Jelentkezz be Regisztrálj
Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.
Írta 2011. február 02. - 09:44
majd e verseny utána fikázás vagy a dicsérés adig nézük a fotelbol hogy Harangmesterék mi jót alkotnakaszámunkra egy igencsak elfogadható nevezési díjból. Szerintem adig nincs értelme dicsérni se és fikázni se a versenyt amég nem tekerted végig semmi tapasztalatod nincs róla hogy milyen.
( Remélem a szokásos zene lesz a rajtnál:D Scooter - Fire)
ezen remélem nem modositanak:)
Írta 2011. február 02. - 09:26
TG 80e átszámolva, TA meg 150. Zillertal van 50 körül, de az "csillagverseny", szóval 38 egész baráti, ha tényleg megkapjuk, amit beígértek.
Abszolút osztom Dante, ez az összeg szerintem is baráti.
Még nem is volt ilyen verseny, egy napja sem lehet nevezni és megy a fika.
Menjünk rajta végig ,tapasztaljuk meg és utána véleményezzük.
Akinek meg sok a nev.díj az tekerje,aludjon,egyen otthon.
Írta 2011. február 02. - 09:18
festésen tudnak segiteni megkönyitik a kerékpárokat pár fölösleges grammtol:(
lehet inkább szólok egyik ismimnek hogy inkább õ fuvarozon át diósgyõrtöl. De ez már csak apróság meg szálást kéne nézni mert sátorba nem a legcélszerübb aludni egy ilyen versenyen nem piheni ki magát ez ember szerintem
De ezek már csak apróságok
Másik topikba tartozik de azért felteszem a kérdést bükköt ismerem oda nem kell sárgumi mátrába még nem voltam esõben érdemes volna beszerezni egyet?
mert ahogy a top maratonokon nézegetem elég köves murvás volt ott szerintem sima köpenyekel is lehet menni
de ha valakinek van tapasztalaja várok:)
Írta 2011. február 02. - 09:18
Írta 2011. február 02. - 07:39
Az utazást is hozzá kéne adni a külföldi versenyekhez, szerintem nem éri meg pl.: kimenni slazra 3 napra fizetni 60-70ezret, 50-70-110km-t tekerni a murván/aszfalton. Szóval lehet egy külföldi többnapos is átszámolva 40ezer, de az utazás az igazán drága! Valószínûleg nem az itt töltött idõ alatt lettél idegbeteg, de nem itt kell kimutatni, úgysem érdekel senkit, szóval csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe. Az meg, hogy valaki képes arra, hogy helyesen ír, az itt Magyarországon nagy szó, de nem hiszem, hogy tanulatlanság miatt vannak helytelen szavak, csupán figyelmetlenség!
A Slaz valamilyen szinten Mekkának számít és kb 40e-bõl kijön,ha nem 4 csillagos szállodába mész...ég és föld a 2 rendezvény..ott legalább egyszer végig kell menni...itthon ingyen is túrázok a északi középhegységbe...
Írta 2011. február 02. - 07:05
Azt hittem, hogy ez egy kerékpáros oldal FÓRUM rovata, ahol bárki kulturáltan kifejtheti a véleményét, anélkül, hogy bárkit megbántana. Erre azzal találom szembe magam, hogy van itt egy-két okostojás, akik azt hiszik, hogy rettentõ okosak, sértegetik a véleményét kifejtõket, néha még idegbetegezik is, és csodálkoznak azon, hogy nem mindenkinek egyforma a véleménye. Ha úgysem érdekel senkit, akkor mire jó a fórum? Arra hogy unatkozó céltalan emberek el tudják valamivel tölteni az idejüket? Vagy mire? Ha valaki erre tud értelmes magyarázatot adni, azt szívesen venném, mert most úgy érzem, hogy valamit félreértelmeztem. Eddig sem nagyon írogattam ilyen helyeken, de látom nincs is értelme. Jó biciklis szezont kívánok minden kedves, a kerékpározást igazán szeretõ EMBERNEK. Sporttársi szeretettel.
