Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a hookworm kellõen ballonos. nem fog csirkén kinézni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
hookwormot ki ismeri? megéri a pénzét? s.ditchwitchbe hogy áll? nemszeretném ha trekkinges formulát öltene bikém....
oOshredOo

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
larsenben szvsz nincs 2ply

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 posts
nem tudjátok, hogy ami ebike-on van 2.35-ös larssen tt az 2 ply-os? :S
vagy azt, hogy hol lehet nromális áron szerezni 2.35-ös highrollereket? persze 2 ply

CorsairXMS: nekem is ignitor (dyno-mite) van hátul a rock machine quake-emben, és annál nagyobb alig férne be... ezért aggódom, hogy 2.35-ös highroller nem fér be hátra... larssen gondolom belemenne, de akkor legalább duplaszövésû legyen

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
big betty-t mindekinek.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
vagy keress spészt,bár az sem 2,35 széles!!
szóval ovatosan
nekem is van egy 2,70es mobster mert eléztem és nem fért be :)

vagy az öregek tudják talán pana fire pro 2,35 kis suly nagyon jó volt

most talán még az al mighty lhet jó...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lopes bling bling duál? sztem könnyû, jól tapad... nekem bevált anno, amikor még szerettem a sárgacsíkos gumikat.
most a fehér a FRÍ.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
csak milyen méretben van?
Mert nekem az a baj hogy hátra max 2.35 ös ignitor fért el 2.35 mofo már nem.
Meg moforól azt hittem már nem lesz mert a maxxis honlapon nincs fent.
A minion meg kicsit nehéz nekem...bár kevlárral biztos könnyebb.
Kb 800-900g lenne még ok.
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha nem vagy pro, vagy alanyi jogon miller, akkor nem muszály michelint venni.
idénre állítólag már lesz/van kevlárbetétes maxxis is. (mofo meg minion) a minion egy nagyon jó gumi, elõre super tacky, hátra meg 60 a-s, dupla oldalfallal. és a két gumi megvan egy michelin árából.

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
14k per darab? az borsos lesz :(
"a swallow don't make a summer but tomorrow has to start somewhere" és faithless-nél reklamáljatok a nyelvtani helyesség miatt :)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs

Vagy valakinek Michelin dh 24 A/T ?
Én ezt szemeltem most ki magamnak....tudtok róla valamit?

hát ha jól emlékszem akor ez 14e vagy hány fórint...

de kurvajó külsõ az biztos,ha nem a legjobb

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sziasztok

Panaracer FIRE FR 2,4 es gumiról van valami tapasztalotok?Nemtudom mikori, szerintem tavalyi.Sima fekete, fehér irással.

köszics

jó, könnyû gumi, viszonylag kevés oldalfalvédelemmel. szerintem itthon elég drága lehet. ha van drótos belõle, akkor talán nem olyan drága. de akkor nem is könnyû :)

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Vagy valakinek Michelin dh 24 A/T ?
Én ezt szemeltem most ki magamnak....tudtok róla valamit?

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 posts
hali!
maxxis hookwormrõl mi a mendemonda? szertnék vmi hasonló burkolatot, uccára, meg ha véletlen elcibálnak egy 50es kilcsire, akkor ne a rücskökön járjak, de trekkinget nagyon nem szeretnék erre, mer az meg streetre halál(i).
ha felteszem sun dicsvicsre nem áll hülyén? ballonos kellõképp? haa?
thnx
oOshredOo

Szsly

Szsly

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Sziasztok

Panaracer FIRE FR 2,4 es gumiról van valami tapasztalotok?Nemtudom mikori, szerintem tavalyi.Sima fekete, fehér irással.

köszics

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
ja amugy nekem is ez jutott elsõre eszembe hoyg tuti nem 2.35.
Nekem elõször 2.35 MoFo volt hátul ami nagyon tetszett csak tul széles volt a vázamba és néha surolta, lecseréltem szintén 2.35 ös Ignitorra ami sokkal kisebb kiérti ezt?
Viszont a Mofo hoz képest ugy csuszkál a hátulja hogy elõször kajak ki akartam dobni.
semmi tartása nincs.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
hehe
érdekes meglátás

a space(a kék falú)meg tuti nm 2,35 széles...

nem rosz gumi de vizes sáros dolgokon nagyn megszúszik....

sulyra is eléggé jó,nem sierütmég fölütni pedig most kisebb belsõ van benne talán sváble közepes...

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Tényleg nem ugyanaz... csak elsõre volt nekem.Viszont az oldalsó kiálló éleskés bütykök a hátsó mofora emlékeztettek a háromszögféle minták a közepén meg az elsõ mofo ra.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
szerintem azok nem is hasonlítanak. vagy csak annyira, minde minden más gumi egymásra. ti. hogy vannak bütykök rajtuk. [megjegyzem Volt moFo-m, és a spacet is tudom hogy néz ki.]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

CorsairXMS

CorsairXMS

vendég

• fórumtag
  • 100 posts
Nekem a schwalbe space gyanusan hasonlit a MoFo Dh ra...
Vagy csak a szemem káprázik?