Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.

- - - - -

• Please log in to reply
468 replies to this topic

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Gabe84: köszi a bíztatást!:)Ezen felbuzdulva úgy döntöttem, elindulok! Fõleg, hogy még segítetek is tolni a bringát:)
Tekertek a verseny elõtt vmi közöset vmerre? És mikor mentek le a? Van már szállásotok? Bocs a sok kérdésért, de hatalmas a tudásszomjam:)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

Konásandrás, kezdõk(lsd.én el merjenek-e indulni a pályán rövidtávon?Sajnos senkit se ismerek aki megy, de ami késik nem múlik, igaz?

szerintem simán le tudod nyomni. elsõ 8km nél lesz egy itatód, addig enyhe emelkedõ, szinte végig aszfalton, majd gurulsz kb. 2-3 km-t, 2-3 km mászás földúton, kb felén bicajtolós, szinte egyenes földút, majd lejtõ fájintos ösvényen, picuri mászás, hepe-hupás földút, nagy lejtõ kb. 2 km, földúton, majd kavicson, hirtelen visszafordító, kb. 3 km mászás murván, lehet elõzni jól, mert kocsiút:) aztán nagy lejtõ, végén cél elõtt kis dombocska, szivatós, nem nagy. aztán Bíró Ádám már üvölti is, hogy újabb beérkezõ... :)

várlak az elsõ itatónál! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Oliv!
Tavaly életem 2. versenyén simán végigmentem a pályán rövid távon, meg idén is hozok magammal 2 kezdõt :) Amúgy 1-2 nehezebben tekerhetõ emelkedõt kivéve (ami ugye nem veszélyes, mert felfelé), csak a végén a fák közötti szlalom érdekesebb, de ha lassabban mész az sem vészes. Az elején a hosszú betonos emelkedõt kell jó helyen túlélni, utána már a többiek behoznak :) Sõt, látom Specializeded van, lehet, hogy még én is segítek tolni :)

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Konásandrás, kezdõk(lsd.én:) el merjenek-e indulni a pályán rövidtávon?Sajnos senkit se ismerek aki megy, de ami késik nem múlik, igaz? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

elõzõ hozzászólásomban a hülye gyerekkel magamra céloztam. bocsánat a félreértésért! :(

ez 1értelmû volt :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
elõzõ hozzászólásomban a hülye gyerekkel magamra céloztam. bocsánat a félreértésért! :(

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
tegnap bejártuk a középtávot. még így az esõ után sem volt vészes. pár helyen tolni kellett felfele, a lefelék meg kicsit veszélyesek voltak, mert ugye a hülyegyerek nem cserélte le aszfaltozás után a hátsó gumit rendes bütykösre :D, na de ettõl eltekintve nagyon jót mentünk.

ha ti is kikerülitek a pocsolyákat, nem úgy mint a veszprémi társam, akkor csak ennyi sár lesz a bicajotokon:

kép <- link

jah, majd az elsõ frissítõ és ellenõrzõ ponton remélem minél több emberrel találkozok!

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Sziasztok!

Azért írok hogy már jó a 06-20-326-65-78 mobil telefon!
Mobilon, bármely kérdésre válaszolok!
A pálya extreme távja változik! Figyelembe véve az eddig versenyeket, így létrehoztunk egy jó tekerhetõ pályát!
Az extreme táv 76km helyett 70 km lesz!!!!
A hobby és a classic táv (27 és 46km) nem változik!!
Szintrajz nem készült, mivel a legmagasabb pont 457m! Ezt a classic és az extreme táv érinti!
Hobby szintje:
A verseny 188m méter szintmagasságról indul, majd megy 388m-ig, ezután le 50m-ig majd fel 380m-re közte kis 100m -es különbségek, 388ról le 50 és megint fel 388-ra és lefelé a célig! Cél elött lesz még egy jó 50m-es mászás!
Classic táv:
Eleje ua. mint a rövid táv 388 után felmegy 440-re- le 50-re vissza fel a 454m-re, le 380 -ra, fel 445-re, le 50-re és fel 388-ra ua. a vége mint a hobby távnak!
Extreme táv:
Ua mint a hoby és a classic táv! Csak nekik kiegészül + 2x 445 m mászással!

Lényegében így tudom részletezni a pálya szintrajzát! Lesznek benne technikás lefelék és felfelék! Néhol lehet menni közel 60km/h -ás sebességgel!!!

Figyelem szeptember 1-ig lehet elõnevezni!!!!
Utána már csak a helyszínen!!
Szombaton: 13.00-22.00-ig!!!
Vasárnap!! A verseny napján! 7.00-8.30-ig!!!

Az eddigi nevezõket a forum toppik alatt jegyeztük be!!

Továbi info:www.author-maraton.atw.hu
mobil:06-20-326-65-78

Jó felkészülést+ jó hátszelet!!

