Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15857 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szárazon nemrossz, vízes betonra ne merészkedj vele :) (túléled, de na..)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Verticalról tapasztalatok?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mentem a sportcontactal
.
Nem tudom itt anglikanban takonybol van a para vagy mi, de marhan csuszik......

az continental (sportcontact), ugye?
akkor ne csodálkozz :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
egy rendes keskenyebb montigumi, esetleg semislick?

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

scwalbe ice spiker

Na ja, kosz bammeg!
Mentel te mar betonon spike gumival?
Mert en mar igen!
Inkabb a ...aa.......a..... a mitudomenmi!
Amugy feletek fagy?????
Itt Kensingtonban azert csak 4 fok korul van reggelente!
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Na ja, ma reggel szitallo kod London ... a hajam egnek allt!
Mindenhogy mentem a sportcontactal csak egyenessen nem.. 2,5 ora tomeny csuszkallasbol es keresztbeallasbol allt a reggeli tekeresem...

Most agyalok mit tegyek fel.... ragogumit? :)

scwalbe ice spiker
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Én sztem most lecserélem a hátsó sz*r duromat is egy high roller-re mint ami elõl van! :)

Ajálom a 2,7est..az 1350g (de lehet hogy több is, mivel ezt maxxisék mérték..) :)

Komolyra forditva a szót, ne cipelj már egy dög nehéz és ilyen killer mintázatu gumit a bringádon, csak lassabb leszel vele, és a bringa seggét is nehezebb lesz irányitani a levegöben.. (igy se értem mi a halált csinálsz elöl 2,5ös hátul 2,6os gumival..vagy ez ilyen mayer faktor dolog?)

SzabcsiPro

SzabcsiPro

törzsvendég

• fórumtag
  • 317 hozzászólás

conti sportcontact jócska, bár azért a nedves aszfalton csúsztam már meg vele mostanság (3 napja).)

Na ja, ma reggel szitallo kod London ... a hajam egnek allt!
Mindenhogy mentem a sportcontactal csak egyenessen nem.. 2,5 ora tomeny csuszkallasbol es keresztbeallasbol allt a reggeli tekeresem...

Most agyalok mit tegyek fel.... ragogumit? :)
Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja,mit gondol, a másiknak vannak barátai.

http://soloszabi.blogspot.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Az lehetséges lenne, hogy a sima Diesel 1200 gramm? Legalábbis a Conti honlapja szerint.

fritzek 804 grammnak mérték a dizel protectiont, ami a honlap szerint 800, tehát lehet igaz amit +adnak....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.354 hozzászólás
Az lehetséges lenne, hogy a sima Diesel 1200 gramm? Legalábbis a Conti honlapja szerint.

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
Def Hülyeség hátra high rollert venni.kivéve ha dh zol de a képet alapján dirt/street arc vagy.Szentem ink jobban jársz ha hátra veszel egy street gumit pl holy roller,kenda k rad.Azok nem kopnak olyan gyorsan és még tapadnak is.

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Én sztem most lecserélem a hátsó sz*r duromat is egy high roller-re mint ami elõl van! :)

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Köszi mindenkinek. Azt hiszem az 1.6-ost fogom választani, esööben meg úgysem sokat megyek, mert cukorból vagyok. :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Görgöö vételén gondolkodom, és a montihoz nyilván kell egy slick gumi hátra, hogy ne legyen nagy a zaj. (legalábbis ha nem a felnit fogja a görgöö).
Egy conti sportcontact beszerzésén gondolkodom, és ha már lúd legyen kövér alapon mindjárt elööre is azt tennék, így szép idööben télen aszfalton is lehetne a bringával suhanni. Eddig az elmélet.
A gyakorlat az, hogy 23 mm széles felnim van, és nem vagyok biztos benne, hogy az 1.3-as gumi gond nélkül illik hozzá. A Schwalbe honlapján található táblázat szerint biztosan nem illik. De itt a fórumon valamikor tavaly McGywer említette, hogy öö ilyen gumit használ 25-ös felnivel, gondolom gond nélkül. Most kinek higgyek? :)
McGywer, vagy valaki más aki ilyet használ adjatok tanácsot, hogy 1.3-ast vagy az egyel nagyobb gumit vegyem (azt hiszem az 1.6-os).
Esetleg szóba jöhet még a Schwalbe új slick gumija a Kojak (szintén 1.3-as), de errööl még nem találtam értékelést a neten.

Na, Conti Sportcontactból most 1,6"-ost használok, ugyanúgy 25mm-es felnin. 42mm van ráírva, de valójában csak 35mm széles. Kb. 50g-mal nehezebb(480g) mint ugyanebbõl az 1,3-as (29mm, kb. 430g), és a tömegadatok a defektvédettre vonatkoznak. Nekem úgy tûnik, hogy a szélesebb gumi kevésbé hajlamos megcsúszni a görgõn ha hirtelen jobban odalép neki az ember.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

McGywer, vagy valaki más aki ilyet használ adjatok tanácsot, hogy 1.3-ast vagy az egyel nagyobb gumit vegyem (azt hiszem az 1.6-os).
Esetleg szóba jöhet még a Schwalbe új slick gumija a Kojak (szintén 1.3-as), de errööl még nem találtam értékelést a neten.

conti sportcontact jócska, bár azért a nedves aszfalton csúsztam már meg vele mostanság (3 napja). nekem 1.6-os van, de haverom 1.1-es wtb slicket használ néha hasonló szélességû felnivel. tehát csak ízlés kérdése, de mondjuk ha boltban veszed, akkor biztos lehetséges, hogy egy hasonló széles felni mellé odateszik a gumit, és megnézed, hogy mennyire vékony az az 1.3. nekem nagyon vékony volt (probikeban vettem), ezért lett 1.6.

görgõre talán jobb lenne az 1.3 (valamivel kisebb ellenállás), de ha aszfalton is akarsz vele menni, akkor sztem inkább 1.6, és akkor a görgõn kicsit nagyobb erõt kell kifejteni. bár ha ez a cél, akkor ebike-on láttam 2.5-s slicket is:D (http://ebike.hu/term...y/26-slick/2281)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
haver 1.0-as Specialized All conditiont hasznalt XC717 felnin. gond nelkul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 hozzászólás
Görgöö vételén gondolkodom, és a montihoz nyilván kell egy slick gumi hátra, hogy ne legyen nagy a zaj. (legalábbis ha nem a felnit fogja a görgöö).
Egy conti sportcontact beszerzésén gondolkodom, és ha már lúd legyen kövér alapon mindjárt elööre is azt tennék, így szép idööben télen aszfalton is lehetne a bringával suhanni. Eddig az elmélet.
A gyakorlat az, hogy 23 mm széles felnim van, és nem vagyok biztos benne, hogy az 1.3-as gumi gond nélkül illik hozzá. A Schwalbe honlapján található táblázat szerint biztosan nem illik. De itt a fórumon valamikor tavaly McGywer említette, hogy öö ilyen gumit használ 25-ös felnivel, gondolom gond nélkül. Most kinek higgyek? :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás

coldrock: conti explorer? olcsó, cc-re jó, semmilyen szempontból sem kiemelkedõ, de mindenben jó. olyan igazi mindenes gumi, kicsivel van talán az 500 g fölött.

... a kevláros, a drótperemes pedig 620 g körül.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
coldrock: conti explorer? olcsó, cc-re jó, semmilyen szempontból sem kiemelkedõ, de mindenben jó. olyan igazi mindenes gumi, kicsivel van talán az 500 g fölött.

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
Na újra idetolom a pofám, mer elkopott mind a 9 gumim :D Kellene mostmár 2 tényleg jó CC gumesz... 1,9-2,1 (ballonosságtól függõen) nem tubless-es és ~500 gramm. Ti jobban otthonvagytok a témában azért fordulok hozzátok. MILYEN GUMIT VEGYEK ? Olyan 10ezerbõl jólenne ha kijönne a kettõ.
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé