensége is

Azért Balu Te mindent megtettél hogy Mi jól érezzük magunkat, és jól is éreztük. Remek munkát végeztél a kicsi és lelkes csapatoddal. Nekünk meg megmarad a T-Mobil... de jó is lesz.
Írta 2008. augusztus 24. - 18:46

Remek verseny volt, a pálya és a szervezés is ugyanolyan remek, mint eddig...kár hogy nem lesz több. :-((
Egy apróság azért akadt, a cél elötti utolsó nagy lefelén valaki átszakította a szalagozást, így az utána érkezõk rendre továbbmentek a rossz irányba, ahogy én is...talán annyit megtehetett volna aki "elkövette", hogy visszaköti a szalagot, hogy a többi x ember ne szívjon már...persze aki a következõ lezárásnál (amikor kiderült a turpisság) nem fordult vissza, és mászott fel a helyes leágazásig, az még jól is járt, mert egyszerûbben juthatott a célba...
Írta 2008. augusztus 24. - 18:40

En is gratulalok a helyezetteknekA szervezõ szerint: Maraton _egyáltalán_ semmilyen formában, körülmények között nem lesz jövõre.
Kürtõs kupa lesz, ugyanezen a helyszínen, sok kis kör, mint egy xc-n, csak könnyebb.
Valamit még mondott valamilyen meglepetésrõl, de azt mondta nem biztos és részleteket nem árult el.

Sajnalom, hogy nem lesz jovore

Iden voltam eloszor, a szuper kijeloles ellenere egy helyen sikerult felre menni, igy biztam abban, hogy jovore a helyes uton is vegig tudok tekerni (tolni).
Írta 2008. augusztus 24. - 18:13

Kürtõs kupa lesz, ugyanezen a helyszínen, sok kis kör, mint egy xc-n, csak könnyebb.
Valamit még mondott valamilyen meglepetésrõl, de azt mondta nem biztos és részleteket nem árult el.
Írta 2008. augusztus 24. - 17:58

Egyáltalán nem lesz, vagy csak más néven/formában folytatjátok ?
Írta 2008. augusztus 24. - 17:46

sysqo:Igen, uccsó Dynamo maraton volt.
A versenyrõl: Aszfaltos emelkedõt 2 hosszús, meg 1 rövides bírta az elejével, elég jó tempót mentünk, nehéz volt. A 2. frissítõ utáni emelkedõ utáni lejtõ utáni emelkedõn szakadtam le az 1. helyezettrõl, Horváth "Hocsa" Csabáról, akinek még1X gratula, jó tempót tudott menni végig amit egy darabig lehetett bírni, de aztán nem

Kijelölés nonplus ultra, frissítés is rendben volt, mondjuk én csak 1 pohár vizet borogattam a nyakamba

Szpíker megintcsak jó, nem hiába, BíróÁdám volt az ügyeletes zeneosztó

Írta 2008. augusztus 24. - 17:33

Igaz, hogy ez volt az utolsó? Mintha a speaker ezt mondta volna.
Írta 2008. augusztus 24. - 14:15

Szóval jó volt, mint mindig.-

Matyi gratula a 2.helyhez:clap1:

Írta 2008. augusztus 24. - 08:55

Írta 2008. augusztus 23. - 22:08

Az idõjós ezt írta:
Vasárnap hajnalban még esik az esõ. De már délelõtt kisüt a Nap. A déli, kora délutáni órákban erõs északnyugati szél fúj. Az eddiginél jelentõsen hûvösebb idõ lesz.
info: www.eumet.hu
Verseny után diós és mákos tészta lesz a versenyzõknek.
Emelett lesz büfé, ahol gulyás levest és különféle húsokat lehet majd vásárolni, no persze sört is!!
Várunk Minden lelkes bringást!!!
A szervezõk
Írta 2008. augusztus 23. - 20:30

Írta 2008. augusztus 23. - 20:02

A tészta pedig diós és mákos szokott lenni.
Lehetne mákunk az idõvel is

Írta 2008. augusztus 23. - 19:38

Miért, ha közben esik az tök vicces, persze ha nincs túl hideg

Írta 2008. augusztus 23. - 19:34