Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Van.Faszák.Viszont sztem Seracot ne vegyél, egyszerûen kevés benne az anyag, túl sok tüskét beenged, és nagyon könnyû felütni.

nálam serracxc van fenn, kevláros.
kell bele a vastag conti belsõ, mert az ultralight-ot ami gyárilag benne volt, öcsém egy padkánál odaverte :)
azért jó gumi, csak vigyázni kell vele.
mondjuk 580g/2.1" mellett lehetne anyag ott is, ahol tényleg szükséges.....

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Csasztok:) lenne egy nagy nagy kérdésem.Én fõleg dirt ben nyomulok de kezdõ szinten és most szeretnék valamilyen könnyû dirt/street gumit venni.2 õ között vacinálok az 1ik:maxxis holy roller a másik kenda k rad.tapaszalatokat pls irjatok

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bejött, azt kaptam, amit vártam.Nem csak a fogdosás során tûnt radírszerûnek, hanem a pályán is, elõl a V minta lövi be neked a helyes irányt, hátul a keresztcsíkok pedig a gyorsításban/fékezésben segítenek, a bütykök pedig marják a talajt.Kicsit nehezebb, mint a hétköznapokra szánt IRC Kujo XC 2.25, de nagyobb nála (végre egy 2.3-as, amirõl ez elmondható) és minden tekintetben DH-sabb, de szintén uolyan olcsó.Két defekt azért volt, 1 felütés és 1 tüske, de ez lehet, betudható a Conti CC belsõknek.

Köszke, akkor jó lesz. Endroo is jókat mondott róla.:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?

Van.Faszák.Viszont sztem Seracot ne vegyél, egyszerûen kevés benne az anyag, túl sok tüskét beenged, és nagyon könnyû felütni.

Aztán kérek gyakorlati tapasztalatot!:) Én is vettem, de kb. még egy hónapig nem tekerhetek, és kíváncsi vagyok, másnak hogy válik be.

Bejött, azt kaptam, amit vártam.Nem csak a fogdosás során tûnt radírszerûnek, hanem a pályán is, elõl a V minta lövi be neked a helyes irányt, hátul a keresztcsíkok pedig a gyorsításban/fékezésben segítenek, a bütykök pedig marják a talajt.Kicsit nehezebb, mint a hétköznapokra szánt IRC Kujo XC 2.25, de nagyobb nála (végre egy 2.3-as, amirõl ez elmondható) és minden tekintetben DH-sabb, de szintén uolyan olcsó.Két defekt azért volt, 1 felütés és 1 tüske, de ez lehet, betudható a Conti CC belsõknek.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

Nekem van szürke közepû és undorító sárga is, szerintem totál ugyanaz a kettõ, csak más a festék benne.

szerintem is valami ilyesmirõl van szó, más színû a festék, ennyi. nem tetszik, hazaviszed, átfested:D:D de a szürke tényleg szebb.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Nézegettem közben az IRC Mythos XC-t (meg a II-t) [nem tud valaki árat mondani rá?], meg a Michelineket. Valamiért ettõl a "túl olcsó" külsõtõl idegenkedek. Van ezekrõl valami vélemény?

Nagy sárban nem használtam, de sztem qvajó gumma, ennyi pénzért meg fõleg. Hátul, a keresztbordák segítik a trakciót, és kanyarban is jól tart. Igaz, em sokat használtam (kb. 1000 km), de nagyrészt versenyeken.
A Schwalbe Jimmyhez hasonló. Többféle talajon is használható.Nem kopik túl gyorsan, nálam kb. 2000 km alatt fog elkopni.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

vki használt conti prot sárga csíkkal középen?
Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.

Nekem van szürke közepû és undorító sárga is, szerintem totál ugyanaz a kettõ, csak más a festék benne.

Rob, ami 1650ért van, az a bringabutikos, szerintem a legalapabb kevláros, de kevláros, én is nézegettem, de nekem az sok hátul a vázamba, ezért maradtam a 2,1esnél. Nem egy aszfalt gumi, eddig laza, homokos utakon bevált, a relatíve szellõs mintázat miatt a sarat sem gyûjti be.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

http://www.neuzer.hu...arlista-irc.xls

Ezt én is néztem, de mivel nem találtam rajta XC II feliratot, ezért azt gondoltam, az nincs rajta :) De kielemeztem. Ezek szerint az a második adag XC...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

Nekem szürke közepû volt anno,teljesen rendben, bár kicsit murván fura volt néha. most gondolkodom ára/súlya miatt a contin. De csak sárga van??s kiváncsi vok, milyen. jobban bírja az aszfaltot, vagy pont fordítva.

Nekem sárga van. Az occsó vót. Nem kopik vészesen aszfalton sem. Nekem murván is jól muzsikál. Sztem jó kis gumi.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Conti Speed King 2,3", szélesség 53 fölött van, ár 1650Ft, hajtogatható, mérve nem volt, de lehet h. pont 580g az átlagos tömege. A 2,1-es átlagban 540g.

basszus :)
köszi szépen. :prosze:
bár nem hiszem, hogy 1650-ért kevlárosat lehet kapni. az valószzinüleg a 3ply-84tpi lesz, de nekem ebbõl már ha lud legyen kövér alapon a 3ply-180tpi + duraskin verzió kellene, a contik sose az erõs oldalfalukról voltak hiresek...

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

http://www.neuzer.hu...arlista-irc.xls

Gaben

Gaben

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
mit tudtok a Michelin hots-ról?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

conti explorer, ha olcsó, és jó kell. a kevláros oldalfalú természetesen. bringabutikban 2000 ft alatt van az ára/db (ha jól emléxem, 1650?). probikeban picit drágább, de ott is bõven kijön egy pár ~5000 ft-ból.

aszfalton kopik, mint minden rendes terepgumi, de nekem nagyon bejött, a mintája a racing ralphnál is jól bevált gyémánt (vagy ötszögházikó, ha így jobban érted:D:D), forgásirányos, az oldalfala picit puha, de jól fel kell fújni (én olyan 3,3-3,6 barra szoktam, terepfüggõ), és akkor nincs vele semmi gond. már a 2. garnitúrát koptatom, ebben eddig 1400 km van (az elsõ majdnem 3500-at kibírt), ebbõl olyan 1200 terep, és most olyan 60-65 %os. best buy szerintem.

edit: igen, 1650 a bringabutikban:
http://apro.bikemag....t=32559&cat=500

Köszi!
White Horse

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.276 hozzászólás
ja én meg 58 nak olvastam az 53-mat.......olyan virsli az télleg van könnyûbe :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
off

az reklam, ha beirod, hogy

"gyertek be az uj boltunkba rengeteg akcio, szeles valasztek, stb"

az nem, ha valaki megkerdi, hol lehet vmit oclson kapni, es te valaszolsz neki.

az ilyennel sosem volt gond

on
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez is a bringabutikban? Most pont nincs fent a mindenféle gumis hirdetése, csak az exploreres:(

Jaja, de nem akarok több ingyenreklámot csinálni, mert még ki leszek moderálva.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
contit mondenkinek. ilyen olcson ilyen konnyu gumi? ez azert durva... Ha van Pro a neveben, akkor garantaltan kevlaros, es konnyu. eddig nem tudom milyen az explorerem, mert ido hianyaban [vagyis szabad idom volt, de szakadt az eso] nem tudtam vele igazi terepre menni. de remelem jovo heten el tudok menni valamerre tekeregni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Ez is a bringabutikban? Most pont nincs fent a mindenféle gumis hirdetése, csak az exploreres:(