Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Protektorok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1113 hozzászólás a témában

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
meg egy elsõféket. vagy az nem menõ? :P
szvsz nem a kozeg velemenye a fontos hnem h te hogy latod ezt akerdest. eleg szomoru hogy nem csak te de a kis barataid is ilyen butak.

hiába DH-zol elõvigyázatosan,egy mókus bármikor az ösvényre mehet

ezen majnem besz*rtam..ku*vajoooo ;D ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hát így utolag elhamarkodottnak tûnik kicsit a véleményem, mostmár nem is mentegetõzöm, hülyeséget írtam. eddig mondjuk fel sem merült bennem, hogy páncélt is hordjak, egyszerûen olyan közegben voltam, ahol ezt senki nem tartotta fontosnak. na mind1, asszem egy bukót mégiscsak beszerzek... :D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
málna.hiába DH-zol elõvigyázatosan,egy mókus bármikor az ösvényre mehet. ( akár kutya vagy kisgyerek is).
gondolj bele,mekkora kresh lenne.
és ha nincs pénzed védkõkre: használt fullface 10-ért tök jó.Még jó állapotban is vannak! érdemes lenne kürölnézned.
Szerintem nem leszel a fórum hülyéje.
Ebbõl az eszmecserébõl nagyon sok ember fog okulni(szerintem).
Egyébként kiváncsi vagyok,hogy biciklizel málna,hogy ha nem kell védõ.nem csesztetésül mondtam.
Van egy unokaöcsém.Szülinapjára kapott egy középkategóriás biciklit.2 napra felmentünk a János-hegyre,és a sípályán utánozni akart engem (én ugye páncélban voltam,mint mindig),nem volt rajta védõ,csak egy bilibukó. Az ugrató megdobta szegény párát. ->még ma sem emlékszik a történtekre->az egész nyarát elrontotta kartörés miatt.
az eset nyár elején történt.

kergeeger

kergeeger

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.133 hozzászólás
nézz meg egy bájkos filmet. láthatsz bármelyikben nagyon egyszerû, szinte képtelen helyzetekbõl is eséseket. általában az a vége ,hogy a bukó akkorát koppan a betonon v nagydarab kavicson,hogy szegény gyerek csak a fejét rázza utána mert úgy elszédül. na ez bukó (alapvetõ, elsõként beszerzendõ védõfelszerelés a kesztyûvel együtt!) nélkül agyrázkódás vagy egy jó kis nyílt koponyasérülés.
mi is a vita tárgya? :)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
bukom mindig is volt, kesztyu es sipcsont-terdvedo mellet. mikor tinglitanglizunk a hegyen ezek vannak rajtam. egy-egy merészebb jumpnál FF illetve gerincédöt kérek kölcsön mer nekem nincs; nyarimunka és lesz.
dh versenyen termeszetesen van rajtam minden vedö, gerinc kölcsön.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
amint meglett az új bicó elsõ dolgom volt hogy búkót szerezzek.két hét várakozás után (mer nem volt olyan amit akartam) megvettem egy másikat mer' rohadt szar érzés volt hogy amikor téptem lefele, bennem volt a tudtat, hogy ha most burulok akkor talán vége. egy hónapra rá kezdett rendszeressé válni hogy odaqrtam a sípcsontomhoz a pedált-->vettem térd-lábszárvédõt. én hülye voltam. elõbb kellett volna venni. de ugye az okos az más kárán tanul. szóval ne várjatok addig míg komolyabb baj lesz! mindenki hordjon védõket!

és lehet hogy te leszel a "fórum hülyéje" azért mert olyan véleménynek adtál hangot ami hülyeség.. kicsit sztem gondolkodj el ezen. általába valakit azér néznek hülyének mer olyan dolgokat állít ami hülyeség..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ehh. min is nevetnel?
tolokocsi rulz. csak ne keruljon bele senki.
de amig eza velemenyed, igencsak eselyes vagy ra.
de legalabb van penzed a bicodra.
es ha NEM adnal hangot az ehhez hasonlo idiota velemenyednek, akkor nem lennel a forum hulyeje.
es soroljam?
dh-sok:
jorus hord
vole hord
begbie hord
palmi hord
zolle hord
vajda hord
zsuzsi hord
vinnie hord
gt hord
joda hord
phyree hord
öö
segitsetek. tobb nem jut az eszembe.
mas kerdes?
ok a dh-sok. es hordanak. es nem is serulnek meg igazan. sot vinnie bukott nemreg, es meg igy is serult rendesen....
pedig ott a vedo rajta. de persze nem ott serult, ahol van, mert ott volt vedelme.
es ha valaki igazabol dh-zik, szal feket nem rancigalja, annak szuksege van. ha csak lecsurog, akkor tenyleg nem ANNYIRA fontos. de itt is lehetnek bakik.....
es ha dh van enis hordok. de mostanaban nem csinalok olyat...

