Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
717 hozzászólás a témában

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok!

én egy kicsit elszámítottam magam, és épp hogy sikerült szállást találnom Hollókõn. Ha esetleg valaki el szeretné kerülni a hosszas telefonálgatást akkor a
Rozália vendéglak
Hollókõ, Rákóczi út 3.
Tel.: 32/379-216 30/484-5539

még van 3 ember részére hely.

kevlarsoft

kevlarsoft

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok.

Aug. 20.-ra Tokaj-Budapest(Nagymaros) visszaútra személyautóban van egy helyem 1fõ/1bringa,csomag számára, cserébe egy Budapest-Nagymaros fuvarért a rajthoz 17-én. Részletek emailben: kevlar@freemail.hu

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 hozzászólás

egyéniben indulok, valaki tudna segíteni pár cucc logisztikájában? pl berakni kocsiba ilyenek, nem minden fér el egyí zsákban :S

Ha van egy ótót vezetni tudó kísérõd, akkor társulhatunk. Adom az ótót hellyel és feleséggel, te meg adod a sofõrt.

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
egyéniben indulok, valaki tudna segíteni pár cucc logisztikájában? pl berakni kocsiba ilyenek, nem minden fér el egyí zsákban :S

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Melyik nap fog Bükkszentre jönni a mezõny? Kimennénk szerintem kicsiot buzdítani titeket. Azt is megírhatjátok hanyadikán :) nem vagyok képben a THM-el :)

akkor Neked érdemes lenne szétnézni a verseny honlapján! :)
Bükkszék – Diósgyõr | Trans Hungária Maraton

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Melyik nap fog Bükkszentre jönni a mezõny? Kimennénk szerintem kicsiot buzdítani titeket. Azt is megírhatjátok hanyadikán :) nem vagyok képben a THM-el :)

Bükkszentkereszt a 3. nap azaz 19-e tessen majd hangosan órditani hogy mi is akik alig élnek már meghalljuk:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Lenne egy kérdésem:ki milyen krémet,egyebet használ az érzékenyebb területek ápolására,kidörzsölõdésre?Én még soha nem használtam ilyen dolgokat!
Elõre is köszönöm!

a neogranormon bevált krém - bringázás elõtt és után egyaránt szoktuk használni.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Általában minden sportszerboltban áruházban lehet kidörzsölõdés elleni krémet kapni én is ott vettem azonban ezek gyakorlatilag 100% vazelinek jobban jársz ha bemész a legközelebbi patikába és kérsz tiszta vazelint vagy megkéred a gyógyszerészt keverjen bele még valamit (tudni fogja mi kell csak mond meg neki hogy napi 5-7órát leszel nyeregben) ezek általában bõrtápláló, nyugtató anyagok pl kamilla, körömvirág.

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
Lenne egy kérdésem:ki milyen krémet,egyebet használ az érzékenyebb területek ápolására,kidörzsölõdésre?Én még soha nem használtam ilyen dolgokat!
Elõre is köszönöm!
Magellan-os

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Azt jól látom, hogy nagyon mintás gumi nem igazán kell?

Valószínûleg alapvetõen nem.
A Felsõtárkány és Bükkszentkereszt közötti kb. 35km-es szakaszt jártuk be. Tárkány fölött van egy kb. 4km-es ösvény és a végén Bükkszentnél a falu mellett egy kissebb DH, ott majd vigyázz! ;-), a többi aszfalt/földút/makadám.
Tarnai Csaba azt mondta hogy nagyrészt jól biztosítható, esõ esetén is jól járható utakon megy majd a pálya.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt jól látom, hogy nagyon mintás gumi nem igazán kell?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Képek a szombati bejárásról.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

24órás versenyen nyert THM nevezésemet eladom. Érdeklõdni koszobalazs@yahoo.com-on.

Sziasztok!

A nevezés már lezárult, szinte minden megrendelésünket leadtuk, ami az indulók számával kapcsolatos, ezért a további jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.

Kérem megértéseteket!

Üdv,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Szevasz Doki!
Team Heavy Pedál Szeged

koszobalazs

koszobalazs

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
24órás versenyen nyert THM nevezésemet eladom. Érdeklõdni koszobalazs@yahoo.com-on.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Kösz a választ.
Ez tényleg jó lenne.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás

Szia Robi! Javaslat és kérés - nem lehetne esetleg, hogy sok más többnapos versenyhez hasonlóan, ezekbõl a szolgáltatásokból, egy "társkártya" vásárlása esetén, a kísérõ is részesülhessen? Az nagyon jó dolog lenne, mert nem tépné szét a csapatot.

Ez tuti lenne! "segítõ karszalag", vagy ilyesmi. :-)

Picasa _Alex_

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szia Robi! Javaslat és kérés - nem lehetne esetleg, hogy sok más többnapos versenyhez hasonlóan, ezekbõl a szolgáltatásokból, egy "társkártya" vásárlása esetén, a kísérõ is részesülhessen? Az nagyon jó dolog lenne, mert nem tépné szét a csapatot.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Az étkeztetésrõl lehetne pontosabbat tudni azon kívül hogy magas színvonalú lesz.

Felkerültek az információk a honlapra: A versenyzõk ellátása, étkezése | Trans Hungária Maraton

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu