Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Szerintem vigyél 4 bringát. Az talán elég lesz. :D
A telót a hátadon fogod cipelni? :D

még mindig könnyebb mint 4 bringa :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hehh, én váltót és telót viszek - az idei statisztika alapján. :D

Szerintem vigyél 4 bringát. Az talán elég lesz. :D
A telót a hátadon fogod cipelni? :D

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

...kenõanyagot váltók,teló becsúszók kenésére

Hehh, én váltót és telót viszek - az idei statisztika alapján. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Pircnek!
Én is feltöltöm a belsõket defekt elleni lötyivel,de viszek pótbelsõt is,he netán felütéses defektet kapnék.Ezek mellé viszek 1-2 küllõt,kenõanyagot váltók,teló becsúszók kenésére.Szerintem biztos lesznek olyanok,akik nem visznek még kis hátizsákot sem,bár ezt mindenki döntse el maga.Én kipróbáltam már hosszú távot hátyi nélkül és jól boldogultam.Fél liter folyadékot kis sportüvegbe és be a mez zsebébe.Elõször ezt kezdtem kiinni,utána fogyott a kulacsból.Így a lefelékben sem hagytam el.Bár sok cumót sem érdemes cipelni a mez zsebeiben...(nem biztos,h'nem esik ki)
Magellan-os

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Azért a malmok olyan gyorsan nem õrölnek, nem élesedtek egybõl a nyeremény nevezések legalább is a mi csapatunknál, nem.

A mi csapat nevezésünk ami nyeremény és még átírás is volt benne kb vasárnap beadtam hétfõn már éles volt, mondjuk az is igaz hogy az emailre nem nagyon reagáltak, de élesítették, úgyhogy minden ok!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Boca, a 24órás verseny gyõztesei többek között nevezéseket is kaptak a Trans-ra, tehát õk is "meg lettek hívva". Egy ilyen volumenû dolgot azért idõbe telik megfontolni(el tud-e menni, kit tud elmenni ha õ nem ér rá, stb.), eldönteni. Nyilván ezek a nevezések is most kerültek be a rendszerbe, és mivel a nyeremény nevezésekért nem kell fizetni, egybõl élesedtek is.

Azért a malmok olyan gyorsan nem õrölnek, nem élesedtek egybõl a nyeremény nevezések legalább is a mi csapatunknál, nem.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Nem baj. Lehet hogy volt akinek kötözködésnek tûnt a kérdésed, én ráértem kifejtettem. Ez nem belsõ infó, ha hülyeséget írtam majd Robi kijavít.

ÁÁÁ, nem vagyok én kötõzködõs fajta. :) Már február óta be van sózva a seggem a THM miatt, annyira jó dolognak tartom, hogy itthon is van egy ilyen esemény! Egyszerûen sokmindent szeretnék tudni róla, ezért is volt számomra hasznos infó mind a facebúkos oldal, mind pedig a saját oldal, ahol a pályabejáráson át a településinfóig minden benne volt. Egyszerûen be vagyok zsongva, na.....:)
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Boca, a 24órás verseny gyõztesei többek között nevezéseket is kaptak a Trans-ra, tehát õk is "meg lettek hívva". Egy ilyen volumenû dolgot azért idõbe telik megfontolni(el tud-e menni, kit tud elmenni ha õ nem ér rá, stb.), eldönteni. Nyilván ezek a nevezések is most kerültek be a rendszerbe, és mivel a nyeremény nevezésekért nem kell fizetni, egybõl élesedtek is.

Köszönöm! Végre valaki, aki kérdésre nem kérdéssel válaszol. Erre gyanakodtam én is, ezért volt furcsa, a jelentkezõk számának jelentõs megnövekedése, de én is ezzel magyaráztam. Köszi mégegyszer!
" A Cube el van vetve! "

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Miért baj az, ha valamit meg szeretnék érteni, hogy hogy mûködik? Ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásom, írtam is benne, hogy mind a szervezõknek, mind nekünk is az a jó, hogy minél többen vagyunk. Egyszerûen nem értek valamit, és általában ha nem értek valamit, akkor szeretek utánajárni, és anyukám is úgy mondta, hogy kérdezzek bátran bármikor, abból baj nem lehet. :) Ennyi.

Nem baj. Lehet hogy volt akinek kötözködésnek tûnt a kérdésed, én ráértem kifejtettem. Ez nem belsõ infó, ha hülyeséget írtam majd Robi kijavít.

szerk: nincs mit!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Miért baj az, ha valamit meg szeretnék érteni, hogy hogy mûködik? Ha figyelmesen olvastad volna a hozzászólásom, írtam is benne, hogy mind a szervezõknek, mind nekünk is az a jó, hogy minél többen vagyunk. Egyszerûen nem értek valamit, és általában ha nem értek valamit, akkor szeretek utánajárni, és anyukám is úgy mondta, hogy kérdezzek bátran bármikor, abból baj nem lehet. :) Ennyi.
" A Cube el van vetve! "

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

boca! Te miért pörögsz ennyire a témán, hogy éppen hány nevezõ van?

Pont ezt akartam kérdezni én magam is, nem mindegy mennyi nevezõ van és mikor neveztek.

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
boca! Te miért pörögsz ennyire a témán, hogy éppen hány nevezõ van?
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

Én öreg hobbystaként inkább túrázom mint versenyzek, de beneveztem mert igen kíváncsi vagyok mennyit bírok :) Ennyit arról ki fog hátul döcögni :)
Etetés-itatásnál az utolsóknak is megfelelõ "választék" marad majd? :)
A sátrazás kicsit aggaszt (pláne ha full esõben töltjük a három éjszakát)...
Vajon a szervezõk által biztosított szervíz mennyire lesz jól ellátva alkatrész utánpótlással? Százan százféle bicóval leszünk... Pedig kerül amibe kerül, a folytatáshoz pótlás kell ha úgy alakul vásárolni elszaladni sem idõ sem lehetõség nem lesz esténként (vagy ezzel hülyeséget kérdeztem?)

Tisztelt Pirc!
Hidd el, sokan leszünk azok, akik a saját teljesítményünk lemérése miatt neveztünk, Személy szerint ez volt az egyik ok, a másik, hogy részt szerettem volna venni ezen az egyedüli, újdonságnak mondható megmérettetésen. No meg az is szempont, hogy ezeken a tájakon nemigen kerekeztem még. Ne foglalkozz vele hol "döcögsz", Te máris nyertes vagy, mert erõt vettél a félelmeiden azáltal, hogy beneveztél!
A szervízzel sztem nem lesz gond, én úgy sejtem, hogy a shimano fog kiállni minket szervízelni, nekik meg igen bõséges, és jó felszerelésük van, a szerelõik felkészültsége is igen magas. Az etetés itatással kapcsolatosan meg a szervezõk már tudják, hogy ennyi indulónak kb mennyi fejadag jut, de amikor én Crosskovácsin segítõként dolgoztam, az volt a tapasztalat, hogy mindíg felülszámolnak, ergó marad kajci. :)
Felszerelés: pótbelsõt mindenképp, én viszek még defekt elleni lötyit, amit beletöltök a belsõbe, nem akarok állandóan megállni defektet szerelni. Mivel nagy távot megyünk, nem árt a camelbag, amiben viszonylag kényelmesen tudsz plusz itókát vinni. Egy esetleges láncszakadás igen kellemetlen lehet, egy láncbontó szerszám is jól jöhet. JA! Mivel négy egymás utáni nap sokat megyünk, szégyen vagy nem, én viszek kidörzsölés elleni krémet is. Biztos kihagytam dolgokat, remélem azért segítettem, ha bármi kérdésed van priviben szívesen válaszolok.
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Szia Robi!
Én ezt tökéletes értem, nyilván az átfutás miatt a már jelentkezõk nevezés elfogadása folyamatosan történik, ez okés. Amit nem értek, hogy aug. 1-én a jelentkezõknél 148-an voltunk, ehhez képest aug 2.án a jelentkezõkhöz felkerült pár ember kb fél 10 felé, így 153-an vannak a jeletkezõk között. És akik bejelentkeztek aug.2-án, azoknak hihetetlen gyorsan el lett fogadva a nevezésük. Legalábbis a Sportaktiv honalpon folyamatosan figyeltem. Nálam ez annyit tesz, hogy valaki bejelentkezett aug 2-án, és annak el is lett fogadva a nevezése aznap, mert a neveik ezidáig shol nem voltak. Végülis mindegy, mert Nektek is az a jobb, ha minél többen vannak, nekem mint esélytelennek szintén mindegy ez csupán egy észrevétel volt. Mindenesetre a jelentkezést is befagyasztottam volna aug 1-vel. :) Tehát lélekben inkább az elöttem álló 4, csodálatos tájakon átmenõ Transra készülök, mint arra, hogy esetleg még hány ember lesz pluszban.
De hamár idéztél a szabályzatból, akkor az UCI-os versenyzõkre akkor nálunk nem érvényesek a szabályok? (mondjuk nincs beleírva idõpont...)
" A Cube el van vetve! "

