Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.
Started by
thandrew
, 2004. August 13. 00:30
Posted 2005. September 19. - 13:17

Szeva Andriska! Valahogy juttasd el a Baluhoz vagy hozzám a képeket.Aztán majd jól felrakjuk.Elõre is köszi.
Posted 2005. September 18. - 19:51

csináltam kb 70 képet a közép és hosszú távosokról, az egyik dombon. majd valamikor (remélem minél hamarabb) felkerülnek a honlapra.
nem tudtam mindenkit lekapni, mert gyorsak voltatok, aztán meg a középtáv elsõje olyan hamar odaért, hogy csak na...
szerintem jó lett idén is a verseny
nem tudtam mindenkit lekapni, mert gyorsak voltatok, aztán meg a középtáv elsõje olyan hamar odaért, hogy csak na...
szerintem jó lett idén is a verseny
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2005. September 15. - 15:43

holnapután maraton... faljátok a kifõtt tésztát, mint állat, mert szükség lesz rá...
Posted 2005. September 13. - 16:07

Posted 2005. September 13. - 15:28

Igenis, köszönöm. 
Igazából az érdekelt volna, hogy van-e vonat, amivel csapatostól utazunk.

Igazából az érdekelt volna, hogy van-e vonat, amivel csapatostól utazunk.
Posted 2005. September 13. - 15:24

így nem tudom az összes vonatot leírni Neked, de az elvira.hu-n mindent megtalálsz.
sok sikert!
ja, ha a vonatról keszthelyen szállsz le, akkor kb. 3-4km-t kell tekerned a rajthoz, ha pedig Tapolcán szállsz le, akkor kicsit többet, 25-28 km-t.
sok sikert!
ja, ha a vonatról keszthelyen szállsz le, akkor kb. 3-4km-t kell tekerned a rajthoz, ha pedig Tapolcán szállsz le, akkor kicsit többet, 25-28 km-t.
Posted 2005. September 13. - 15:17

Sziasztok!
Szeretnék lemenni a versenyre. Bp-rõl volna szombaton egy férõhely egy autóban?
Vagy indul vonat járat, vagy elõzõ nap?
Szeretnék lemenni a versenyre. Bp-rõl volna szombaton egy férõhely egy autóban?
Vagy indul vonat járat, vagy elõzõ nap?
Posted 2005. September 11. - 20:43

Szevasztok!!!
Sajna rossz híreket hallottam, hogy az híresztelik nem szombaton, hanem vasárnap lesz a verseny! Téves infó!!!!!!
A verseny szeptember 17-én szombaton lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helyszíni nevezés reggel 7 órától 9 óráig áll rendelkezésetekre!!!!!!!!!
Helye:
Gyenesdiás gyenesi tornapálya!!! Tavalyi rajt-cél terület!!!!!!!!!!
Várunk Benneteket!!
Kérek mindenkit, hogy mondjátok verseny SZOMBATON lesz!!!!!! SZEPTEMBER 17-ÉN!!!!!!
Elõre is köszi!
Jó hátszelet, s felkészülést!!!!
Üdv 5 nap múlva!!
Léránt Balázs (fõszervezõ)
Sajna rossz híreket hallottam, hogy az híresztelik nem szombaton, hanem vasárnap lesz a verseny! Téves infó!!!!!!
A verseny szeptember 17-én szombaton lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helyszíni nevezés reggel 7 órától 9 óráig áll rendelkezésetekre!!!!!!!!!
Helye:
Gyenesdiás gyenesi tornapálya!!! Tavalyi rajt-cél terület!!!!!!!!!!
Várunk Benneteket!!
Kérek mindenkit, hogy mondjátok verseny SZOMBATON lesz!!!!!! SZEPTEMBER 17-ÉN!!!!!!
Elõre is köszi!
Jó hátszelet, s felkészülést!!!!
Üdv 5 nap múlva!!
Léránt Balázs (fõszervezõ)
Posted 2005. September 10. - 18:45

konakona: ok, Taki, ott leszünk.
vintage52: aztán a rajtnál legyen ám fájör, mer az csak úgy buli. kár hogy akkor már kinn álldogálok a helyemen az erdõben...
vintage52: aztán a rajtnál legyen ám fájör, mer az csak úgy buli. kár hogy akkor már kinn álldogálok a helyemen az erdõben...
Posted 2005. September 06. - 14:36

...remélem lesz 220 a rajt-célnál.....meg 16 A minimum....
...remélem yooo sokan leszünk....mivel ez az egyik utolsó az évben.....sajna....
...de nyomjunk egy állatot a végire!!!!!
...remélem yooo sokan leszünk....mivel ez az egyik utolsó az évben.....sajna....
...de nyomjunk egy állatot a végire!!!!!
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!
Posted 2005. September 06. - 12:58

Sziasztok!
Eszermbe jutott mégvalami.Aki nemakar pénzt fizetni a szálásért és már pénteken jön hozzon magával sátrat és kint tud aludni Nagymezõn ,a veseny rajt és célterületén.Mi is kint fogunk aludni,úgyhogy valószínûleg pénteken is lehet már nevezni nemkell megvárni a szombatot.
üdv Taki
Eszermbe jutott mégvalami.Aki nemakar pénzt fizetni a szálásért és már pénteken jön hozzon magával sátrat és kint tud aludni Nagymezõn ,a veseny rajt és célterületén.Mi is kint fogunk aludni,úgyhogy valószínûleg pénteken is lehet már nevezni nemkell megvárni a szombatot.
üdv Taki
Posted 2005. September 06. - 11:45

