Jelentkezz be Regisztrálj
Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.
Posted 2011. August 02. - 06:23
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. August 01. - 14:04
Van eladó Trans nevezésem (solo) Nyereménybõl! Harang szerint átírható! 30e péz
privibe
Elkelt!
Posted 2011. July 31. - 18:24
Jó, hogy jöttök. Majd én osztom a cuccot, amit be kell venni, ha másnap is akartok menni. Sörért persze...
Én meg viszem neked a csere alkatrészeket, egy utánfutónyit!
Posted 2011. July 31. - 01:06
Posted 2011. July 30. - 20:47
Posted 2011. July 30. - 19:42
Így viszont õsszel megint ki kell küldenem kedvenc alkohol csempészemet pár flaska Barbárért
Posted 2011. July 30. - 16:16
Részemrõl a megtiszteltetés!
Jó, hogy jöttök. Majd én osztom a cuccot, amit be kell venni, ha másnap is akartok menni. Sörért persze...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. July 30. - 14:19
Posted 2011. July 30. - 09:54
Posted 2011. July 30. - 08:12
Kérlek, írj errõl egy rövid emailt Barsi Zsuzsinak az info@sportaktiv.hu címre, és akkor biztosan tudni fogjuk.
Kössz,
Fetzer Robi
Köszönöm a választ a többiek nevében is!
Posted 2011. July 30. - 00:46
Szia Robi!
Be neveztem a nyeremény nevezésemmel, tudni fogjátok a név alapján, hogy nem kell pénzt utalni hozzá?
Kérlek, írj errõl egy rövid emailt Barsi Zsuzsinak az info@sportaktiv.hu címre, és akkor biztosan tudni fogjuk.
Kössz,
Fetzer Robi
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 30. - 00:27
Akkor hát az újabb pályabejárás részletei a honlapon: THM nyilvános pályabejárás – Specialized teszttúra | Trans Hungária Maraton
Fetzer Robi
Szia Robi!
Be neveztem a nyeremény nevezésemmel, tudni fogjátok a név alapján, hogy nem kell pénzt utalni hozzá?
Posted 2011. July 29. - 23:22
Fetzer Robi
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 29. - 18:26
Posted 2011. July 29. - 17:29
Beszéljünk inkább a THM legkínosabb részérõl - Robi, mesélj, hogy lesz a transzfer? Mert a buszba bedobott millás gépek és a behorpad vázak víziójától egy kissé félünk.
Sziasztok!
Remélem, nem olyan kínos részekrõl tudok beszámolni! :-)
Transzfer Diósgyõr és Szerencs között:
A versenyzõket busz viszi szombat reggel, a bringákat már elõzõ éjszaka elszállítjuk, hogy másnap ne a felpakolással menjen az idõ. Természetesen nem a busz csomagtartójába fogjuk bedobálni a féltett kincseiteket, mi is tisztában vagyunk azzal, milyen értéket képviselnek a gépek!
Annak ismeretében, hogy mennyi kerékpárt kell átszállítani (mert biztosan lesznek olyanok, akik a kísérõik segítségével ezt maguk megoldják), vagy kerékpárszállító utánfutóval, vagy teherautón, bedobozolva kerülnek át Szerencsre a bringák. A szállítást koordinálni és irányítani olyan emberek fogják, akik értenek a biciklihez, és szeretik is azt.
Jövõ héten körlevél megy majd a nevezetteknek, ebben kérünk visszajelzést arról, kinek kell a bringáját transzferálni.
Visszaszállítás Tokajból Nagymarosra:
Ugyancsak a körlevélben kérünk majd visszajelzést arról, ki szeretne élni 21-én, vasárnap délelõtt (bepakolás 10-kor, indulás 11-kor, várható érkezés 2-kor) a Nagymarosra visszaszállítás lehetõségével (mert pl. ott hagyta a kocsiját). Az érintettek számának ismeretében rendeljük meg a busz(oka)t, bringaszállító jármûvet. A szállítás irányfuvar lesz, közvetlen járat Tokaj és Nagymaros között, egyéni leszállási igényeket nem áll módunkban teljesíteni.
Csomagszállítás:
A nagymarosi rajtnál minden résztvevõ megkapja a saját és a csomagja azonosítóját, ezekkel lehet a csomagokat leadni és a szakaszcélban felvenni. Kérünk mindenkit, hogy a csomagjait a biztonságos szállítás és a gyors pakolhatóság érdekében lehetõleg 1 nagy táskába pakolja, emellett fejenként 1 sátrat tudunk szállítani.
Lesz továbbá nyilvános pályabejárás a 3. szakaszon augusztus 6-án, részletek hamarosan!
Remélem, tudtam segíteni. További kérdések esetén is zaklassatok nyugodtan.
Üdv,
Fetzer Robi
www.szekszard.hu
Posted 2011. July 29. - 15:10
Nekem is van egy nyeremény solo nevezésem, szintén 30ezer HUF-ért eladó.
Kontakt: t101.bence kukac gmail pont com
Elkelt.
Posted 2011. July 29. - 14:18
A kiírásban nem szerepel semmilyen korlátozás.
Értem én,hogy diesel....
Nem ott akarok meglepõdni, gondoltam valaki tud valami infót.
Posted 2011. July 28. - 17:44
Nekem is lenne egy eladó Trans Hungária solo nevezésem, a 24 óráson a Hobby II-ben nyertem, de sajnos nem tudok elmenni rá!
28k-t kérek érte! Sonáj csapattársam már lebeszélte a vezetõséggel, hogy megoldható a névre írása is!
Posted 2011. July 28. - 17:08
Ez már télleg eléggé off, deFontos hogy legyen munka és család is, vagy elég az egyik?
mennyi bringást ismersz aki árva és/vagy munkanélküli? :-)
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. July 28. - 16:35
OFF Segítek, a hiányzó kategória, amit kerestek, az "amatõr versenyzõ" - õ az, aki tudatosan, áldozathozatallal, munka és család mellett készül, többnyire saját pénzbõl. Én "amatõr" vagyok, nem "hobbista", de nem is "elit". A szívás, hogy ilyen kategória nincs.