Volt a kezemben már ilyen, olyan mintha homok lenne benne. Robot kéne megkérdezni errõl, õ mesélt róla tour de velencén.Vegyél téli cipõt és valami jó túra zoknit ! Az segít !
Ennek horror az ára, szóval nem hiszem, hogy sokan használnák de azért megkérdezem. Ilyet: Elite - Lánchálózat használ valaki vagy ismer valakit, akinek van ilyen ? Szóval, milyen lehet ?
Jelentkezz be Regisztrálj

Kulacs, kulacstartó
Írta 2011. november 23. - 17:15

A sebesség mindent megold.
Írta 2011. november 23. - 16:18

Ennek horror az ára, szóval nem hiszem, hogy sokan használnák de azért megkérdezem. Ilyet: Elite - Lánchálózat használ valaki vagy ismer valakit, akinek van ilyen ? Szóval, milyen lehet ?
Írta 2011. november 22. - 21:24

Marton, az általad belinkelt termoszhoz hasonló van is itthon, bár kicsit kisebb az átmérõje a kulacsnál, de ez meold6ó.Ssajna csak fél literes, bár asszem az Arctica is csak 600ml-es.Ebbõl is csak úgy lehet inni, ha letekered a tetejét, de utána már csak egy gombot kell lenyomni és nyit a szelep.Végül is ha a tetejét nem viszi magával az ember, akkor még jó is lehet.Bepróbálom ezt is majd.Utálom a telet, a lábujjam is lefagy.
Írta 2011. november 22. - 18:22

Akkor az van, hogy kb annyit állok, mint tekerek és értelmetlenül megyek ki edzeni. Semmivel nem lennénk elõrébb, csak lenne egy kulacsom, amihez nem nyúlok hozzá. Így sem kívánom a folyadékot hidegben, de ha még meg kell hozzá állnom, akkor kizárt, hogy igyak.És akkor mi van, ha megállsz inni ? Nem azon fogod bukni a Magyar Bajnoki címed. Ez olyan kicsit magyaros kérdés volt. (csak találok benne hibát, ha addig élek is !)
Extrém körülmények közt kicsit rugalmasabban kell kezelni a dolgokat - véleményem szerint. Vagy szarakodni az alufólia tekercselésével.
Írta 2011. november 22. - 17:47

Extrém körülmények közt kicsit rugalmasabban kell kezelni a dolgokat - véleményem szerint. Vagy szarakodni az alufólia tekercselésével.
Írta 2011. november 22. - 17:33

Ebbõl gondolom nem iszol menet közben.Én hegymászó boltban vettem rozsdamentes acél termoszt és belemegy a Cateye kulacstartóba. Ezzel nem kell sufni-tuningolni és bármilyen hidegben órákig tartja a hõt. Ilyesmi, csak sokkal olcsóbb volt, mert nem márkás: Tatonka Hot&Cold 0.75 l acéltermosz | MOUNTEX | Utazás, Kaland, Outdoor Mondjuk az igaz, hogy tolómérõvel mentem venni, mert a 75mm-nél vastagabbakat már nem szeretik a kulacstartók.

Írta 2011. november 22. - 17:31

Havernak Zefal Arctica van - hát, szerintem az csak a semminél jobb. Sokkal jobban megéri az elõbb ajánlott fém termoszt keresni. Láttam tesco, auchan,...stb helyeken is árulnak ilyet. Árban is hasonlóan jössz ki de akkor legalább tényleg forró marad az a tea.
Írta 2011. november 22. - 17:14

Lehet kipróbálom mind2-t, oszt meglássuk.Elég sokat iszom, nem mindig elég a 7dl tea, pedig cukrot is keveset nyomok bele.Nem próbáltam még. Januártól vannak hosszabb edzéseim amikor jól jönne, hogyha nem hûlne le benne a folyadék. Azt terveztem, hogy csinálok egy 2literes pet palackból egy szélvédõt, de szerintem most már inkább bloke módszerét fogom használni.
Írta 2011. november 22. - 17:09

Vazze tényleg szét lehet szedni, megvizslattuk a koleganõmmel jobban.Köszi, aztem a belsejét kell kiszedni.Esetleg meg is lehet sufnizni alufóliával kicsit, nem próbált?
Nem próbáltam még. Januártól vannak hosszabb edzéseim amikor jól jönne, hogyha nem hûlne le benne a folyadék. Azt terveztem, hogy csinálok egy 2literes pet palackból egy szélvédõt, de szerintem most már inkább bloke módszerét fogom használni.
Írta 2011. november 22. - 17:04

Vazze tényleg szét lehet szedni, megvizslattuk a koleganõmmel jobban.Köszi, aztem a belsejét kell kiszedni.Esetleg meg is lehet sufnizni alufóliával kicsit, nem próbált?Arctica.
Írta 2011. november 22. - 15:50

Melyik van neked?Nekem az Arctica, az elõzõnek nem tom mi volt a neve, az fél literes fém betéttel volt és a két réteg között szivacs volt.Sokszor befolyt a két réteg közé a tea és ott lötykölõdött.
Arctica.
Írta 2011. november 22. - 12:31

Melyik van neked?Nekem az Arctica, az elõzõnek nem tom mi volt a neve, az fél literes fém betéttel volt és a két réteg között szivacs volt.Sokszor befolyt a két réteg közé a tea és ott lötykölõdött.Én már sokszor szedtem szét és raktam össze a zefal kulacsomat, de mindig ugyanúgy össze tudtam rakni.
Írta 2011. november 22. - 11:47

Nem csak az a gondom, h nem tartja a hõt, hanem inkább az, h a két réteg közé bekerül a pára és penészedni kezd.Ha szétszedem, akkor utána már esélytelen újra ugyanúgy összerakni.Lehet marad a sufnizott ivótatyó.
Én már sokszor szedtem szét és raktam össze a zefal kulacsomat, de mindig ugyanúgy össze tudtam rakni.
Írta 2011. november 22. - 11:43

Írta 2011. november 22. - 11:36

Írta 2011. november 22. - 11:00

en polifoamba akartam hajtogatni az ivotaskat, de sehol nem kaptam olyan vekonyat.
camelbaknak van szigetelt zsákja amúgy
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. november 22. - 10:27

Tudtok ajánlani valami jó termoszos kulacsot?Volt két Zefalom, de nem jöttek be.
Ha építesz szélvédõt a kulacs köré akkor sokkal tovább tarják a hõt.
Rob biztos az új speciális technológiával rendelkezõ elite kulacsot ajánlaná.
Bloke nemrég írt arról, hogy berakja az utolsó elõtti réteg alá egy mezzsebbe a tartályt és úgy tartja a hõt.
Írta 2011. november 22. - 07:50

Írta 2011. november 22. - 07:40

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2011. november 22. - 00:27