Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gumitopik
Started by
Darton
, 2002. January 18. 20:07
Posted 2006. December 06. - 16:04
Posted 2006. December 02. - 20:31
találkozott már valaki az új Ritchey Z-max evolution külsõkkel? Igen jó súlyban van még a comp verzió is.
Posted 2006. December 02. - 20:05
megfelelö kicsi csavart nem tudom h lehet e kapni, még ennek járok utána...
Mindenféle elbaszott csavart lehet kapni... Csavarbolt. Asszem a Fabory a legnagyobb, ott minden szemét van. Cím:google.
Posted 2006. December 02. - 12:28
én a helyedben az ár és a méret alapján választanék, számomra úgy tûnik, h nagyjából hasonló gumikeveréket használ a Maxxis, Conti és Pana is, szal nincsenek nagy különbségek a tapadásban - ergo a felniméret és az útminõség alapján válaszz vmi szimpatikus méretet (1.5 alatt, felett, körül? ) vagy az ár alapján, ami elérhetõ.
Posted 2006. December 02. - 12:23
összehasonlítási alapom nincs, mert ez az elsõ kopasz gumi amivel meggyaláztam a montit, de egyelõre teljesen jónak tûnik.....hi
Valakinek van tapasztalata Maxxis Xenith 1.5-tel? Ilyet v hasonlót keresek montira aszfaltra.
Köszi Balázs
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. December 02. - 12:07
hi
Valakinek van tapasztalata Maxxis Xenith 1.5-tel? Ilyet v hasonlót keresek montira aszfaltra.
Köszi Balázs
Köszi Balázs
Posted 2006. December 01. - 22:14
igy gondoltam pontosan én is h a külsö belsejébe betennék szépen egy régi belsöt szétvágva h a müködö belsö ne a csavarok fejével érintkezzen mert akkor nem lenne hosszu az élete...
a másik amin gondolkozok h ha beteszek egy csavart a gumiba akkor nem e fog a gumi picit megszakadni? de remélem nem
a másik amin gondolkozok h ha beteszek egy csavart a gumiba akkor nem e fog a gumi picit megszakadni? de remélem nem
Posted 2006. December 01. - 21:52
jó az sima csavaral is, csak egy belsõt bele kell ragasztani belülre, vagy két-három felniszalagot, vagy ilyesmit, hogy ne közvetlen a belsõvel érintkezzen.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 01. - 19:54
helló
lehet venni direkt gumiba való csavarokat , mással nem éri meg megcsinálni , mert a csavar feje kiszúrja a belsõt
a gumiba való csavar kicsit drágább , de az megteszi a hatását
lehet venni direkt gumiba való csavarokat , mással nem éri meg megcsinálni , mert a csavar feje kiszúrja a belsõt
a gumiba való csavar kicsit drágább , de az megteszi a hatását
Posted 2006. December 01. - 14:07
persze ezt tudom. a schwalbe ice spiker be is picit több mint 300 csavar van:)
csavarbehajto meg van havernak, mondta h segitene csak megfelelö kicsi csavart nem tudom h lehet e kapni, még ennek járok utána...
csavarbehajto meg van havernak, mondta h segitene csak megfelelö kicsi csavart nem tudom h lehet e kapni, még ennek járok utána...
Posted 2006. December 01. - 01:15
nem egyszerû mûvelet, több száz csavar kell.
akkus cavarbehajtó nélkül nem éri meg nekiállni
akkus cavarbehajtó nélkül nem éri meg nekiállni
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2006. December 01. - 01:03
sziasztok
visszaolvastam kicsit de nem láttam h lett volna e már szo szöges gumi házi készitéséröl:) (lehet h volt....)
azt szeretném kérdezni h aki csinált már ilyet az kb mekkora csavart rakot a gumiba és kb mennyit? ja és hogy müködött? lenne régi kopottab 1.95 ös gumim azt gondoltam h megtuningolom aztán jo lesz az majd ha leesett a ho....
üdv
visszaolvastam kicsit de nem láttam h lett volna e már szo szöges gumi házi készitéséröl:) (lehet h volt....)
azt szeretném kérdezni h aki csinált már ilyet az kb mekkora csavart rakot a gumiba és kb mennyit? ja és hogy müködött? lenne régi kopottab 1.95 ös gumim azt gondoltam h megtuningolom aztán jo lesz az majd ha leesett a ho....
üdv
Posted 2006. November 28. - 23:26
keresek olcso (max 2000Ft/db) kulsoket, elore ill. hatra. nagyreszt aszfalton hasznalom, de gyakran foldutra tevedek. lenyeg hogy ne kopjon hamar. max 1.9-eset szeretnek, de az se baj ha vekonyabb. mit tudnatok ajanlani?