Pirc

Pirc

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Én öreg hobbystaként inkább túrázom mint versenyzek, de beneveztem mert igen kíváncsi vagyok mennyit bírok :) Ennyit arról ki fog hátul döcögni :)
Örömmel veszek minden javaslatot arról milyen felszereléssel tanácsos készülni a szokásos maratonos tartalékokon kívül. Etetés-itatásnál az utolsóknak is megfelelõ "választék" marad majd? :)
A sátrazás kicsit aggaszt (pláne ha full esõben töltjük a három éjszakát)...
Vajon a szervezõk által biztosított szervíz mennyire lesz jól ellátva alkatrész utánpótlással? Százan százféle bicóval leszünk... Pedig kerül amibe kerül, a folytatáshoz pótlás kell ha úgy alakul vásárolni elszaladni sem idõ sem lehetõség nem lesz esténként (vagy ezzel hülyeséget kérdeztem?)

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Sziasztok!
Nekem csak annyi tünt fel, hogy ahhoz képest, hogy aug.1-én lezárták a nevezést...

Nem hosszabbított meg senki semmit. Ahogy a facebookon is olvasható, a nevezés 1-én éjfélig volt lehetséges, addig kellett az adatokat elküldeni és az átutalást elindítani. Volt, aki emailben küldte a nevezést, a pénzek megérkezése pedig még eltarthat pár napig (pláne külföldrõl utalás esetén), így készülj fel lélekben, hogy esetleg elõfordulhat még egy-két ember, aki a regisztráltak közül a napokban átkerülk az elfogadott jelentkezõk közé.

...és még vmi a versenyszabályzatból:
"1.4 Meghívás
A szervezõ fenntartja magának a lehetõséget, hogy további versenyzõket meghívjon, különösképp olyanokat, akik az aktuális UCI-ranglistán férfiak között az elsõ tízben, nõknél pedig az elsõ ötben vannak."

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Sziasztok!
Nekem csak annyi tünt fel, hogy ahhoz képest, hogy aug.1-én lezárták a nevezést ma reggel 148 jelentkezõ volt, ehhez képest mikor melóból eljöttem, már 151 jelentkezõt írt az oldal. És 2 fõnek hamar el is fogadták a nevezést....akkor miért nem mondták meg a szervezõk, hogy mégis meghosszabították a nevezést? no mindegy. ez csak egy kis észrevétel....
" A Cube el van vetve! "

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Az étkeztetésrõl lehetne pontosabbat tudni azon kívül hogy magas színvonalú lesz.

Túróscsusza tejföllel (és ha fizeted: szalonnával) :D

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
A THM 4 napjára fuvart keresek szakaszrajttól szakaszcélig a feleségem és minimális csomag számára.

vagy

Felajánlok egy ótót (na jó, suzuki wagonR-t) és a csomagtér egy részét, bringatartót a THM idejére vezetésért. Elsõ napi rajtig és Tokajtól vissza szállítalak Budapestrõl/re vagy Pest környékérõl/re.

Jelentkezés: kaszanyiczki Pont laszlo kukac gmail Pont com