Jelentkezz be Regisztrálj

VI. Dynamo Maraton | Gyenesdiás | 2011. augusztus 20.
Írta 2005. szeptember 01. - 11:29

Írta 2005. szeptember 01. - 10:18

Aki pályát jár be,az nagyon figyeljen a sárgaösvény tetejénél !!! Rádölt az útra egy fa.A hétvégéig remélem sikerül kipucolni.Mindenkinek balestmentes felkészülést,versenyzést és jó idõt.Asszem ránk férne.
Amirõl még nemesett szó az-az,hogy a hosszútáv két patakon is átmegy az egyiken át kell majd gázolni a másikon deszkát fektetünk le.Gumicsizmát hozzatok.
Üdv :Taki
Írta 2005. augusztus 31. - 21:14

idén is 2kor az extrem?
idén is lessz tombola?
tavaly minden nagyon tetccett
Írta 2005. augusztus 31. - 13:00

Hú, de jó látni a többes számot..
Akkor nem lesz szégyen, ha nem csak a nyeregben leszek..
Azért remélem önszántamból szállok le róla, és nem valami kényszeríto ero dobál ide-oda..
Nyugi raycoon, rajtad kívül még jópáran fogják tolni a cingát mind az "erõs mászás" mind pedig a "szép kis mászás" nevezetû emelkedõkön

Írta 2005. augusztus 31. - 06:24

Mi sem akarunk meghalni egyik majom hulyesege miatt, szal jo nagy halalfejet vagy mit rakjatok ha lehet lathato helyre.
ok, bocs ez kicsit durván hangzott, de csak azt akartam vele mondani, hogy tényleg okosan menjetek, ahol veszélyes a helyzet
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. augusztus 31. - 01:47

Hú, de jó látni a többes számot..Raycoon a szép kis mászás az ahol toljuk

Írta 2005. augusztus 30. - 23:22

Nem akarunk egyik majom hülyesége miatt is mentõt hívni
Mi sem akarunk meghalni egyik majom hulyesege miatt, szal jo nagy halalfejet vagy mit rakjatok ha lehet lathato helyre.
Írta 2005. augusztus 30. - 18:19

az egyetlen ami fáj....ez az elsõ maraton ahol szenyior kategóriába taszít a korom...pffüüü, na addig is szokom a gondolatot...

Raycoon a szép kis mászás az ahol toljuk

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 30. - 17:12

Báár, nekem, mint abszolut kezdõnek nem sokat mond az "erõs mászás" és a "szép kis mászás", de majd kiderül, ha sikerül elmennem..

rc
Írta 2005. augusztus 30. - 17:05

Látom sokat érdekel a pályaq minõsége!
Igen ,ahogyan Konas andras leírta, sajnos a 46 km-es, s a 76 km-es nek lesz egy 1.5km durva szakasz!
Figyeljetek a Halálfejes jelzésekre! A verseny folyamán találkoztok vele akkor azt a szakaszt nagyon lightos tempóba kell hogy menjetek! Erõs vízmosásokat csinált az egy héttel korábbi nagy esõzés. Valaki kérdezné miért lett rövidebb az extreme táv, hát ezért pár szakaszt elmosot az esõ, s azt a csapat úgy látta ,hogy még veszélyes lenne megcsinálni!
Nos valaki érdeklõdött a 27 km táv íránt4 Akkor leírnám milyen lenne!
Nos az elején enyhén homokos, utána kb 13km beton (8km mászás, 5 km lefelé), ezt követõen terep, erõs mászás kb. 2km, folyamatos köves, lefolyás , szûk fás részek, erõs lefelé, éles visszafordítóval, megint mászás, lefelé cél elõtt egy szép kis mászás, lefel, & cél!!
Nos a 27 km pálya röviden ennyi!
Bármi kérdés merül fel nyugottan a web oldalunk forum hasábján kérdezzetek, vagy hívjatok, vagy írjatok web side: www.author-maraton.atw.hu
A képek a pályáról fent vannak, s lehet nézni õket!
Üdv mindenkinek, s sikeres felkészülést!
Üdvözlet: Balu78 alias Léránt Balázs (fõszervezõ)
Írta 2005. augusztus 30. - 14:04

Írta 2005. augusztus 30. - 13:49

Ezt biztatásnak veszem..akkor egy kellemes túra lesz, szerintem. Akkor is nagyon szép helyen fogsz tekerni, csak nem lesz annyi mászás és lejtõzés. másnap is lesz egy kis túra, remélem mindenki marad még arra is.

Írta 2005. augusztus 30. - 13:46

Írta 2005. augusztus 30. - 13:03

Hmm, ha megyek akkor én is inkább röviden, mert ez lenne az elsõ, és terepen sem sokat voltam még, és már nem sok idõm van felkészülni, de csak érdekel milyen egy ilyen..hú, ezt nem tom pontosan. talán úgy 2/3-a lesz, asszem. ezt azért ne vedd kézpénznek. a rövid táv az nagyon lájtos lesz, minimum a középtávon indulj, ott lesznek a fini lejtõk is. :-)
Balu-t kell ilyenrõl kérdezni.
Tigris: akkor mit isztok valami gumi-maci szörpöt? mert akkor viszek Neked, s majd adok verseny közben.

Szóval lehet, hogy én azon a lightos semmiségen is elvérzek..

(De mikor rakom rendbe a bringát?)
Írta 2005. augusztus 30. - 12:17

Üdv!
A rövid távban mennyi lesz a terep?
hú, ezt nem tom pontosan. talán úgy 2/3-a lesz, asszem. ezt azért ne vedd kézpénznek. a rövid táv az nagyon lájtos lesz, minimum a középtávon indulj, ott lesznek a fini lejtõk is. :-)
Balu-t kell ilyenrõl kérdezni.
Tigris: akkor mit isztok valami gumi-maci szörpöt? mert akkor viszek Neked, s majd adok verseny közben.

Írta 2005. augusztus 30. - 11:37

ezt most +nyerted.....tigrisek nem isszák a seritalt....helyes.
gyertek sokan. kajak jó lesz. lesz sok sör. fogadjunk, hogy nam tudjátok mindet meginni!

Írta 2005. augusztus 30. - 11:08

Írta 2005. augusztus 30. - 09:38

gyertek sokan. kajak jó lesz. lesz sok sör. fogadjunk, hogy nam tudjátok mindet meginni!
Írta 2005. augusztus 30. - 08:00

tervben van....aha, de fõleg emelkedõk. :-)
egy hosszabb lesz, ha jól tudom, ez úgy 3km-es, meg utána még 2 rövidebb. de nagyon jó lesz.
jössz Te is tigger? akkor valszeg talákszunk.

Írta 2005. augusztus 30. - 06:42

-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)