Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nekem most ilyen lesz. UST. szemeztem meg a 2.1es Mythos XC-vel is, mert bevalt klasszikus. de ilyet ugy tunik hamarabb szerzek. Idegesito, hogy log a gep a falon, es nem tudok menni vele, mert nincs rajta gumi.

a misi AM 2.2 az nekem nagyon nem jon be kategorias.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
>ez <meg még árban sem rossz de megint a fõ kérdés h vajon hogy bírja a kényszerû aszfaltos kilómétereket?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?

Kuyo XC... A Kuyo DH a brutál oldalfalvédelem nélkül, kicsit tartósabb keverékbõl, ~2.4 körül van a tényleges mérete, olcsó, és a súly is stimmt.Ja, és JÓ.

Serac-ot Dóri használ, és egész kellemes, csak mintha mágnesként gyûjtené magába a tüskéket... :P

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

tudna nekem vki ajánlani olyan gumit ami 2,2-2,25 jól tapad kanyarban és aszfalton sem kopik annyira, és kb all mountain enduro felhasználásra kellene és nem nehezebb 750 g-nál. nos?

Ritchey Z-Max 2.35. Jól tapad, elnyûhetetlen, am/enduro a célterülete, és 748g. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

790 az kavics :D
edit: http://www.irctire.c...s/serac_xc.html - nekem ez van. 580g és csak 2.1"

az igen de erõsen rémlik hogy a múltkor még 3 féle volt fent belõle a maxxis site-on és volt belõle 650 körüli.....közbe javították úgy látszik :)

ust 2,3 asból amúgy nem nehéz annyira
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
790 az kavics :D
edit: http://www.irctire.c...s/serac_xc.html - nekem ez van. 580g és csak 2.1"

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Súlyadatokat nem tudok, de egyenlõre a legjobb gumi, amit valaha próbáltam. Mondjuk én 2.1 est használok.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

2.35" ignitor? súly?

650 ha jól emléxem ...

edit : rosszul emléxem 790 de az ust 785.....csak arra emlékeztem hogy könnyebb mint az ust nobby nic....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.35" ignitor? súly?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....

A nobby nem tudom, hogy milyen, de viszont én Ignitort használok. Egyeztessünk!:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S

pedig van ....csak a 2,4-est nem hozza a velotrade.../de lehet még azt is, csak a lánckatalógban nincs benne...mindenestre én szerzek belõle 2,4-est is.../..szal elvileg bármelyik lánchálózatos bolt tud hozni....

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
még egy kérdés : hol lehet ilyet kapni ? pl ebikén néztem ott csak ust-s van 2,25ös . Paul lange oldalán meg nem is volt még noby nic:S

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..:( )

nem olyan nagyon.......vegyes használatban olyan 4-5000 km-re saccolom, az élettartamát /de lehet több/ .....a mereven elõl van abban olyan 1000 kilcsi van, nem látszik rajta számottevõ kopás....

Rob : szerintem nincs....setleg maxxis ignitor ? - bár nem próbáltam csak izgassa a fantáziámat....

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás
és a noby nic-et mennyire eszi az aszfalt? ( általában h ha lejtõzni akarok ki is kell tekernem a magasba..:( )

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
2.25" nobby nic tulajdonságokkal van valami 5000 huf alatt is? :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Svábli Nobby Nic....../2,25 570 g/
IRC Trail Bear...2,25 700 valamennyi
Nokian NBX 2,3..../bár az brutál kopik/

specko enduronak brutál nagy a gördülési ellenállása, szal az sztem inkább csak ha többet mész lefelé, vagy tuskónyi combizmokat akarsz :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Specialized Enduro.....:)....azt mondják hogy jó

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 hozzászólás

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
sziasztok!
érdekelne,hogy milyen tapasztalataitok vannak Holly Rollerrõl vagy Table Topról?
úgy tûnik ez a két fajta jobb dirt gumi van,vagy Kenda is jó?a maxxis és Svalbi között elég nagy a súlykülönbség,svalbi csak jobban csinálta,vagy nem annyira strapabíró,mint maxxis holly?szerintetek melyik lenen a jobb választás,árban kb egyformák ahogy néztem,elõre is köszi.jah még annyi,hogy betonon,döngölt földön használnám.sziasztok!

pappi

pappi

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás
Nekem egy ilyen Maxxis Wet Scream a vágyam: http://ebike.hu/term...22-tol-mtb/2894
United Merida Freerider<------------>Live Free for Freeride
Mit jelent az, hogy trekking?