Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gumitopik

* * * * * 4 votes

• Please log in to reply
15857 replies to this topic

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts
Sztem annak az anyának az egyetlen szerepe, hogy könnyebben rá tudd tolni a szelepre a pumpa fejét, ill ne mozduljon el a belsõ + a szelep, mikor még lapos a kerék. Utána a nyomás sokkal-sokkal sziárdabban rögzíti a szelepet úgyis. Szal kuka.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
nálam eddig minden olyan csavar éppen jó volt a menetre.
de tényleg leveheted, ha nem jó rá, gondolj bele, hogy mennyi más belsõ tökéletesen elfunkcionál nélküle :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,672 posts
Vedd le !!! Nincs rá szükség. Akkor nem fog zörögni, könnyebb ( :-))) és tényleg semmi hátrányod nem lesz nélküle. Évek óta anélkül járok. 1xûen nem kell.
Marci

regent

regent

vendég

• fórumtag
  • 233 posts
Megjöttek a conti sport contactok amikrööl néhány oldallal elööbb kérdeztem, göörgööre való gumi kapcsán. Beváltak. Jól tapadnak (naná, zsír újan görgööre melyik nem tapadna jól?). 480-500 grammosak, 1.6-os méretben, szabadban még nem próbáltam ööket.
De rendeltem hozzájuk való keskenyebb schwalbe belsööket is, ezek már nem tetszenek annyira. Persze a gyári 190 grammnál jó 20-al többek (bár ez nem zavar, nem ez volt a föö szempont), de mintha túl nagyok lennének a felnire. ùgy értem ha ráhelyezem ööket a felnire, külsöö nélkül egy kicsit felfújva, vagy 0.5-1 cm-rel nagyobbak, mint a felni. Azaz ekkora a rés köztük. Egy kicsit sokallom, bár a használatban edig nem okozott gondot.
A másik dolog viszont jobban zavar. A szelepen van egy ilyen anyacsavar szerüü csavar (szépen magyarul:)) aminek ugye az lenne a funkciója, hogy nem engedi a felfújt guminál a szelepet befelé a belsöö gumi felé mozogni használat közben, meg úgy általában rögzíti a szelepet. Na ez mintha egy számmal nagyobb lenne a kelleténél. Lötyög a meneteken, nem lehet meghúzni, ha éppen lefelé néz a szelep fél centire is lecsúszik a felnitööl.
Nyugtassatok meg, hogy ez nem normális.
Azért a schwalbe-tööl ennél többet vártam.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

maraton cross pl :)

Oh, még nem is találkoztam ezzel a kifejezéssel :)

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Max 2"

Köszi a javaslatokat.

Sp

edit: Szóval nem próbáltad...:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

maraton ;) (De mint látom Tigger kolléga már leírta elõttem )
Skinny Jimmy nálam is szokott játszani,csak alacsony a mintázata és sokszor kevés.annyira meg vagyok lusta , hogy nem naponta cserélek külsõt :D

ja, azt nem próbáltam csak a bátyjait -king és big jim- az kiváló gumi mind2, csak mivel a kolléga virsli gumit keresett azért írtam a skinny-t, kiindulva a 2 normális méretûbõl gondoltam nem lehet rossz....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Max 2 bar? Max 2 ezer forint? Max 2"?
Az MX alatt gondolom nem Mountain Cross-t értesz. De akkor mit? :)

maraton ;) (De mint látom Tigger kolléga már leírta elõttem )
Skinny Jimmy nálam is szokott játszani,csak alacsony a mintázata és sokszor kevés.annyira meg vagyok lusta , hogy nem naponta cserélek külsõt :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

maraton cross pl :)

sajtosp, amugy maxxis ignitor pl, vagy svábli skinny jimmy....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Hátra kellene egy gumi max 2- ig MX-re kb 600g ig. A mostani külsõm eléggé elkapar lazább emelkedõkön. Valami jól kapaszkodó gumit tudnátok javasolni?

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
conti explorer.?

sajtosp

sajtosp

vendég

• fórumtag
  • 200 posts
Szasztok!

Hátra kellene egy gumi max 2- ig MX-re kb 600g ig. A mostani külsõm eléggé elkapar lazább emelkedõkön. Valami jól kapaszkodó gumit tudnátok javasolni?

Köszi,
Sp

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts

Vki tud biztosat arról, hogy a z-max 2.35 comp és pro verziója között hány gramm a különbözet?

Én lemértem két éve. A Comp 74x volt, a Pro-ra már nem emlékszem. Mindenesetre elhanyagolható volt a különbség (bár nem vagyok egy gramhuszár).

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,354 posts
Vki tud biztosat arról, hogy a z-max 2.35 comp és pro verziója között hány gramm a különbözet?

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Köszi, akkor kihagyom

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Akciós most az ebike-on a Conti Leader Pro. 2.1 méretben 510g. Ez jól hangzik, de milyen a gyakorlatban? Használt már valaki ilyet? Azt sejtem, hogy csak szárazon ér valamit, de akkor milyen?

köszi

Nem érdemes azzal a gumival próbálkozni, nekem Flowom volt, az ugyanez a mintázat csak 2,3"-os. Hátsókeréken nincs vele gond mászásnál, de az alacsony minták miatt hamarabb megcsúszik, elõl meg csak dísznek jó. Kanyarban elöl sodródik, ami elég kellemetlen tud lenni. Az ebike akciós ár felénél kevesebbért vettem darabját, úgy még nem akkora pénzkidobás.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,156 posts
Akciós most az ebike-on a Conti Leader Pro. 2.1 méretben 510g. Ez jól hangzik, de milyen a gyakorlatban? Használt már valaki ilyet? Azt sejtem, hogy csak szárazon ér valamit, de akkor milyen?

köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Sziasztok

Schawalbe Nobby Nic-kel kapcsolatban van valakinek tapasztalata milyen???
Most készülök venni egy pár 1,8-as gumit. Vizes, sáros, laza talajon használnám.

Köszi VDoki

a NN egy nagyon jó gumi, de nem sárgumi.....1,8-ast mondjuk nem próbáltam, és nem is fogom soha, de kifejezetten vizes sáros laza talajon, /ha ez a fõ profil/ egy jimmy, vagy egy maxxis ignitor szerintem jobb

VDoki

VDoki

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok

Schawalbe Nobby Nic-kel kapcsolatban van valakinek tapasztalata milyen???
Most készülök venni egy pár 1,8-as gumit. Vizes, sáros, laza talajon használnám.

Köszi VDoki

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
:) vizes aszfelt?:D nekem a shwable space nagyon bejon:D amugy télleg nagyon jól tapad vizes aszfalton de kajakXD