Szerintem vigyél 4 bringát. Az talán elég lesz.
A telót a hátadon fogod cipelni?
még mindig könnyebb mint 4 bringa
Szerintem vigyél 4 bringát. Az talán elég lesz.
A telót a hátadon fogod cipelni?
Szerintem vigyél 4 bringát. Az talán elég lesz.Hehh, én váltót és telót viszek - az idei statisztika alapján.
A sebesség mindent megold.
...kenõanyagot váltók,teló becsúszók kenésére
Azért a malmok olyan gyorsan nem õrölnek, nem élesedtek egybõl a nyeremény nevezések legalább is a mi csapatunknál, nem.
Boca, a 24órás verseny gyõztesei többek között nevezéseket is kaptak a Trans-ra, tehát õk is "meg lettek hívva". Egy ilyen volumenû dolgot azért idõbe telik megfontolni(el tud-e menni, kit tud elmenni ha õ nem ér rá, stb.), eldönteni. Nyilván ezek a nevezések is most kerültek be a rendszerbe, és mivel a nyeremény nevezésekért nem kell fizetni, egybõl élesedtek is.
Nem baj. Lehet hogy volt akinek kötözködésnek tûnt a kérdésed, én ráértem kifejtettem. Ez nem belsõ infó, ha hülyeséget írtam majd Robi kijavít.
Boca, a 24órás verseny gyõztesei többek között nevezéseket is kaptak a Trans-ra, tehát õk is "meg lettek hívva". Egy ilyen volumenû dolgot azért idõbe telik megfontolni(el tud-e menni, kit tud elmenni ha õ nem ér rá, stb.), eldönteni. Nyilván ezek a nevezések is most kerültek be a rendszerbe, és mivel a nyeremény nevezésekért nem kell fizetni, egybõl élesedtek is.
Nem baj. Lehet hogy volt akinek kötözködésnek tûnt a kérdésed, én ráértem kifejtettem. Ez nem belsõ infó, ha hülyeséget írtam majd Robi kijavít.Miért baj az, ha valamit meg szeretnék érteni, hogy hogy mûködik? Ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásom, írtam is benne, hogy mind a szervezõknek, mind nekünk is az a jó, hogy minél többen vagyunk. Egyszerûen nem értek valamit, és általában ha nem értek valamit, akkor szeretek utánajárni, és anyukám is úgy mondta, hogy kérdezzek bátran bármikor, abból baj nem lehet. Ennyi.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Pont ezt akartam kérdezni én magam is, nem mindegy mennyi nevezõ van és mikor neveztek.boca! Te miért pörögsz ennyire a témán, hogy éppen hány nevezõ van?
Én öreg hobbystaként inkább túrázom mint versenyzek, de beneveztem mert igen kíváncsi vagyok mennyit bírok Ennyit arról ki fog hátul döcögni
Etetés-itatásnál az utolsóknak is megfelelõ "választék" marad majd?
A sátrazás kicsit aggaszt (pláne ha full esõben töltjük a három éjszakát)...
Vajon a szervezõk által biztosított szervíz mennyire lesz jól ellátva alkatrész utánpótlással? Százan százféle bicóval leszünk... Pedig kerül amibe kerül, a folytatáshoz pótlás kell ha úgy alakul vásárolni elszaladni sem idõ sem lehetõség nem lesz esténként (vagy ezzel hülyeséget kérdeztem?)
Sziasztok!
Nekem csak annyi tünt fel, hogy ahhoz képest, hogy aug.1-én lezárták a nevezést...
Az étkeztetésrõl lehetne pontosabbat tudni azon kívül hogy magas színvonalú lesz.