Hellló!
Gyerekek,mindenfele ennyi szunyog van,vagy csak velünk akarnak kiszúrni?Andriska,ha mentek szalagozni,meg pályát takarítani vigyetek szunyogírtót,mert lerágnak benneteket csontig!Tegnap bejártam a hosszút nembírtam megállni még vízet venni sem,mert egybõl megtámadtak vagy 10.-en.Na csá....Vasárnap 2.kor gyûlés a Nagymezõn mindenkinek szóljatok!
Taki.
Gyerekek,mindenfele ennyi szunyog van,vagy csak velünk akarnak kiszúrni?Andriska,ha mentek szalagozni,meg pályát takarítani vigyetek szunyogírtót,mert lerágnak benneteket csontig!Tegnap bejártam a hosszút nembírtam megállni még vízet venni sem,mert egybõl megtámadtak vagy 10.-en.Na csá....Vasárnap 2.kor gyûlés a Nagymezõn mindenkinek szóljatok!
Taki.
Posted 2005. September 03. - 13:18

Mire lehet számitani középtávon? Mennyi lesz a távból egynyomsáv? A mászások mennyire meredekek, kistányérra le kell rakni? (Szóval idén eddig tekertem 3500km-t, és a középtányér nálam 32es, és hátul is van 32es.) Lefelé vannak-e "kézenállós-nyeregmögébeülõs" meredekségû részek? Frissitõpontokon mi várható folyadék és szilárd kaja tekintetében???
egy nagyon jó tekerõs, hullámvasutas versenyre számíthatsz.
egynyomsávos nem nagyon lesz, ha emlékeim nam csalnak, max néhány km.
nem vészesek a mászások sem, néhány helyen kell csak a kistányérat koptatni. (kb én is ennyit tekertem idén, áttételem ugyanez, s amikor bicajoztunk ott, nem sokszor váltottam le.)
ahol nagyon kézenállós lenne, ott azért kell lassan menni, mert köves, és kimosta a víz az utat.
frissítõõontokról Balu tud mesélni, de biztos lesz minden jó
Posted 2005. September 03. - 12:48

Mire lehet számitani középtávon? Mennyi lesz a távból egynyomsáv? A mászások mennyire meredekek, kistányérra le kell rakni? (Szóval idén eddig tekertem 3500km-t, és a középtányér nálam 32es, és hátul is van 32es.) Lefelé vannak-e "kézenállós-nyeregmögébeülõs" meredekségû részek? Frissitõpontokon mi várható folyadék és szilárd kaja tekintetében???
Posted 2005. September 02. - 23:41

Szeva!
A hosszú táv 76 km es lesz, s 1 kör!!!
Bármi info a www.author-maraton.atw.hu web oldalon tálható!
Sikeres felkészülést!
Üdv mindenkinek!
A hosszú táv 76 km es lesz, s 1 kör!!!
Bármi info a www.author-maraton.atw.hu web oldalon tálható!
Sikeres felkészülést!
Üdv mindenkinek!
Posted 2005. September 02. - 20:54

üdv
alázattal köszöntöm az olvasókat
Kérem aki valamit sejt, vagy tud a hosszú táv nyomvonalárúl az tájékoztasson. Esetleg 2kör?
köszönettel: lustatömzsi
alázattal köszöntöm az olvasókat
Kérem aki valamit sejt, vagy tud a hosszú táv nyomvonalárúl az tájékoztasson. Esetleg 2kör?
köszönettel: lustatömzsi
Posted 2005. September 01. - 14:43

Posted 2005. September 01. - 14:39

Dee sajnálom, sajnos éppen akkor Alsó-hegyen leszek. Pedig beneveztem volna.
:cry:
Gondolom egy évben csak egyszer van?
:cry:
Gondolom egy évben csak egyszer van?
Posted 2005. September 01. - 14:13

Üdvözlet:
Pontosan úgy mûködik ahogyan leírtad,dea bukódat se felejtsd otthon,mert az nélkül nem indulhatsz el.Elöször érdemes a rövid v.közép távot választani,hacsak nem egy túlélõ versenyen akarsz részvenni.Bár a mi esetünkben a középtáv sem piskóta,jól tudják akik tavaj elindultak rajta.Kezdõ maratonozóknak mindenképp a rövidtávot ajánlom.
Csá:Taki
Pontosan úgy mûködik ahogyan leírtad,dea bukódat se felejtsd otthon,mert az nélkül nem indulhatsz el.Elöször érdemes a rövid v.közép távot választani,hacsak nem egy túlélõ versenyen akarsz részvenni.Bár a mi esetünkben a középtáv sem piskóta,jól tudják akik tavaj elindultak rajta.Kezdõ maratonozóknak mindenképp a rövidtávot ajánlom.
Csá:Taki
Posted 2005. September 01. - 13:55

Üdv.
Lehet, hogy hülye kérdés,de egy ilyen maratonon bárki indulhat.? Én még sosem voltam ilyen megmozduláson. Ez úgy mükõdik, hogy befizetem a nevezésidijat, odatolom a kis bringámat a rajthoz, és a megjelölt távon elindulok?
Nem kell igazolt sportolonak lenni? Vagy valami hasonló...
Lehet, hogy hülye kérdés,de egy ilyen maratonon bárki indulhat.? Én még sosem voltam ilyen megmozduláson. Ez úgy mükõdik, hogy befizetem a nevezésidijat, odatolom a kis bringámat a rajthoz, és a megjelölt távon elindulok?
Nem kell igazolt sportolonak lenni? Vagy valami hasonló...