Ott van a kép alatt az ára...34-35e...és illen kell neked,ha lépcsõzöl! ;D Ja,meg fullface,mert ha 1x az álladat odavered valamihez,akkor megnézheted magad!
ha jol megnézed, ott van ár is. amugy faktorba van dájniz is, meg minden árakkal. _nem_ akarlak lebeszélni, de szvsz nevetségesen néznek ki. persze egy DH gép rájderén nem, de polarxel kicsit vicces :-/ elöbb törik el a váz mint hogy szükség legyen rá ;D najó ez csak vicc volt, de remélem érthetõ a célzás. a bicaj meg sosincs kész. fejleszteni mindig kell. ha van pénzed. etöl függetlenül ha nagyon akarsz vegyél, csak ne hirtelen felindulásból szord el a zsozsit.
Azok a hülye ármisok biztos azért vették, hogy amíg kergetik Ládent meg Husszeint és lõdöznek (baráti tûz) és elvetõdnek a sziklás, kavicsos talajon akkor ne üssék meg a bokájukat.
Ha a sárgát si behozza sex, sex van és ez a 34-5 körüli ára lesz akkor nekem az leszen.szvsz betör den kék.
Német honlapokon a kék a drágább, az eredeti honlapon meg a sárga ;D
A Roach nemrégiben átdizájnolta a cuccait mivel a US Army vett belõle egy rakással, csak ugye õk a terepszínü cuccokat kedvelik.
Bár ha megvéd a golyótól akkor a sziklától is meg fog ! ;D
Dirtboy!
Szerintem fölösleges ilyen szinte néhányan hallot dolgot megkérdezni!Itt mo-n szerintem úgyis a 661 és a dájníz a nyerõ!Nem hiába nincs más!Szerintem másnak nincs esélye! ;D Jól bevált 661 és kész!Nemde?Minek cserélned le ami jó!Megvehetnéd a 661-es cuccost helyette meg vennél valami no namét?!
hat szvsz a 661 tavaly eleg jo boltot csinalt minden fele teren es nem hiszem hogy iden leallnak..ugyhogy remenykedjunk hogy csakugyan ku*va jo aron kapunk majd mindenfele jot.. ;D