Hasznaltal is ilyet sarban? Csak azert kerdezem mert sarban kurvara nem ugy mukodik mint ahogy azt gondolnad
Laza talajra tovabbra is nagyon jo.
swamp = mocsár. k*rva annyát annak, aki igy nevezi el, aztán szép különálló (elméletileg jól öntisztuló) bütyköket rak rá.A Swampthing nem sargumi. Laza talajra valo, de nem kifejezetten nagy sarba. A Maxxis sargumija a Wetscream. Rendes sarban a Swampthing nem er sokat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
En sokaig hasznaltam Space -t, nekem bevalt.
Ennyiert szerintem nagyon jo aron van.
a swamp thing kifejezetten sárgumi.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.