valami ilyesmi mintazatra gondoltam. de sajnos nincs tapasztalatom, hogy melyik gumi milyen kemeny.

valami ilyesmi mintazatra gondoltam. de sajnos nincs tapasztalatom, hogy melyik gumi milyen kemeny.
Posted 2006. November 23. - 16:53
Posted 2006. November 22. - 21:56
Posted 2006. November 22. - 21:42
nekem elöl hátul az van , hátul jó nekem , mert elöl a kp-tõl hamar elkopik , de hátul nekem tökéletesen tart . A kp-tõl meg azért kopik , mert eggyik nap elborult az agyam , és talajon nekiálltam pörgetni ( betonon ) és eszi az aszfalt , pedig jól néz ki talajon a kp :-)
van egy maxis high rollerem , lehet , azt feldobom elõre , csak nem szerelõbarát a double track-al , nagyon nehéz szerelni :-S
és nem puha oldalfalu a maxis , és kicsit nehéz is
van egy maxis high rollerem , lehet , azt feldobom elõre , csak nem szerelõbarát a double track-al , nagyon nehéz szerelni :-S
és nem puha oldalfalu a maxis , és kicsit nehéz is
Posted 2006. November 22. - 21:38
Elõre v hátra? Elõre ajánlom de hátra semmiképpen. Ismerõsömnek elõl van és egész jó sõt... Hátra szentem vegyél valami street gumit mert azok nem kopnak annyira és még tapadnak is ( holy roller, Kenda k-rad)
Posted 2006. November 22. - 21:06
sziasztok
a véleményeteket szeretném kérni a tioga factori dh kölsõrõl , mert megfogott az ára , és állítólag jó is , csak hamar kopik betonon , de nekem dirtre kell , most maxix high rollerem van , csak az nem jön be nekem , és le akarom cserélni
elõre is köszi a véleméényeteket
sziasztok
a véleményeteket szeretném kérni a tioga factori dh kölsõrõl , mert megfogott az ára , és állítólag jó is , csak hamar kopik betonon , de nekem dirtre kell , most maxix high rollerem van , csak az nem jön be nekem , és le akarom cserélni
elõre is köszi a véleméényeteket
sziasztok
Posted 2006. November 22. - 20:02
Szerintem sincs. a belsõ fixen áll ha fel van fujva. max akk van jelentõsége ha kõkeményen zúzod az 540 et aszfaltonXD de akk se sokat ér:D
Posted 2006. November 22. - 12:22
Hát emberek, most hogy így belegondolok lehet, hogy igazatok van. Merthogy tart az a szelep felfújva mint a parancsolat, anyacsavar nélkül is. Csak eddig az összes belsöömön volt, és azt gondoltam, hogy ha mindegyiken van, és mindegyiken szoros, akkor annak oka kell hogy legyen. Erre most a sváblin meg bugos. 
Azért megoldottam a problémát, a régi belsööimrööl áttettem a csavarokat, azok paszentosak. Bár mint mondjátok nincs jelentöösége.
Azért megoldottam a problémát, a régi belsööimrööl áttettem a csavarokat, azok paszentosak. Bár mint mondjátok nincs jelentöösége.

Sign In
Create Account

Back to top