Üdv népek!
Asszem nem én leszek az egyetlen aki mostanában ezt kérdi (de megkérdem mert a topic végén nem találtam erre infót), hogy milyen nem drága sárgumit ajánlotok?!
1, Örülnék ha beleférne 5K-ba a 2 gumi
2, Sima belsõm van, így 1,6-1,9 körüli lehet (ha jól tudom), minél vékonyabbat szeretnék amit a belsõmmel még meg tudok oldani.
Tolni sem sudtam az agyagban Duna Maratonon, és csak olyan sárgumikat láttam amik 10K fölött lenne a 2 db
Amire kell: Ahogy olvasom Bükk maratonon is (meg akkor gondolom Mátrán is várható) hogy lesznek sáros-agyagos részek, és nem szeretnék megint vért izzadni ahogy szántom a sarat az elöl-hátul blokkoló kerekû bicómmal

, így inkább vmi (olcsóbb)sárgumit néznék, amihez nem kell még belsõt is cserélnem, és ne tanyázzak vele az elsõ vizes kövön sem - mert állítólag Bükkön ebbõl lesz sok (azaz nem kompromisszumok nélküli sárgumi kell, hanem cc-mud, a sárhoz közelebb, remélem nagyjából sikerül jól leírnom mit szeretnék, de akik járnak idén maratonozni, sztem érteni fogják ha bénán is mondom el

)
Oké hogy jó a Schwalbe meg a Conti ezen gumija, csak ugye annyit nem használnám hogy ennyit költsek rá.