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
valahogy már' nem tok nevetni rajta. amugy ebbe az egészbe az a szar, hogy most én leszek a fórum hülyéje, csak azért mert hangot adtam a véleményemnek... ez van. egyébként ti (thezen és gtn kivül) mind hordtok védõt akik dhztok? ezt nem cseszegetésnek mondom, csak kérdem.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
fene az onerzeted. utalj csak.... nem tortenik senki.
most teheted a megsertodottet. attol meg ilyen maradok. es en nem szolitok fel senkit BAROMSAGRA. csak mert nekem ez a meno, ez a heppem.
slussz.
en befejeztem.
es az onerzetpolirozast legyszives te is fejezd abba.
EZER koszonet.
es egyszer essel csak el, utana megyek a korhazba NEVETNI. mert neked nem kell buko, inkabb az arat elkoltod a fogasnal pizzara. gyümölcségy.....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
en is tok normalisan elmondtam. semmi alpari szovegeles vagy ilyesmi. az hogy mi a tartalma? reszletkerdes.
de ha mar itt tartunk legszivesebben azt csinalnam, hogy mikor /neadjaisten!/ az intenziven fexel, kinyomtatnam ezt a kis szoveget amit irtal es jol az arcodba nyomnam...
nevess ki, de ettol meg igazam lesz.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás

Én sajnálni foglak,de nem teljes szívembõl.bocsi

en meg csak rohogok. bocsi.
thez: ilyen rogzitesekre platinat hasznalnak ;)

azért itt kibukik az ész.
Gt ugyanugy nem ért velem egyet és lám, milyen normálisan elmondta. Kala (littleboy) is. kisvajda: gratulálok büszke lehetsz magadra! mindenesetre én nem röhögnék rajtad, bár ez téged nagyon nem zavar.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

meg még ez is tetszik:)
málna drága;nem fog senki sem az asztal körül kergetni,ha nem hordasz védõt,a magunk otromba módján csak tanácsot adtunk,ha nem fogadod meg,a te dolgod :-X
viszont az már inkább fontos lenne,h másoknak ne add elõ ezt az elméletedet
csak,hogy tudd;nekem spec elöbb volt bukóm,mint bicóm:)
méghozzá nem is keveset áldoztam rá,mert kicsit parás volt látni,ahogy egy osztálytársam biliben agyrázkódást kapott,és az esés után fél órával még nem emlékezett semmire :P szóval ez így megmaradt...ha gondolod,keresd meg,meséljen róla,a fórumon sztem Steve Peat a neve

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
jó, igazatok, van, bocsi, télleg hülyeség védõk nélkül bicózni, de még ha hülyeséget is írok azzal nem sértek meg senkit. lehet, hogy felelõtlenség, de akkor úgy módosítanám, amiket mondtam, hogy ezek RÁM vonatkoznak, én így cselekednék. kevesebbet védõre, többet bicóra. sr1ru2nak most van pénze, akkor ha akar vegyen védõt, nem fogom lebeszélni róla. csak annyit kérnék, hogy ne állat módjára fröcsögjün, mert zavaró.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

en meg csak rohogok. bocsi.
thez: ilyen rogzitesekre platinat hasznalnak ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
lehet emberi stilusban. barmit lehet. nem is irtam azt h ********
egyszeruen csak kertunk, h ne mondj hlyesegeket, es a jozan esszel ellentetes, felhivast az ongyilkossagra. telleg jo buko nelkul menni, mert nem nehez, nem viszi el a fejed, de egyszer essel el...
utana meg fog valtozni a velemenyed. es most fogod irni, h estel mar el, de mivel buko nem volt rajtad, es meg irsz ide, az nem volt epp nagybetus ESES...
mert akkor nem itt lennel, hanem a patologian. ahol buko nelkul mar enis lennek. meg pl nem lenne labam sem, h ne a bukot mondjam. pl labszaram 3-4 reszben lenne, szegecsekkel, meg TITAN vagy KARBON dolog-okkal osszeteve. de hordtam azt is. es iden veszem a gerinc, vagy akar a felsotestvedot is, mert szeretnek dh-bol bekemenyiteni picit.
ennyi.
ez emberi. csak arra kertunk, h ne bszelj ra hulyesegre senkit, foleg ne a kezdoket. pl nagy eses utan vedo nelkul hamar elmegy a kedve, mar ha tuleli. vedoben faj 2 napig, utana emlekezni se fog ra...
es elvezi tovabb mindnefele emlek, seb es tsai nelkul a kerekparozast. es ez a szep. erre valo a vedo.
ON

