Keszthely a versenytol bringaval 6km, meg nem esik...
18:50-tol esik...
Zalaegerszeg, versenytõl 40 kilcsi, légvonalban nem tudom. Esik.
Ha hihetünk az idõjósoknak valszeg olyan idõnk,pályánk lesz mint anno a II. maratonon...aztat is nagyon jó volt végigtekerni.
Derûs estét !
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Spiltyu!
ha jól látom az aktivitasodbol akkor lessz kire tennem akereket!
bár az idén kicsit elhagytam magam azért megpróbálom.
sajnos a verseny hivatalos oldalán nem találtam régi eredményeket, meg akartam nézni mikor voltam absz. utso.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Gyere el és meglátod !Biztos jól írtad? Kiegyeznék a csinos regisztrációs hölgyekkel és lelkes tésztát osztó öreg hölgyekkel is
A"lelkes" öregasszonyok pedig nagyon kedves és csinos hölgyek ,akik a regisztrációt végzik,és avégén a kaját osztják,ami bõséges és finom.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Nincs közép Pite, csak hobby és classic táv. De nem kell stresszelni, ezen a maratonon én már 3x indultam és nem volt eddig semmi gond. Mind a hangulat, mind a pályakijelölés, mind a verseny utáni ingyen mákostészta (repetázva) tökéletes volt