Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Naya,Gt_ridernél a pont. (Te a szombathelyi vagy?)
ALAP,h ezt is hozzá kell számolni.Nem azt mondom,h a boltba is páncélban menj,én se megyek bukóban a suliba,pedig néha még oda is kellene (eddig "csak" 2x ütöttek L). DE AZÉRT AZ ISTENIT,HA TÉNYLEG OLYAN NAGY VAGY MÁR,GONDOLJ BELE MILYEN SZAR LENNE,HA 22 ÉVESEN A TIMITÖMIZÉS ÉS A BULIZÁS HELYETT AZZAL LENNÉL ELFOGLALVA,HOGY HOGYAN BÁNIZZ FEL A TOLÓKOCSIDDAL A PADKÁRA.... :P
(bocs,ezzel nem akartam megsérteni senkit se,aki ilyen helyzetben van... :-X )

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
És aki elkezd biciklizni,az számoljon a védõcuccokkal is.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Remélem tanulsz a saját hibádból :-X

Gondolkodj elõre!
Minek jó bicikli,ha nem tudod használni?-és tudod miért nem? mert elestél,és eltörtek a bordáid.
Mész le a betonon ezerrel.Defektet kapsz.Az elsõ kerekedbe.Akkor annyi volt! Isten mentsen meg.

Hiába van egy jó biciklid,ha nem élvezheted sokáig.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ááá tudjátok mit, vegyetek védõ izé, örüljetek neki igazatok van, de akkor sem kell sértegetni a másikat. ezt fõleg theznek mondom, aki ezen a téren nem igazán képes a tanulásra...
na mind1, ha majd marad még a buxátokból a védõ cuccok után küldjétek el postán, hogy én is vehessek ;) :-X

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
kala ;) attol h en nemhordok. szemelyes ugyem, es hulyesegem.
de amultkor rajtad sem volt nem? ;)
es attol meg KENE. es ezert nem tanacsolgatjuk egymasnak h te ne hord mar, kolcsd a bicodra...
eg a tobbi vedo is. ..
en nem vitazhatok arrol h ki hordjon, mert nem hordom? ;)
mentett mar meg engem is....
(terdem alig elt tul, buko meg jo volt, mert csak terddel+fejjel tompitottam egy szembjovo sziklan...)
;)
malna: egyszeruen ne terjeszd beteges nezeteidet....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
de legalabb tuggya h mi a dorges. ;D
marmint aki nem hordd bukot se, de beszel a vedok mellett.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
A Misi történetnek az lett a vége,hogy nem vett fel bukót,és bizony elesett. ->mentõ

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
uhhh....kicsit kreténségnek tartom ezt a vitát...mindenki tudja,h védõ KELLENE,akárhogy is néz ki,de az eddig hozzászólók kb 50%-a még bukót sem hord,ami meglehetõsen GÁÁÁÁÁÁÁZ.

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Yes!

A minimum egy fullpáncél,és egy bukó (fullface)!
A páncél azért jó,mert egyben megvan minden!
A térd is tud fájni,ha egy sziklába vered,a tenyér is....És akkor még nem beszéltem bokavédõrõl,és speciális cipõbetétrõl,ami a lábujjakat védi!
Egyik alkalommal a kõszegi DH pályán bocika a kanyarban lévõ ugratót kicsit elnagyolta,és az út helyett az erdõben csörtetett egy darabig...aztán egy kiálló kõbe úgy beverte a talpát,hogy a vastagtalpú túrabakancsban eltörött a lábujja!!! És gondolom sejted,hogy hány napig bicegett... Nem véletlenül találják ki a védõket,és a profik tudják csak igazán,mit köszönhetnek nekik,hiszen õk estek olyanokat.... A kezdõk még esni sem tudnak!!!
Málna!! Te hány éves vagy?????

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
hehe, ez jó volt ;D
malna: nem kell fontosnak tartanod, de ezt ne oszd meg masokkal.. sztem ilyen tanacsokra senki nem kivancsi.
eletemben egyszer votl rajtam vedo, akkor is legerinceltem egy sziklat :P
makom volt.
en azt modnom ha megteheted vedd meg mert nem lesz neked rosszab ha van egy es tudod h ott van.
a versenyzoknek se kotelezo csk nekik van eszuk..

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
jo gt ok, de magátol nem reped el a támvilla... én csak annyit mondtam, hogy védõ mellény SZVSZ nem fontos, hegyen is hány ember hord már? Gulyás Misi meg versenyzõ, neki kötelezõ. én kibírtam nélküle és élek... s1ru2 nem csak dhzni akar. legalábbis ezt mondta, hogy ebböl mi lesz ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Most lehet,hogy full baromságot írok,de:
Úgy érzem,hogy mi (biciklisek) a XXI.század lovagjai vagyunk,és hogy lovagunk legyünk,nem elég egy ló,hanem páncél is kell!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

najó ez csak vicc volt,

thez: azt hittem tudsz normálisan is kommunikálnni.
de ahogy gondolod, ha úgy érzed szükség van ilyen bohóc jelmezre csak nyugodtan, nem fog senkit zavarni, legfeljebb téged.
és ne forgasd ki a szavaimat. megmondtam, hoyg saját döntése én csak tanácsot, adok. azt is irtam hogy a polar x vicc volt, de kurva mind1. azt meg egy szoval sem mondtam, hogy "laza" csávó vagyok védõ nélkül, nem tartom fontosnak és kész... :-X