Üdvözlettel:
Léránt Balázs
(fõszervezõ)

Ui.: V. Mátra maratonon szombaton, rossz idõ esetén vasárnap lehet nevezni még elõnevezési áron! Mátraházán a spotpálya parkolójában!!!

Sziasztok!!!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
gyerekek, ne legyetek pudingot! ne rövidtávon! annak fele aszfalt. nagymammer is lenyomná!

tigrincs: Te meg fõle ne! akinek olyan szép biciglije van, az nem csak aszfalton koptassa. és ha megint oda kerülök, ahova tavaly (ahova nagyon nem akarok, remélem ezt olvasod is Balu, és mehetek a rövid és közép táv kettéágazásához Bertivel!) akkor nem láthatom meg a sárga csoda masinát :)
úgyhogy tessék jönni legalább középtávra!!!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Én rövidtávozom asszem...

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ha nem lesz redva idõ és nem teszik át 7végére a KRESZ vizsgám, akkor indulok hosszútávon.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,273 posts

Sziasztok! Én is megyek Author-marcira, állítólag nagyon klassz, családias hangulatú szokott lenni!:) Nekem ez lesz az elõ versenyem!:) Ki jön még? Mert nem szeretnék egyedül menni és lévén, hogy ott koptattam az egyetemi-iskolapadot, jól ismerem a várost!!!:)

én,,,de aszem csak rövidet...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Sziasztok! Én is megyek Author-marcira, állítólag nagyon klassz, családias hangulatú szokott lenni!:) Nekem ez lesz az elõ versenyem!:) Ki jön még? Mert nem szeretnék egyedül menni és lévén, hogy ott koptattam az egyetemi-iskolapadot, jól ismerem a várost!!!:)

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Sziasztok!!!

Idén a III. Author Dynamo Maratonra 2006. szeptember 1-ig lehet elõnevezni!!!!
Utána már csak a helyszínen 2006. szeptember 09-én szombaton 13.00h - 22.00h-ig!!
A verseny napján 2006. szeptember 10-én vasárnap 7.00h - 8.30h ig!!!
A mobilszám jelenleg nem elérhetõ. Technikai okok miatt!
Most csak e-mail-en tudunk kommunikálni, vagy a web oldalunk forum-án!
www.author-maraton.atw.hu

Jó hátszelet!

Üdvözlet: Léránt Balázs (fõszervezõ)

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
sorry öszekevertelek

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Ezekszerint van montid is Spityu ?

Spiltyu... de nem igazán értem a kérdést. Én nem versenyzek országúton, csak montiversenyeken indulok.

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Ezekszerint van montid is Spityu ?

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Ez egy nagyon jó kis verseny, nagyon szép helyen. Én biztosan ott leszek, remélem nem lesz olyan esõs hideg mint tavaly.

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Sziasztok!

Lassan 1,5 hónap és 2006 szeptember 10-én vasárnap indul a III. Author Dynamo-Maraton!!!
A pálya kész! Ugyan az lesz, mint tavaly! 3 táv lesz, 27km, 46km és 76 km.
A versenyrõl olvashattok az fõ szponzorunk honlapján, a www.author-hungary.com oldalon!
A versenyrõl további infó a verseny web oldalán a www.author-maraton.atw.hu
oldalon találhattok!
Vagy telefonon: 06203266578 mobilon!

Jó tekerést, edzést+hátszelet!

Üdv mindenkinek!

Léránt Balázs
(fõszervezõ)

balu78

balu78

vendég

• fórumtag
  • 109 posts
Sziasztok!!

1 hete újítotuk a honlapot!
Felhívom a figyelmeteket, hogy már lehet nevezni!!!
Sajnos a netes nevezés nem megy, de aki nevez azt a forumon jelöljük, és írjuk ki a nevét!!!
Verseny ideje 2006.09.10. VASÁRNAP

További programok:

Tervezett program:

2006. szeptember 09. (szombat):

- 11:00h "DH" gyorsasági lefelé
rajt: Berzsenyi kilátó
cél: gyenesi tornapálya

- 13.30 h - tól családi túra a keszthelyi hegység környékén
- 13.00 h - 22.00 h-ig helyszíni nevezés, s rajtszám átvétel!

2006. szeptember 10. (vasárnap):

- Helyszíni nevezés, rajtszám átvétel 07.00 - 08.30 h -ig!
- Verseny indítása: 09.30 h
- Várható befutók: 11.00 h - órától folyamatosan!
- A beérkezett versenyzõk tészta partin vehetnek részt
+ Gulyásparti!
- Pálya lezárása: 16.00 h kor kerül sor!
- Eredményhirdetés: 17.00 h-kor!
- Eredmény hirdetés után TRAM koncert (www.tram.hu)
- A verseny ideje alatt tombolajegyeket lehet vásárolni.
- A versenyzõk között egy értékes AUTHOR kerékpárt sorsolunk
ki!

További info: www.author-maraton.atw.hu
mobil tel.:06203266578

Jó hátszelet:

Léránt Balázs

Fõszervezõ