Ilyen 1,2-1,5K körül...
Meg ha súlyt akarok csökkenteni, akkor a rajtam lévõ 10-15kg plusszal kezdek
rihi: És milyen volt? Elméletileg jó aszfalton, tûrhetõ terepen, és nem nagy sárral is megbírkózik. De a gyakorlat soxor mást mutat mint amit a mintából gondolnánk...
Amikor még megvolt ez a gumi a régi bicómon, akkor még nem tekertem ennyire intenzíven, na meg túl fiatal voltam... Az elsõ belépõs alkatrészem az egy IRC Mynotaur elsõ-hátsú gumi volt...Állati élmény volt, azóta kerózok intenzíven!
Most, bevállalnám ezt a gumit, de csak edzeni, a versenypályákra nem merészkednék ki vele

Meg nekem a mintája sem tetszik... A Swalbe Black Jak mintájától is hánytam... Sosem vettem meg, csak kipróbáltam, mert rengeteg haverom használta/használja.. és akkor sem jött be...
És igazad van, elõbb magadon könnyíts, aztán a bicón!
De ezek a gumik nem a gumianyagtól nehezek! Nem lesznek akkora tüsketörõk... De a defektvédelem ellen létezik egy olyan hogy defektszalag, amit rányomsz a belsõre, aztán bele a külsõbe.... Ez a cucc NEM 1X használatos valami..! De házilag is megoldhatod ha nem akarsz érte kidobni annyi pénzt! Egy rossz belsõt, amit már ragasztani sem lehet, kettévágsz, amit ráraksz a belsõre, és utána bele a külsõbe az egész......
Ez a Rubena gumi mennyibe kerül? Lehet hogy ennyiért vehetsz vmi jobbat is...