Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
már késõ :) , Tioga lett, Factory DH 2.3 FnR , mert fele annyiba kerültek mint a Maxxisok, ötvözik a kockabütyök és a nyíl-keresztcsík mintatipust :D no meg puhának is tûnnek

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
maxxis minion 2.35 super tacky
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Lejtõsök, vki tudna esetleg mondani DH gummát, 2.3 és 2.5 között, ami jól tapad (nem baj, ha kopós) és a mintája is aggresszív, korrekt, és 5e környékén van?Nem baj az sem, ha nem dög nehéz.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az Intense gumijairól van vkinek érdemleges infója (azon kívül, hogy dög nehezek)- tapasztalat, külhoni tesztek?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nemtom milyen ez a maxxis outi, de sztem inkabb michelin pro race, vagy conti gp4000 :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pápppá

Pápppá

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Srácok, érdekelne hogy valakinek volt e már tapasztalata Maxxis
Detonator 23-622 kevlár fajta külsõvel. Megköszönném ha tudna róla mondani valamit. Defektek, tapadás, gurulás, stb.:) Köszönöm!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nekem 3"os belsõ volt benne, nagyon vastag meg minded, de én is felütöm hátul folyamatosan. Bár mondjuk elöl a michelint is, igaz csak 1.5bárra van fújva, de az mégse defektel egy gagyi gumival sem.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
Basszus vettem egy Continental Dieselt a hátsó kerékre és állandóan felütöm....
Legutoljára már full keményre felfújtam de akkor is. Lehet valami erõs belsõt kapni ami estleg tovább bírná? Eddig 2.5-ös külsõhöz való continental belsõ(ket) használtam hozzá, de max egy hétig bírták.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
a tabletop kopássállóság kitünõ, de nyomással kell használni a kereket, mert a súlya miatt felüthetõ . dehát ez street guminál alap, keményre kell fújni.
de amúgy etalon gumi!

tib01

tib01

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
Sziasztok,valaki kérem segítsen!!!!!!!
swalbe table top,vagy maxxis holly roller a jobb?van valakinek tapasztalata a két gumival kapcsolatban?a table top lényegesen könnyeb,ez azért van,mert spóroltak rajta,vagy annak is ugyanolyan jó a felütésvédelme,kopásállósága stb????szóval ha valaki tud segíteni választásban elõre is köszönöm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

hat ezt mondom en is ;)

itthon meg asszem a 2,35 ust nincs,,,,pedig nekem meg az kéne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

elvileg...

hat ezt mondom en is ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
ignitor ust 1,95, 2,1.......2,35 elvileg...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nalam is ez a ketto volt a vegso befuto, de az dontott a conti mellett, hogy egyreszt konnyebben be tudom szerezni, masreszt hogy aszzem ignitorbol csak 2.35-os UST-s van. [itt legalabbis] es az mar nehez. Felutes nem gond, nalam olyan ugye nem lesz ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Így elsõ ránézésre az Ignitor gördülésben kb 40%-ot ráver a Contira. Sztem.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
[quote name='ggx']explorer-t és explorer pro-t használok én is, tényleg jó gumi, nem sodródik kanyarban, aszfalton is elmegy, és 500g elég jó súly, viszont sajna a felütés ellen elég nagy nyomás kell neki, az oldalfala lehet talán vékony?

én is nézegettem a maxxis ignitor xc gumit, és arra jutottam, hogy a súlya és a mintája is teljesen megegyezik a conti explorerrel, ezért valószínûleg azzal sem leszek beljebb

szerintem vicces a hasonlóság:

Feltöltött kép

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
explorer-t és explorer pro-t használok én is, tényleg jó gumi, nem sodródik kanyarban, aszfalton is elmegy, és 500g elég jó súly, viszont sajna a felütés ellen elég nagy nyomás kell neki, az oldalfala lehet talán vékony?

én is nézegettem a maxxis ignitor xc gumit, és arra jutottam, hogy a súlya és a mintája is teljesen megegyezik a conti explorerrel, ezért valószínûleg azzal sem leszek beljebb

http://www.maxxis.co...tail.asp?id=240

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha aszfalton akarnek menni, akkor allez expertet vettem volna ;)

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
tam, az a conti gumi nagyon jó vétel, én már a 2. szettet nyúzom a kevláros verzióból és nagyon pöpec...igaz, az aszfaltot ez sem szereti...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

a misi AM 2.2 az nekem nagyon nem jon be kategorias.

nem vagy 1edül, tán a lexarabb gumi /árához lépest legalábbis/ amivel eddig dolgom volt.....de VV nek sem tetszik a 2.0-ás változata.

drága, nem jó, de legalább nagyon hamar elkopik :)