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Ismeritek Gulyás Misi (pro-rider) és a no bukó történetét?
:-X

Nem csak a kezdõknek kell.
Fõleg ha elöbb törik el a váz :-X
Málna!Gondolkodj! Szegény alanyunk megy a János-hegyen,és hall egy recsenést.Tegyük fel,hogy a támvillába.Ilyenkor elkezd fékezni,tehát az erõkarra erõ nehezedik,viszont az erõt nem tudja elvezetni a repedt támvilla.Ezért összeomlik a rendszer.Belehasal a kormányba az alany,és slussz!!!

Én már nem DH-zom felsõtestvédõ nélkül,akárhogyis beleizzadok nyáron.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Hát mondjuk az tuti h én nem fogok úgy vadulni h belehaljak!azért van eszem és asszem tudom hol vannak a korlátaim(remélem)pl.tudom h fizikából soha a k**** életbe nem leszek 2esnél jobb ezért nem is erõltetem a dolgot a 2esem simán megvan azt kész :D

A bukó meg kell mert apám egyszer esett úgy h elõtte való nap vett bukót, és ha nem lett volna a fején akkor most nem élne. Bazd félbetört a bukó a fején.Aszittem beszarok!!

Szóval bukó az kell mert féltem a fejem!
Amúgy nekem még sohase volt eltörve semmim pedig nem vagyok az a szobában üldögélõ emberke, eddig vhogy mindig megúsztam!(kop kop kop)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

ha jol megnézed, ott van ár is. amugy faktorba van dájniz is, meg minden árakkal. _nem_ akarlak lebeszélni, de szvsz nevetségesen néznek ki. persze egy DH gép rájderén nem, de polarxel kicsit vicces :-/ elöbb törik el a váz mint hogy szükség legyen rá ;D najó ez csak vicc volt, de remélem érthetõ a célzás. a bicaj meg sosincs kész. fejleszteni mindig kell. ha van pénzed. etöl függetlenül ha nagyon akarsz vegyél, csak ne hirtelen felindulásból szord el a zsozsit.

NO KOMMENT, es te beteg vagy.
de nagyon. foleg h a f@**sagaidat meg masra is rabeszeled.
eltorik a polarx.
ad 1 rohej. ad 2 ez hogy a feneben jon ide? nem igy szoktak esni, hanem LEESNEK rola.
es akkor aztan torhet a bico. de a te gerinced is torni fog.
majd szolj ha tolokocsiba kerultel.
es ahogy igy nezem te vagy a tipikus "laza vagyok, nincs vedom, de pizzaszoszos a szam" ember....
de ezzel ne dicsekedj...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
mar nem olvasok vissza, d a dolgok menetebol: elobb vedo utana bico, es ha mar erzed ugy hogy megy, akkor nem kell annyira eroltetni(pl boltbajarashoz ne vedd fel, sötöbö). de az elejen meg kell...
persze, utana is jo, mindjart le is oltanak engem, de ;)
..de kockazat nelkul nincs riziko. ;)
perzse, van.meghozza elegsok markabol.
talan 661, etto, es tsai.
meg van derekvedo/melegito is.
alkar, csuklo, boka, labszar, terd, konyok, labszar+sipcsont, sipcsont, ennyi ;)
ja es buko mindne menniyegben

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
van van.
málnára meg ne hallgass.
szted én nézek ki hulyebben egy px-en védövel vagyte egy tolokocsiba béna lábakkal?
az a legkevesebb h hogy áll..
es hogy elöbb törik el a vaz?? ki tuggya.
de egy kezdönek inkabb kell a védö mint egy atomprofinak..szvsz. persze a profik meg mar hasznalnak emr ugye tuggyak h azert megiscsak.
gondolom nem estel emg olyat h aztmond hu bass*ameg kellene protektor...majd akkor talaln beno a fejed lagya.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Van olyan h csak gerincvédõ?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Málna!

Nem tudom,te biztos profi rájder vagy,ha a védõcuccokat feleslegesnek tartod...Estem párat védõvel és nélküle,és had ne mondjam,mi a különbség! A kezdõk részére,akik PX-el indítanak,és a városban,dirt pályákon "menõznek", kötelezõvé tenném a bilit vagy fullfacét! Ha akarod,küldök képeket szétb***ott álkapcsokról,ha érdekel! A gerincrõl ne is beszéljek...én már dobtam hátast lépcsõn 661 páncélban,és csak röhögtem! De ha nem lett volna rajtam,akkor nemtom,most kellene e ide irogatnom!
S1ru2,vegyé védõt,nem fogod megbánni!!