U.i.: Bízok benne, hogy nem a szezonra való alapozás során elvégzett edzésmunka ment azon emberkék agyára, akik csak a sértegetés szintjén tudnak lekezelni egy, a sajátjukkal nem egyezõ véleményt. Ha igen, akkor vegyenek egy kicsit vissza az edzésmunkából, mert a körülmények azt mutatják, hogy nagyon megterheli õket mentálisan :-)
Írta 2011. február 01. - 23:12
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2011. február 01. - 22:49
Bízok benne, hogy nem nézõként, és feltételezem vagy annyira intelligens, hogy akkor tudod mirõl beszélek. Ha pedig a feltételezésem igaz, akkor nem értem, miért kell sértegetni?????..... Ja..., a tud, azt 2d-vel kell írni. TUDD így.
Az utazást is hozzá kéne adni a külföldi versenyekhez, szerintem nem éri meg pl.: kimenni slazra 3 napra fizetni 60-70ezret, 50-70-110km-t tekerni a murván/aszfalton. Szóval lehet egy külföldi többnapos is átszámolva 40ezer, de az utazás az igazán drága! Valószínûleg nem az itt töltött idõ alatt lettél idegbeteg, de nem itt kell kimutatni, úgysem érdekel senkit, szóval csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe. Az meg, hogy valaki képes arra, hogy helyesen ír, az itt Magyarországon nagy szó, de nem hiszem, hogy tanulatlanság miatt vannak helytelen szavak, csupán figyelmetlenség!
Írta 2011. február 01. - 22:19
Mellékesen megjegyzem a 38 reális, szerintem fõleg ha ez 500 emberre van kalkulálva. Terepengedély, úthasználat, kemping engedély, meg a tököm tudja mi, szerintem ha nagyon megkaparjuk 500 embernél, jó ha ebbõl max egy 2 misi haszon lehet, de abból is még kikell fizetni a rendezõket stb stb, úgyhogy 38 a végén kiderül egy szint 0-ás verseny lesz! De ezen meg fõjön a Harang feje.
Mégegyszer aki indul annak hajrá, akimeg jobbat tud, meg csak fikázni, meg íráshibákat keresni, az meg ne olvasson, meg ne írjon!
(Én modjuk 38-at 4 napért biztos nem fizetnék, a fizetésem ezt nem állja!)
Írta 2011. február 01. - 22:16
Ha valakit meg már csak egy nem magyar verseny tud felizgatni, és kielégíteni akkor meg könyörgök ne a hazai versenyeket kritizálja minden erejével, hanem menjen külföldre versenyezni, vagy szedje össze magát és csináljon itthon olyan versenyeket!
Én már beneveztem és nem csak erre hanem minden hazai maratonra amire már lehet nevezni.
A szezont már nagyon várom, és nem az extrákért hanem a versenyzésért, a gyönyörû tájakért, a hangulatért stb....
Írta 2011. február 01. - 21:32
Írta 2011. február 01. - 21:27
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. február 01. - 21:23
Írta 2011. február 01. - 21:22
Írta 2011. február 01. - 21:15
Írta 2011. február 01. - 20:59
Írta 2011. február 01. - 20:41
eskü, nem látom a nevezési díjat. Én vagyok ennyire vak?
nevezés menüpont(fül, akármi) táblázat alatt 3,ik sor
"Elõnevezés, Február 1. tõl- Május 1-ig! Az elõnevezés díja: 38.000Ft (150 Euro)
Május 1. tõl- Augusztus 1-ig 43.000Ft (170 Euro)"
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. február 01. - 20:29
Írta 2011. február 01. - 19:23
Írta 2011. február 01. - 18:35
rutinos ennyih
Jobb mintha lekésne, amúgy 38ezer elég emberi összegnek tünik:Dha minden benne van amit igérnek;)