Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trans Hungária Túra/Maraton | 2013. augusztus 16-20.

- - - - -

• Please log in to reply
717 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Sziasztok újra!

Részemrõl a nagy kihívás a versennyel kapcsolatban az lesz, hogy mindezt 29es singlespeed géppel akarom abszolválni. :- )
A 29es feeling adott már 3 éve és úgy érzem errõl már nem is fogok lemondani, annyira meggyõzött!!
Az egysebi pedig idei challengenek indult de annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem a THMre is ezzel megyek. Most épp ott tartok, hogy a gép súlyát próbálom a lehetõ legkisebbre levinni.
Az áttétel már megvan, könnyû USTs setup-al lesznek a kerekek, NoTubes cápatakonnyal. :- )
A villa 80mm-et mozog majd és a kényelem miatt karbon nyeregcsõ lesz titán pálcás nyereggel.

Ti hogyan készültök a 4 napos nyeregben ülésre? :- )

Üdv: Grig

Singlespeeddel kevesebbet fogsz ám ülni mint az átlag! :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

A villa 80mm-et mozog majd és a kényelem miatt karbon nyeregcsõ lesz titán pálcás nyereggel.

Remélem a nyerget nem most vetted.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ha ezt lenyomod ss-el akkor minden tiszteletem a tiéd (persze csendes örültnek tartalak).
Én a két legkényelmesebb nyergem viszem és ha már nagyon rossz a helyzet akkor cserélek a barátnõm adta az ötletet. + vazelin és hámosító kenõcsök.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

grigorow

grigorow

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Sziasztok újra!

Részemrõl a nagy kihívás a versennyel kapcsolatban az lesz, hogy mindezt 29es singlespeed géppel akarom abszolválni. :- )
A 29es feeling adott már 3 éve és úgy érzem errõl már nem is fogok lemondani, annyira meggyõzött!!
Az egysebi pedig idei challengenek indult de annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem a THMre is ezzel megyek. Most épp ott tartok, hogy a gép súlyát próbálom a lehetõ legkisebbre levinni.
Az áttétel már megvan, könnyû USTs setup-al lesznek a kerekek, NoTubes cápatakonnyal. :- )

Ti hogyan készültök a 4 napos nyeregben ülésre? :- )

Üdv: Grig

grigorow

grigorow

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Azért a helyedben még egy multiszerszámot betennék minimum mert csirkelábban nehéz szerelni:)

Hehe! Jogos! Ha nem is írtam be, azért a nyereg tasiban ott lesz! :- )

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Azért a helyedben még egy multiszerszámot betennék minimum mert csirkelábban nehéz szerelni:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

grigorow

grigorow

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Sziasztok!

Beírok egy listát amin a szerintem fontos cuccok vannak amik kelhetnek, komfort érzetet növelnek:

Általános

ébresztõ óra
személyi, doksik
"foto cuccok, fejkamera,
microSD"
vitaminok, gyógyszerek
hálózsák!!!
toll
jegyzetfüzet naplóhoz
1 nagy táska, 1 hátizsák,
naptej
kullancsriasztó
dezodor
Bepanthen, Dermalon
orrtapasz
Pipere
Betadine
öngyújtó

Bicaj
kulacs 4x
lánc
fékpofa
kulacs 4x
középcsapágy
tárcsák
szerelõ kesztyû
külsõgumik
belsõk
fogak
csirkeláb
kerékszett
olaj
wd40
TF2
bowdenek
teló spray

Technika
walky-talky
Lámpa;lámpa töltõk;elemek;
hajszárító
szárító
Hûtõtáska
mobil és töltõ
GPS és a töltõ

Utcai ruha
pólók
szandál
zokni
gatyák
melegítõ
polár
pokróc
fûrdõ naci
meleg kesztyû

Bicajos ruha
Bike-Shirt rövid Csapat 3x
Bike-Shirt ujjatlan 2x
aláöltözet
Buff jellegû sál
Fleece-Pullover
széldzseki
sisak 2x
bicajos kesztyû
pali lábak
esõ ruha
kamásli 1x
pali ujjak 3x
spd cipõ 2x
bicajos zokni 6-7x
Csapat naci 2x
NW naci és atv-s
szemcsi

Kaja
izotóniás por
zselék
Magnesium
pogi
muffin
Penco!!!
giant bar

Használjátok egészséggel! :- ))

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok!

Miskolci és Tokaji szállásban kérnék tanácsot, kollégiumi szoba is megfelel, vagy a földön is elalszok hálózsákban , mert nem szivesen sátraznék.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Köszönöm a tanácsokat!
Bringák sérülése ellen lesz vmi ellenszer(kartonpapír,stb)?
Ha valaki Eger,Mezõkövesd,M3 közelében haladna el autóval és van hely 1 ember és bringája számára útban Nagymaros felé,jelezze!Természetesen üzemanyagköltségbe beszállok!Esetleg Tokajból visszafelé?

Kartondobozokban lesznek szállítva a bringák. Mint az új bringáknál
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Louis

Louis

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Köszönöm a tanácsokat!
Bringák sérülése ellen lesz vmi ellenszer(kartonpapír,stb)?
Ha valaki Eger,Mezõkövesd,M3 közelében haladna el autóval és van hely 1 ember és bringája számára útban Nagymaros felé,jelezze!Természetesen üzemanyagköltségbe beszállok!Esetleg Tokajból visszafelé?
Magellan-os

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts

Talán péntek este vagy szombat reggel. A program szerint szombat reggel.

(Majdnem) azonnali válaszok itt: https://www.facebook.com/transhungaria
Ezt sûrûbben nézzük.

A fenti kérdésre a válasz kis görgetés után itt is megtudható "A verseny útvonala" rész alatt: Sportaktv

Az itteni válasz pedig, ha vki csak ezt a fórumot hajlandó olvasni: bringák péntek este/éjjel, versenyzõk szombat reggel 7:30-kor indulnak Diósgyõrbõl.

Fetzer Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

kasza

kasza

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Pontosan mikor lesz a transzfer Szerencsre? Csütörtök este vagy péntek reggel?

Talán péntek este vagy szombat reggel. A program szerint szombat reggel.

Pirc

Pirc

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Ez engem is érdekelne! Miskolcon vélhetõen a családnál alszom...

oliboi

oliboi

vendég

• fórumtag
  • 171 posts

Lenne egy kérdésem:ki milyen krémet,egyebet használ az érzékenyebb területek ápolására,kidörzsölõdésre?Én még soha nem használtam ilyen dolgokat!
Elõre is köszönöm!

Bepanthen mint a kisbabáknak! :D
Nekem tuti!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Kérek szépen neveket, vagy csapatnevet, a gaboca1 nicknév nem szerepel a nyilvántartásunkban, így nem tudlak beazonosítani! :-)

Robi

A síelõk.hu, az már smafu! :-)

Salgótarjáni HKE, 24órás elit IV. kategória elsõ helyezett csapat: Rákos Tamás, Illés István, Szita Tamás, Galcsik Róbert, (õ névátírásos Huszár Norbert helyett) Takács Gábor, Verebélyi Zsolt helyett Melihercsik János, de az övé már elfogadott.

Köszi! Gábor

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Lenne egy kérdésem:ki milyen krémet,egyebet használ az érzékenyebb területek ápolására,kidörzsölõdésre?Én még soha nem használtam ilyen dolgokat!
Elõre is köszönöm!

Megelõzés, vagy kezelés céljából célszerû alkalmazni:
- Neogranormon
- Bepenthen (ne bepanthen plusz legyen, mert az fertõtlenítõs és az csípni fog nagyon)
- Alsol vagy egyéb Alumínium-acetát tartalmú készítmény legyen (Naturland Ungumentum aluminii acetici tartarici) ez utobbi ugyan az mint az Alsol, annyi a különbség, hogy nem kell a névért fizetni.
- Xenofit Secound skin

Ha már nagyon feldörzsölte, akkor Contractubex vagy Zeraderm, ezek sebgyógyulás gyorsítók! Persze elõtte fertõtleníteni kell a felhámsérülést!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Szekszárd Maraton

Szekszárd Maraton

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Kérek szépen neveket, vagy csapatnevet, a gaboca1 nicknév nem szerepel a nyilvántartásunkban, így nem tudlak beazonosítani! :-)

Robi
Szekszárd Maraton: 2008. augusztus 10. - Fedezz fel új utakat!
Egyszer talán megint lesz...
www.szekszard.hu

Pirc

Pirc

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Köszönöm a segítõ javaslatokat a tartalékok összeállításához. Belsõt és alap szerszámokat természetesen én is terveztem. De nem tudom mennyi esély van pl. egy külsõ szakadásra illetve, hogy a segítõ szervízes csapatnál beszerezhetõ lesz-e ilyesmi (ráadásul 29-es járgánnyal tervezek indulni) Talán jobb ezzel magamnak készülnöm? Én háti nélkül, de két kulaccsal tervezem a menetet...
Bíztató az is, hogy nem csak én vagyok hobbi-mazopista szerepben aki ki akarja próbálni magát egy ilyen távon... ha megy akkor jövõre már lehet cél a jobb teljesítési idõ...

Pircnek!
Én is feltöltöm a belsõket defekt elleni lötyivel,de viszek pótbelsõt is,he netán felütéses defektet kapnék.Ezek mellé viszek 1-2 küllõt,kenõanyagot váltók,teló becsúszók kenésére.Szerintem biztos lesznek olyanok,akik nem visznek még kis hátizsákot sem,bár ezt mindenki döntse el maga.Én kipróbáltam már hosszú távot hátyi nélkül és jól boldogultam.Fél liter folyadékot kis sportüvegbe és be a mez zsebébe.Elõször ezt kezdtem kiinni,utána fogyott a kulacsból.Így a lefelékben sem hagytam el.Bár sok cumót sem érdemes cipelni a mez zsebeiben...(nem biztos,h'nem esik ki)

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Sziasztok!

A nevezés már lezárult, szinte minden megrendelésünket leadtuk, ami az indulók számával kapcsolatos, ezért a további jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni.

Kérem megértéseteket!

Üdv,

Fetzer Robi

Szia Robi! A javaslatod szerint jártunk el és küldtünk kis mailt a megadott címre, hogy ez és ez az ember nyerte a nevezést kérjük élesítsék, személy szerint nálam már nyolc nap eltelt azóta... Négy napja már 103 elfogadotton áll a számláló és nem emelkedik, oda lehetne e hatni ahová kell! ;)

Köszi elõre is!

Gábor