Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Az étkeztetésrõl lehetne pontosabbat tudni azon kívül hogy magas színvonalú lesz.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Van eladó Trans nevezésem (solo) Nyereménybõl! Harang szerint átírható! 30e péz
privibe

Elkelt!
Team Heavy Pedál Szeged

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Jó, hogy jöttök. Majd én osztom a cuccot, amit be kell venni, ha másnap is akartok menni. :D Sörért persze...

Én meg viszem neked a csere alkatrészeket, egy utánfutónyit!:P

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 posts
...nem akar valaki szpeak? Pálossal ketten is kevesen leszünk a sok helyszín miatt...a szûri a fiúknál sörivóversennyel, a csajoknál szereposztó dívánnyal dönt :)))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

Szilvi

Szilvi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Elkelt.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Elõször sörétet olvastam mondom rendben :)
Így viszont õsszel megint ki kell küldenem kedvenc alkohol csempészemet pár flaska Barbárért :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Részemrõl a megtiszteltetés!:)

Jó, hogy jöttök. Majd én osztom a cuccot, amit be kell venni, ha másnap is akartok menni. :D Sörért persze...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Gaboca örülök hogy jössz ott találkozunk.

Részemrõl a megtiszteltetés!:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Gaboca örülök hogy jössz ott találkozunk.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Kérlek, írj errõl egy rövid emailt Barsi Zsuzsinak az info@sportaktiv.hu címre, és akkor biztosan tudni fogjuk.

Kössz,

Fetzer Robi

Köszönöm a választ a többiek nevében is!

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Szia Robi!

Be neveztem a nyeremény nevezésemmel, tudni fogjátok a név alapján, hogy nem kell pénzt utalni hozzá?

Kérlek, írj errõl egy rövid emailt Barsi Zsuzsinak az info@sportaktiv.hu címre, és akkor biztosan tudni fogjuk.

Kössz,

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Akkor hát az újabb pályabejárás részletei a honlapon: THM nyilvános pályabejárás – Specialized teszttúra | Trans Hungária Maraton

Fetzer Robi

Szia Robi!

Be neveztem a nyeremény nevezésemmel, tudni fogjátok a név alapján, hogy nem kell pénzt utalni hozzá?

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Akkor hát az újabb pályabejárás részletei a honlapon: THM nyilvános pályabejárás – Specialized teszttúra | Trans Hungária Maraton

Fetzer Robi
www.szekszard.hu

Szilvi

Szilvi

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Eladó Trans nevezés 20.000 ft-ért.Hétfõig még átíratható és választható a kategória. Érd: y.terrier@freemail.hu

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Beszéljünk inkább a THM legkínosabb részérõl - Robi, mesélj, hogy lesz a transzfer? Mert a buszba bedobott millás gépek és a behorpad vázak víziójától egy kissé félünk. :)

Sziasztok!

Remélem, nem olyan kínos részekrõl tudok beszámolni! :-)

Transzfer Diósgyõr és Szerencs között:

A versenyzõket busz viszi szombat reggel, a bringákat már elõzõ éjszaka elszállítjuk, hogy másnap ne a felpakolással menjen az idõ. Természetesen nem a busz csomagtartójába fogjuk bedobálni a féltett kincseiteket, mi is tisztában vagyunk azzal, milyen értéket képviselnek a gépek!
Annak ismeretében, hogy mennyi kerékpárt kell átszállítani (mert biztosan lesznek olyanok, akik a kísérõik segítségével ezt maguk megoldják), vagy kerékpárszállító utánfutóval, vagy teherautón, bedobozolva kerülnek át Szerencsre a bringák. A szállítást koordinálni és irányítani olyan emberek fogják, akik értenek a biciklihez, és szeretik is azt.
Jövõ héten körlevél megy majd a nevezetteknek, ebben kérünk visszajelzést arról, kinek kell a bringáját transzferálni.

Visszaszállítás Tokajból Nagymarosra:

Ugyancsak a körlevélben kérünk majd visszajelzést arról, ki szeretne élni 21-én, vasárnap délelõtt (bepakolás 10-kor, indulás 11-kor, várható érkezés 2-kor) a Nagymarosra visszaszállítás lehetõségével (mert pl. ott hagyta a kocsiját). Az érintettek számának ismeretében rendeljük meg a busz(oka)t, bringaszállító jármûvet. A szállítás irányfuvar lesz, közvetlen járat Tokaj és Nagymaros között, egyéni leszállási igényeket nem áll módunkban teljesíteni.

Csomagszállítás:

A nagymarosi rajtnál minden résztvevõ megkapja a saját és a csomagja azonosítóját, ezekkel lehet a csomagokat leadni és a szakaszcélban felvenni. Kérünk mindenkit, hogy a csomagjait a biztonságos szállítás és a gyors pakolhatóság érdekében lehetõleg 1 nagy táskába pakolja, emellett fejenként 1 sátrat tudunk szállítani.

Lesz továbbá nyilvános pályabejárás a 3. szakaszon augusztus 6-án, részletek hamarosan!

Remélem, tudtam segíteni. További kérdések esetén is zaklassatok nyugodtan.

Üdv,

Fetzer Robi
www.szekszard.hu

bence.mtbo

bence.mtbo

újonc

• fórumtag
  • 8 posts

Nekem is van egy nyeremény solo nevezésem, szintén 30ezer HUF-ért eladó.
Kontakt: t101.bence kukac gmail pont com

Elkelt.

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

A kiírásban nem szerepel semmilyen korlátozás.

Értem én,hogy diesel.... :)
Nem ott akarok meglepõdni, gondoltam valaki tud valami infót.

Robroy

Robroy

vendég

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok!
Nekem is lenne egy eladó Trans Hungária solo nevezésem, a 24 óráson a Hobby II-ben nyertem, de sajnos nem tudok elmenni rá!
28k-t kérek érte! Sonáj csapattársam már lebeszélte a vezetõséggel, hogy megoldható a névre írása is!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Fontos hogy legyen munka és család is, vagy elég az egyik? :)

Ez már télleg eléggé off, de
mennyi bringást ismersz aki árva és/vagy munkanélküli? :-)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kenguru

kenguru

törzsvendég

• fórumtag
  • 472 posts
Fontos hogy legyen munka és család is, vagy elég az egyik? :)

OFF Segítek, a hiányzó kategória, amit kerestek, az "amatõr versenyzõ" - õ az, aki tudatosan, áldozathozatallal, munka és család mellett készül, többnyire saját pénzbõl. Én "amatõr" vagyok, nem "hobbista", de nem is "elit". A szívás, hogy ilyen kategória nincs. :)