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
little yard boy! köszönöm ;)
Bp-i vagyok.
Málna! Én nagyon jól tudok esni!Régebben görkoriztam,karatéztam(de ennek semmi köze nincs az eséshez).Tehát a göribõl nagyon jól meg lehet tanulni esni.
DE a biciklinél nagyon nehéz kontrollálni az esést.
Nekem se mindig sikerül.eddig 2-szer nem jött össze.
És gerincvédõ nélkül nem lehet élvezni a saras pályát!
Mert nincs annál jobb érzés,amikor 180 fokban megfordulsz a pályán a biciklivel,majd ledob magáról,és te csúszol a hátadon,közben üvöltözöl,hogy ez *urva jó *urva jó....persze a turistacsoport csak bámult.
Ha nincs rajtad gerincvédõ,akkor széthorzsoltam volna magam!de így vicces volt :D

Málna!nem azt mondtam,hogy tolókocsis leszel,egy kis porcleválás is elég.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
modik miatt... *******************************************************
azért mert nem egyezik a véleményünk nem lehetett volna EMBERI módon elmondani? a stílust elég könnyû felvenni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
malna bazze. embereld mar meg magad. es ne irj mar hulyesegeket.
mib fogadunk h ha autoba ulsz, nem kapcsolod be a biztonsagi ovet, mert anlekul is lehet vezetni/utazni.
ha esik valaki, nem azert esik, mert torik az alkatresz/vaz..
es az esetek legkevesebbjebn van igy. irjunk extremet: bender azert esik, mert eltorik az armageddon? nem, azert, mert nem tudja JOL beugrani. mesz a hegyen. foleg a janin. hol torne ott el egy polarx?! nem ebbol ered az esesek nayg resze, hanem pl megy a gyerek, es tulcsuszik/leesik a laba a pedalrol, eldol egyszeruen. ilyenkor a gerinc/felsotest/labszar/trd/konyok/es a buko MEGMENTHETI az eletet. mert jo egy apro ko, es maris NINCS terde/konyoke/gerince/koponyaja a paciensnek.
es honnan veszed h GÁZ a vedo? mert ezt irtad. szegyen hordani mi? mert leneznek a tobbiek miatta. nesze neked.
es en vagyok a hulye ezert? en nem tudok kommunikalni? mi a fenenek raksz feket a bicodra? a hegy aljan ugyis megallsz.. minek vedo? nemtorik el a vaz. mind2 igen idetlen kifogas, es egyik sem allja meg a helyet. egyszeruen csak arra KERTUNK KONYOROGTUNK h ujaknak, kezdoknek ne mondj tljesen a LOGIKUSSAL ELLENTETES es raadasul BAROMSAGOT.
ezer kossz.
es ha nincs penzed, ne bicozz. vagy ne egyel +1 hetig, de a vedo az kell. persze nem boltbajarni....
gyere mar ki a hegyre egyszer... megneznelek magamnak... :-\

ja, es most beszelgetek matt-al.
en tenyleg nem hordok mostanaban(par honapja) vedot. ez van. de eddig (lekopogom) nem szivtam meg mostanaban.
de jon a szezon, megint jonnek a nagyobb ugrasok, megint elokerul valahonnan...
de nem mondom, h te minek vedo?! ugyse torik a polarx....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
persze meg aki hulye haljon meg. orulj h isten vagy, de most mondjam h torne el a gerinced aztan nem lenne nagy pofad? nem mondom mer en nem vagyok olyan. egyszeruen csak kus*olj, es meg van oldva.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
estem már betonon ezerrel, óvatosan kell csinálni ;D egyébként, ha jol tudsz esni és ilyen kungfu mester vagyok akkor nem kell semmi ;D chao chung eséssel megúszod

thez: nem terjesztem, a véleményem mondom el, ahhoz jogom van és ezzel nem korlátozom senkit. egyébként ha neked itt kezdõdik a betesség akkor elég valószinü hogy egy kolostorban élsz ::)