Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gumitopik

* * * * * 4 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
15890 hozzászólás a témában

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás
Nekem gravity-m van (2,3as nemtudom létezik e más méretben) És DH nem igazán szerette, a hátso guminon a bütykök volt hogy simán leszakadtak...és eléggé kopik..

Most készülök venni Hátra Minion DH-t (hátsot) elöre meg Mobstert, mi a véleményetek erröl a felálásrol?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a twister azert nem mondanam, hogy hasonlit az explorerhez... a singlespeedemen ilyen twister Pro volt, es annak ilyen nagyon kis apro mintaja van, semmi perc alatt elkopott, es most ilyen semi-slick allapotban van. konnyu, vekony, gyors versenygumi.

az fsr-en meg 2.1es explorer pro van, rendes nagy butykokkel, es nem mondhatnam hogy tulzottan kopik az aszfalton.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Sztem az összes contira jellemzõ a gyors kopás, nekem jelenleg leader pro van, nem rossz, explorer jobb volt,de az aszfalt ezt nagyon nyírja.

hát nemtom..
én a 2.35 Vertical-t ~2évig nyúztam, javarészt aszfalton..
és még mindig van rajt kis minta.

nem köll farolgatni :)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
Sztem az összes contira jellemzõ a gyors kopás, nekem jelenleg leader pro van, nem rossz, explorer jobb volt,de az aszfalt ezt nagyon nyírja.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
jo ok értem. néztem még ezt a twistert az is hasonlo az explorerhez. na majd meglátom mi lesz..

Tuki:)

Tuki:)

vendég

• fórumtag
  • 125 hozzászólás

Conti Speed King-et ismeritek? cc re kéne. mit tud? az aszfalt nem eszi el nagyon hamar? már csak azért mert mire kiérek erdöbe addig is kb 10km aszfalt elkerülhetetlen...

a Speed King eléggé kopós fajta, fõleg aszfalton!
sztem vegyél drótos Svábli Balck Jack-et, elég nehéz, de edzeni bõven jó...
:P

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Conti Speed King-et ismeritek? cc re kéne. mit tud? az aszfalt nem eszi el nagyon hamar? már csak azért mert mire kiérek erdöbe addig is kb 10km aszfalt elkerülhetetlen...

Már 2 alkalommal rákérdezett valaki, harmadszorra nem írok kisregényt, KERESS RÁ! Explorerhez viszonyítva kopósabb a mintázat miatt.

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
A Michelin latexet tök normálisan lehet ragasztani. Azt hiszem, a Contit is. A Pana lehet, hogy más 1 kicsit.
Régen nem lehetett a latexeket ragasztani. Szóval, Michit nyugodtan vehettek, simán ragad.
Marci

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
A latex belsõ ragasztását gyakorlati tapasztalat alapján írjátok? Nálam ugyanis nem mûködik a dolog! Tegnap kaptam egy defektet latexxel és nem sikerült megragasztani. Olyan a felülete mintha olajos lenne és a folt simán leesik róla. Most próbáltam alkohollal lezsírtalanítani, de így sem ragad rá a folt. Holnap még megpróbálok venni egy másik tubus ragasztót, mert remélem csak ez a Decathlonos szar, de ha azzal sem jön össze feladom. Amúgy Panaracer a belsõ.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.693 hozzászólás
Michelin Latexet lehet kapni a Decathlonnál. Kb. 2200 FT az ára. Én a nyáron a csömöri Decathlonban 1500-ért kaptam, a kód rosszul volt benn a gépben.
Van autos szeleppel is.
Normál ragasztóval lehet javítani. A kisebb tüskékre nem érzékeny, talán így lehetne összefoglalni az elõnyeit. Mióta megvan, kevesebbet kell defektet szerelnem. Bazi nagy tüskékkel, üvegdarabokkal már õ sem bír mit kezdeni, az természetesen kiszúrja ezt is.
Marci

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Latexesbõl autoszelepest még nem láttam. De minek is lenne?

Pedig van ilyen, pl. a Michelinnek.

Veszi

Veszi

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
van vkinek barmi tapasztalata wtb nano raptorral kapcs. (2.1)??? mire jo? mire nem?
koszi

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
A latexes belsõt simán lehet akármilyen márkájú folttal ragasztani, ugyanúgy mint a hagyományosat. NAgyjából ugyanannyira tartós is, maga a belsõ hamarabb fog elérni, mint a folt rajta...
Latexesbõl autoszelepest még nem láttam. De minek is lenne?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

egy cst montis verzió 2.1 gyárilag, 1 kiló volt darabja...

hehe mint a 2.35 2ply highroller..
akkor legközelebb inkább cst-t veszek :D

farolgatás meg a 10éves öcsémtõl is jó nagy blõdség, nem ám komolyabb fejjel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
amugy cheng shin tyre

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

figyuzzatok má!nekem az országútin CST super HP gumi van sárgaperemes és hiába farolom agyonra nem kopik de semennyire
1200-é vettem nagykerbül!szerintetek jó gumi?

Nemmindegy, hogy szerintünk jó-e vagy nem? Már megvetted, használd egészséggel!
De az biztos, hogy én soha többet nem fogok CST-t hajtani....
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

figyuzzatok má!nekem az országútin CST super HP gumi van sárgaperemes és hiába farolom agyonra nem kopik de semennyire

CST=Chen-Shing Tyre....azokban márpedig van anyag bõségesen, nekem a meridán volt egy cst montis verzió 2.1 gyárilag, 1 kiló volt darabja...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ugyanúgy megfogja, mint a butyl anyagot? Kicsit fura. Latexbõl amúgy gyártanak autoszelepes változatot?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel